super snel

snelle levering, producten zoals je ze kan verwachten. Ook bij vragen goede hulp

Superrrrrr

Super tevreden over kleertjes.com Snelle levering Goede klantenservice Overzichtelijke webshop Ik raad het iedereen aan hier te winkelen

Hem een jas voor m’n kleinzoon gekocht mooie kwaliteit scherpe prijs en een supersnelle zending.....

Leuke kinderkleding, van goede kwaliteit. Klant vriendelijk.

Fijne webshop die altijd alles netjes afhandelt

Mooie, goede kleding. Makkelijk retourneren als iets niet past. Service is top!

In de avond 3 items vesteld en 's ochtends om 8.00 stond de bezorger al aan de deur! Ook het aanbod is reuze! Dikke 10 dus!

Fijne webshop, koop er graag kleren voor de kinderen. Snelle levering!

Snel en makkelijk kwaliteits kleertjes.com

Een leuke site waar kwalitatief goede en mooie kinderkleding te bestellen is, en wat ook nog snel geleverd wordt.

Prima shoppen via kleertjes.com

Mooie kleding, goede zoekfunctie, bestellen en retourneren gaat snel en gemakkelijk.

Goede en snelle service

Ik ben tevreden over de levering , netheid, service.

Heel goed!

Snelle levering van mooie merken!

Snel en goed

Prima! Zeer betrouwbaar en snel. Ook retourneren makkelijk. Goede kwaliteit kleding.

Altijd snelle levering ook in deze tijden van topdrukte gewoon de volgende dag in huis. Super tevreden.

Goede ervaring. Klantenservice kan beter

Snelle levering, mooie kleding en leuke aanbiedingen. Mails aan de klantenservice worden niet of nauwelijks beantwoord. Daar is nog wat winst te behalen. Maar dat is ook het enige minpuntje.

Fijne webwinkel

Leuke kleren, goede service en snelle levering.

Top geregeld weer

Top weer!

Super site, overzichtelijk en goede acties!

Ik vind Kleertjes.com een fijne, overzichtelijke website. Vaak zijn er hele goede acties, met scherpe prjjzen. Ik kies altijd voor betalen achteraf. Zodoende betaal ik alleen voor de kleding die ik gehouden heb van mijn bestelling. De retour is in de tussentijd verwerkt. Levering is trouwens supersnel!

Dik tevreden

Prima service, vlotte levering en heel veel keus

Fijne webwinkel! Snelle verzending, leuke grote collectie.

Goede webshop

Kleertjes.com heeft een duidelijke webshop, goede voorraad en snelle levering!

Uitstekend!

Goede website, duidelijke foto's en omschrijving van kleding, goede service, helemaal top!

Geweldig kleertjes.com

Overzichtelijke site , snelle levering , heel veel keus , goede service , mooie kwaliteit kleding .

Altijd leuke aanbiedingen. Artikel geleverd zoals afgebeeld. Altijd optijd met leveren. Ga zeker meer bestellen.

Goede kwaliteit, snelle levering

De kleding van Kleertjes.com zit altijd goed! Goede kwaliteit en prijsverhouding. Zeer snelle service, binnen 1 dag geleverd!

Het bezorgd snel, levert netjes en fijne service

Bergweg 60

1217 SC Hilversum