Flexibiliteit passend bij de huidige tijd.

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com, ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de kleding. Wat ook erg fijn is, is het gemak waarmee je door de website bladert en zo zonder gedoe de juiste kleding uit kan zoeken. Vervolgens is de bestelling snel in huis. Het wil natuurlijk nog wel eens zo zijn dat ik toch een andere maat nodig heb, dan stuur ik de doos weer terug. Dit is eenvoudig af te geven bij een postpunt. Waarna je een terugbetaling krijgt van kleertjes.com. Ik heb sinds kort de verzendkosten afgekocht, dus een jaar lang geen verzendkosten. Ideaal! Dit bevalt me beter dan de winkels door met mijn 3 jarige peuter haha!

Ben zeer tevreden over de site

Ruime keus in kinderkleding, Slaag altijd wel. Snelle levering.

Waanzinnig snelle levering

‘s Avonds kleren besteld, de volgende ochtend al geleverd. Mooie kleren, zeer tevreden en de kids uiteraard ook!

Snelle levering en sommige merken zijn hier betaalbaar

2 kids met beiden een andere bouw past de 1 het ene merk heel goed qua spijkerbroeken maar de ander helemaal niet. Eindelijk hebben we bij kleertjes.com de broek gevonden! Dochter blij en dus ook deze mama

Ik word er gewoon heel blij van

Kleertjes.com is een site met een enorm aanbod, goede aanbiedingen, fijne overzichtelijk website. Goede klantenservice, en snelle en correcte leveringen. Ik koop bijna alles via deze site voor onze zoon!

Super snelle service en kwaliteit

Super snelle service en kwaliteit Bestel eigenlijk nergens anders

Kleding snel geleverd en mooie kwaliteit kleding!

Geweldig en netjes

Bestel graag bij kleertjes snelle en nette levering en ook een fijne prijs voor de kleding en schoenen!!

Veel keus goede service

Overzichtelijke site Goede kwarlitijd Goede service Leuke acties/koopjes

zeer slechte administratie en klantenservice

Ik heb van een grote bestelling maar 2 artikelen gehouden en de rest in de originele doos retour gestuurd, met daarbij het retourformulier. Nu beweren ze dat er 3 artikelen niet in de doos zaten, terwijl deze wel ingevuld zijn op het formulier. Ik zou nu moeten betalen voor 3 artikelen, die ik niet gekocht/behouden heb. Zeer slechte ervaring met deze webwinkel. Helaas heb ik achteraf pas naar de reviews gekeken op internet op Trustpilot en schrok van de vele negatieve ervaringen...

Top!!!!

Vaste klant bij jullie, de kleding wordt de volgende dag bezorgd. Achteraf betalen is ook allemaal goed geregeld. Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben. En natuurlijk superleuke kleding.

Telefonisch binnen een minuut geholpen! Echt top service!!

Altijd de juiste spullen en altijd geleverd zoals beloofd!

Ze hebben veel keus, en leuke stoere merken! Het zoeken is eenvoudig, de filters handig in te stellen. Wat ook erg prettig is; ze doen wat ze beloven! Fijne webshop, wij zijn tevreden klanten!

Geweldige service en wat een mooi assortiment bestel altijd met plezier bij kleertjes.com gewoon fa

lIn ëën woord geweldig.

Overzichtelijke en aangename webshop

Grote keuze, hippe kleding, makkelijk en eenvoudig te bestellen, snelle levering en verscheidenheid betalingswijzen top

Hele fijne ervaring!

Goede service! Mijn aankopen zaten 2 dagen later al in de bus. Het was net niet waar ik naar op zoek was dus stuurde ik ze terug en 2 dagen later stond het geld alweer op mijn rekening! Heel fijn & vlot.

Een ontzettend fijne webwinkel

Ik had een trui gekocht en al thuis bezorgd en een dag later is dezelfde trui 30% korting, dus contact gehad met Kleertjes.Com en ze hebben het resterende bedrag keurig in een tegoed aan mij terug gegeven, wat ontzettend netjes van ze!!

Snelle levering, netjes verpakt en de kleding is perfect

Goede service zelfs het retourneren

Kleding voldoet aan de verwachtingen. Wat ik daarbij heel prettig vindt is dat het retour sturen eenvoudig is en geen enkel probleem. Afterparty werkt ook perfect. Je betaald dus alleen wat je houdt.

Betrouwbaar en snel

Ik koop al jaren op kleertjes.com. Ik vind het een fijne site. De beschrijving van het product is ook duidelijk. Ook de levering is snel. Ik zou deze site aan iedereen aanbevelen.

Altijd top kwaliteit en service.

Wat je hier ook koopt het is altijd top kwaliteit en het wordt ook snel geleverd. Mijn zoontje is altijd blij als ik weer iets bestel bij kleertjes.com

Prima service en snelle levering

De bestelde goederen zijn zeer snel geleverd. De goederen hebben een prima pasvorm en passen goed.

Altijd top!

Redelijk vaak bestel ik kleding voor mijn zoontje bij Kleertjes.com. de webshop is overzichtelijk, en je bestelling is altijd snel binnen. Retourneren gaat ook zonder problemen. Al heb ik van de tig (teveel) bestellingen maar 2 dingen moeten retourneren maar dit was omdat de broeken echt veel te groot waren. Altijd goede kwaliteit en leuke kleding en vaak ook nog goede sale dus mijn zoontje zijn kledingkast puilt ook wel uit! Al met al ben ik super tevreden!

Uitstekend !

Mooie kleding en snelle levering !

niet op voorraad

Dat is jammer als jij iets gekocht en volgende dag heb je email gekregen dat artikelen niet op vorrad zijn.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum