Snelle levering en mooie spullen

Snelle levering ook tijdens de corona erg fijn.

Erg fijne webshop

Mijn ervaring met kleertjes.com is altijd goed. Ruime keuze op voorraad en de zoekfuncties zijn ook perfect. De service is ook erg goed geregeld. Via de telefoon of Facebook messenger goed bereikbaar. Ik was een keer een kortingcode vergeten in te vullen en werd achteraf verrekend. Erg netjes altijd.

Snelle en goede levering en retouren

Kleding wordt snel geleverd. En retouren zijn snel verwerkt en afgehandeld. Een fijne klantenservice die je overal mee helpt.

Betrouwbaar en optijd

Altijd goed

Altijd heel correct, goeie service!! Een heel tevreden klant hier.

Snel verzonden

Soms leuke kortingen en altijd heel snel verzonden!

Heel erg tevreden

Erg duidelijke foto's, snelle en correcte levering. Alle kledij is heel goed individueel verpakt.

Goede site

Tevreden Van de werking van de site. Mooie kleren aan degelijke outletprijzen. Schaffen jullie wel eens payconic-de Bancontact app aan. Zo zou ik direct kunnen betalen hebben, ik had mijn bankkaart niet direct bij.

Fijn shoppen!!

Altijd blij met de kleertjes. Soms vallen ze wel wat klein uit..

Prachtig t-shirt van Vingino

Snel geleverd Past precies Dochter blij

Heel tevreden

Altijd tevreden over producten, verzending en klantenservice.

Geweldige klantenservice..in 1 woord TOP

Klantenservice is echt top!! Vriendelijk staan ze je te woord aan de telefoon! En altijd is er een oplossing of iets mogelijk! Helemaal geweldig..

Ruim assortiment

Snelle levering en super handig om de verzendkosten af te kopen.

Snelle levering en goede service!

Leuke website met een groot aanbod aan leuke kleding en schoenen. Levering verloopt goed en snel.

Favoriete webshop

Ik koop hier ontzettend graag de kleren voor de kids. In de afgelopen jaren al meer dan 60 bestellingen geplaatst. Bijna alle merken zijn te verkrijgen en regelmatig zijn er voor (vaste) klanten mooie kortingen. De klantenservice is perfect, Er wordt altijd snel gereageerd op vragen. Sporadisch is er in de afgelopen jaren een artikel met een foutje geleverd (fabrieksfout of bijv doorlopen kleuren na 1 keer wassen), dit is altijd goed opgelost.

Altijd top!

Op 'kleertjes' is een heel ruim aanbod aan toffe, betaalbare kinderkledij te vinden. Vaak met mooie kortingen ook. Steeds vlotte en snelle verzending!

Overzichtelijk en betaalbaar

Mooie kortingsacties en alles goed te vinden met de filters.

Fijne online webshop met snelle levering

Een mooie, overzichtelijke webshop met veel keus. Doordat de bezorgbedrijven het nu erg druk hebben, duurt het nu wel iets langer dat je het pakketje hebt (volgens mij een paar werkdagen), maar normaal gesproken heb je het de volgende dag in huis. Ideaal als je iets snel nodig hebt. Inmiddels al een aantal bestellingen geplaatst en tot nu toe altijd erg tevreden. De pakketjes zijn zorgvuldig ingepakt.

Goede kwaliteit snel geleverd

Gewoon goed , niks op aan te merken

Snel!

Snelle levering, kleertjes goed verpakt. Kleertjes zien er mooi uit, worden nog niet gebruikt, aangezien we nog even geduld moeten hebben voor de kleine komt :)

Snelke levering en retour.

De kleding was snel binnen en de kleding die retour ging was snel verwerkt. Ook het geld was snel terug gestort.

Sindskort klant, erg tevreden

Sindskort klant bjj kleertjes, erg tevreden over verzending en retourmogelijkheden. Prima aanbod

Fijne webwinkel. Betrouwbaar en veel keuze!!

alles top

Kleertjes.com is voor mij DE manier om als papa kleren samen met mijn dochter van 6 te kopen. Geen eindeloze tochten door de stad, maar online je keuze te maken en altijd gelijk zien of de maat in voorraad is. Daarnaast altijd goede acties, makkelijk bestellen en snel en goed geleverd. Kleren kopen is opeens leuk geworden.

Goede service!

Snelle en goede service. Gratis retour sturen zonder gedoe!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum