Veel keuze voor een goede prijs!

Heb nu 2x besteld, 2* korting gekregen, wat de prijs nog leuker maakte. Werd op de hoogte gesteld toen een product waar ik had gekeken, in de bonus kwam. Vond ik super attent!

Prima website

Ruim aanbod, snelle levering. Wel jammer dat een bestelling vaak door meerdere leveranciers wordt geleverd

Snelle levering en goede service

Vaak bestel ik kleding voor mijn kinderen via kleertjes.com. Je kan makkelijk extra maten bestellen, retour procedure werkt goed. Contact met de klantenservice is snel en oplossingsgericht. En ze hebben mooie merken in de webshop.

Altijd snel geleverd en breed assortiment

Ik koop hier regelmatig kleding voor mijn zoon. Het wordt snel geleverd en retourneren is ook duidelijk en het geld wordt snel teruggestort.

Snelle service en bezorging.

Fijn assortiment en alles heel overzichtelijk

Fijn zoek menu en hetgeen wat ik bestel is naar wens, als het dat niet is stuur ik het terug en krijg ik netjes het geld snel terug.

Schoenen niet op voorraad

Mijn zoon was erg enthousiast over de sneakers. Maar een paar dagen na de bestelling kregen we bericht dat de sneakers toch niet meer op voorraad waren. Een teleurgesteld kind en een nieuwe zoektocht was het resultaat. We plaatsen vaker bestellingen en zijn dan eigenlijk wel tevreden.

Fijne, overzichtelijke webshop met superleuke producten

In de webshop heb je een ruim aanbod aan leuke producten. Heel overzichtelijk waardoor je snel kan zoeken op een bepaald artikel dat je nodig hebt. Ze geven heel vaak mooie kortingen waardoor je merkartikelen voor een hele mooie prijs kan kopen. Een geweldig verzend- en retourbeleid maakt dat je met een gerust hart een bestelling kan plaatsen. Een absolute aanrader voor kwaliteitsvolle producten met een goede prijs!

Zeer tevreden klant

De bestelde kleding zoals op de foto en de kwaliteit zoals omschreven

Hele goeie service.. en snelle bezorging. Goeie kwaliteit kleding.

Perfecte service

Mocht mijn artikelen retour sturen en ruilen. Kreeg alsnog mijn korting en ook nog eens gratis verzendkosten! Buitenom de goede service ook nog eens hele leuke kleding!

Snelle levering, prachtige merken.

Snelle levering, veel keus en prachtige merken.

Mooie spullen, snel bezorgd

Fijne website waar ik graag de kleding voor mijn kinderen koop. Gaat eigenlijk altijd goed. Enige tip: setje shoppen kan makkelijker gemaakt worden

Ruime keuze en snelle levering. Ben altijd super tevreden.

Top website

Mooie website met veel keuze. Er is regelmatig sale.

Snelle verzending

Zoals altijd weer snel alles binnen en in orde.

Geweldige kinder kleding

Super service en goede prijzen

Voor het eerst iets besteld en beviel prima! Snelle en nette levering. Zeker voor herhaling vatbaar.

een feestje!

Mijn shop ervaringen bij jullie online zijn altijd een feestje. ik vind dat jullie service super goed is! Achteraf betalen is mogelijk, gratis retouren (binnen 100 dagen). Alle nieuwe en mooie merken aanwezig.. Kortom..een feestje! Bedankt

Geweldig bedrijf

Kleertjes.com is een geweldig bedrijf. Alles word vrij snel verstuurd. Het enige wat ik zelf fijn zou vinden is als er een keer een app komt van kleertjes.com

Fijne koopervaring

Ik ben erg tevreden over kleertjes.com. Heel mooi aanbod (van deze tijd, divers, goede kwaliteit) en alles is makkelijk vindbaar. Aanrader!

Very goed experience until now (ordered few times in last few months and everything was perfect for my 3 kids).

Super goede ervaring bij dit top bedrijf

Al jaren koop ik bij Kleertjes.com. Mooie kleding, maar vooral goede service. Als je belt tref je een zeer behulpzame, vriendelijke telefoniste, die je óók nog wijst op acties, waarbij je mogelijk extra korting op al afgeprijsde goederen kunt verkrijgen.

Slecht

Ik heb een trui met een gat ontvangen. Daar kwam ik de volgende dag pas achter (zit op de rug) dus de doos had ik al weggegooid en kon het niet meer retourneren. Kleertjes.com gebeld ze zeiden stuur een mail dan word het opgelost. Ik heb gemaild maar word niet op gereageerd.

Fijne webshop, goede prijzen, leuke kleren

Fijne webshop met leuke kleren voor leuke prijzen. Altijd snel geleverd en kan gratis retour als iets toch niet bevalt. Zeker een aanrader!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum