Fijne overzichtelijke site

super gaaf

ze hebben zulke leuke en stoere spullen gewoon een top winkel gr angelique van der meer

Goede service, snelle levering. Mooie verpakking en goed product.

Blijmakende kleding

Gelukkig kon ik veel leuke felle kleuren vinden bij jullie voor mijn twee puber zonen die allebei houden van gezellige kleurrijke kleding en schoenen. Ze zijn erg blij en daar wordt mama dan ook weer vrolijk van !

Top! Fijne webshop. Overzichtelijk en veel aanbod.

Top! Fijne webshop. Overzichtelijk en veel aanbod.

Fijne site met mooie kinderkleding en snelle levering.

Tevreden met deze site. Mooie kleding en veel merken en snelle levering.

Mooie en overzichtelijke site

Mooie en overzichtelijke website. Met mooie en betaalbare kwaliteitskleding. Mijn dochter is er zeer blij mee.

Prijs/kwaliteit/service

Snel verzonden, goede prijs/kwaliteit, afnamekoop voor heel jaar verzenden. Gratis en snelle retour. Bestel hier regelmatig.

Snelle levering en voordelige kortingen

Fijne merken en kleding voor een goede prijs. Snelle levering. Goede service.

GE WEL DIG!

Vind super fijne site, mijn dochter ook. Snuffelt eerst zelf op dr ipad. En komt daarna bij mij geen gedoe in winkels. Groot fan!!

Ruime keuze en mooie kleding

Fijne webshop met prettig werken de filters. Ruime keuze uit mooie kleding. Retourneren werkt ook prima, geen gedoe. Graag wel meer foto's met modellen die de kleding aan hebben, zodat we kunnen zien hoe de kleding staat.

Uitstekende webshop

Zeer tevreden over jullie webshop... uitgebreid assortiment, overzichtelijk, goede prijs/kwaliteit verhouding vooral in sale en de mogelijkheid éénmalig bezorgkosten af te betalen echt super maak hier ieder jaar gebruik van.

Top en mooie betaalbare kleding

Altijd op tijd binnen. Betaalbare en mooie kleding.

Overzichtelijke site, handig zoeken naar juiste artikelen. Verzending snel.

Jammer dat jullie met partners samen gaan werken!

Ik heb altijd met heel veel plezier bij Kleertjes besteld en gekocht. Maar mijn laatste bestelling ontving ik in vier verschillende doosjes. Ik wilde voor mijn zoontje nieuwe schoenen kopen en even thuis wat laten zien en passen. Had natuurlijk niet verwacht dat ze allemaal via een andere leverancier kwamen. Heel vervelend. Moeten allemaal naar een ander adres retour, met ieder een eigen aanmeldprocedure. Wat mij betreft zo snel mogelijk weer terug naar 1 leverancier. En gewoon verzenden via PostNL. BudBee vond ik echt waardeloos!

helemaal geweldig voor een volwassen zoon met een kindermaat.

Mijn zoon van 21 heeft nog een kindermaat. Maar bij kleertjes.com kan hij kleding kopen die ook bij zijn leeftijd passen. Ook zou het geweldig zijn om een kleding cheque van € 100.- te winnen. ik ben blij met kleertjes.com. mijn zoon is 21 maar valt nog in de kindermaten. En hier kan hij kleding uitzoeken die jongens met een herenmaat ook dragen. Helemaal top. en wil natuurlijk ook graag kans maken op een waarde cheque van € 100.-

Webshop met onwijs veel keuze. Snelle bezorging en op zeker voor ieder wat wils..

Onze kinderen k

Alles werd supersnel geleverd! Ook de retour verwerking snel verwerkt!

Snelle service, mooie producten. Heel blij mee.

Snelle en goede service

Veel keus, goede acties en bij klachten van kwaliteit reageert de klantenservice snel en komt met een goede oplossing. Prima site met een goede service!

Altijd tevreden!

Goed aanbod altijd leuk, snelle verzending, goede service en super leuke aanbiedingen! Ben altijd tevreden.

Goede kwaliteiten

Goede kwaliteit en fijne services

Betere kwaliteit dan de Hema, maar qua prijs vergelijkbaar.

Ik kocht met regelmaat kleding voor de kinderen bij de Hema. Vaak waren veel kledingstukken niet meer op voorraad, terwijl het wel nog op de website stond. Veel eenheidsworst en de helft van de school liep dan zowat in dezelfde kleding. Bij Kleertjes.com heb ik vooral tijdens kortingsacties met regelmaat kleding besteld. De prijs vind ik redelijk overeenkomen met de Hema, maar bij Kleertjes.com heb je goede stof, vaak betere kwaliteit en mooie topmerken. En soms meer kledingstukken. Wat mij aanspreekt is dat je de verzendkosten kunt afkopen. En hierna een jaar lang geen verzendkosten hoeft te betalen. Ideaal! Ook de aanbiedingen en kortingsacties. Dit trekt mij als moeder vaak over de streep. Dit zorgt ervoor dat ik hier vaker bestel. Ook de levering is supersnel! Ik gun kleding graag een tweede leven en deze merkkleding vind altijd wel een mooie nieuwe bestemming. Zo krijg ik een beetje geld terug, ruimte in de kledingkast en koop ik er nieuwe kleding voor terug. Waardoor een ander er ook weer plezier van heeft. Het aanbod is ook erg groot, wat heel fijn is. Kleertjes.com is voor mij de online kledingwinkel waar je moet zijn.

Perfect!

Prijs/kwaliteit super, duidelijke overzichtelijke site! Al vaak besteld, steeds heel tevreden!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum