Top winkel, snel geleverd. Mooie producten

Top service!

Alles netjes afgeleverd. Keurig verpakt, goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje kwam. En ook mooi op de gewenste dag meteen uitgeleverd!

Fijne webshop met veel keus

Een webshop met veel keus waardoor er voor iedereen iets leuks te vinden. Voor onze 1,5 jaar oude dochter ook veel leuke en stoere kleertjes. Kan zeer regelmatig slagen in alle soorten kleding voor haar. Van schoentjes tot jassen. Helemaal top

Snelle levering.

Snelle levering van de producten. Netjes verpakt en makkelijk te retourneren.

Servicegericht, bekwaam en klantvriendelijk

Mooie positieve ervaring van een fijne klantenservice. Geen lange wachttijden en je wordt fijn geholpen.

Toppers

Altijd een goede service Vandaag bestellen, morgen in huis. Optie om achteraf te betalen. Heb je iets nieuw nodig voor de kindjes, kan je altijd bestellen. Ook als het financieel eventjes niet uitkomt. Hele vriendelijke klantenservice. Retourneren altijd zonder probleem. Ik ben een grote fan

Fijne webshop

Ruime keuze, snelle levering

Geweldig bedrijf

Ik ben jullie via verschillende kanalen tegengekomen: social media, TV en radio. Wat een leuke kleding! Alle bekende merken zijn aanwezig. Nu met een leuke actie icm de welkomstkorting kleding besteld voor mijn zoontje. En super snelle levering! TOP!!!

Makkelijk winkelen, fijn assortiment.

Tevreden klant.

Hele fijne site en goede service

Ik bestel vaker bij kleertjes.com, geen minpunten kunnen vinden. Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie. Retourneren wordt snel afgehandeld en teruggestort. Leveren goede kwaliteit merken, 1x een broek wat na 2x dragen kapot ging. Contact met klantenservice, goed en snel probleem opgelost! Ik zal zeker bij kleertjes.com de kleren van de kids blijven bestellen

Mooie kleding. Snel bezorgd. Goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen op de site. Goed op de hoogte gehouden van waar de bestelling is. Snellen bezorging. Mooie kwaliteit kleding, keurig verpakt en verzonden.

Fantastische merken en gebruiksvriendelijke site

Bestel al jaren voor mijn kinderen diverse merken aan kledingstukken bij kleertjes.com. Geen limiet aan de winkelwagen wat ideaal is met 3 dochters. Site werkt prettig en het retourproces is ook klantvriendelijk.

Gewoon een goed site

Een prettige duidelijke site met goede services!

Mooi betaalbaar kleertjes van goed (bio )kwaliteit

Alles wat ik tot nu toe heb besteld, ben zeer tevreden mee. Kleertjes van goed kwaliteit en snel levering.

Fijne schoenen

Goede levering, snelle verzending. Maat was te klein, gebeld en met dezelfde korting in 1 klik weer maat groter kunnen bestellen, top. Fijne smallere pasvorm new balance.

Snelle levering, facturen kloppen altijd. Prima.

Levertijden kloppen altijd wel. Verschillende mogelijkheden mbt betalingen. Retouren zeer klantvriendelijk. Prima service.

Super site

Alles te vinden en wordt snel geleverd. Vaak leuke kortingen! Bestel er regelmatig

Gewoon toppers !!!!

Altijd op tijd geleverd. Kledij heel goede kwaliteit aan super promo's.

De meest klantvriendelijke webwinkel met gaaf assortiment

Ik heb al meerdere keren besteld en ik blijf dat doen..en elke keer ben ik verbaasd hoe goed de service is en hoe goed alles geregeld is. Bestellingen komen snel aan, retouren snel verwerkt en qua service op klachten krijgen ze een dikke 10

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden met de kwaliteit van de producten in verhouding met prijs. Ook de service is perfect. Echte een aanrader!

Snel en goede prijs

Een snelle levering, alles duidelijk vermeld en toffe spullen. Helemaal blij mee!

Snelle levering, goede service

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling. Retournering is eenvoudig.

Fantastisch!

Je ontvangt jouw bestelling echt de volgende werkdag thuis, mooie kleding van goede kwaliteit. Ik heb een jaar de verzendkosten betaald, voor maar 3,95 dus ik koop regelmatig hier want jonge kinderen grooien als kool.

Veel keuze,mooie kleding en makkelijk te vinden wat je zoekt

Mooie kleding, snelle bezorging en goede service

Bergweg 60

1217 SC Hilversum