Snelle en goede service

De bestelling werd heel snel geleverd. Helaas was de maat te groot. Ruilen ging makkelijk en ik kreeg snel mijn geld terug. Ook de volgende bestelling (maat kleiner) was weer snel geleverd. Heel fijn!

Mooie felle kleurtjes

Kleertjes van aangenaam en soepele stof

Snel en vlotte terugbetaling

Snelle levering Bij retour sturen vlotte terugbetaling

Fijne webshop om betrouwbaar inkopen te doen!

Zeer goede ervaringen met aankopen doen. Na diverse aankopen over de afgelopen jaren erg goed te spreken over Kleertjes.com. Goede kwaliteit, leuke merkkleding, mooie aanbiedingen, goede service. Ik maak dan ook graag reclame binnen mijn familie-, vrienden- en kennissenkring!

Top website met een snel, meedenkend team

Ik zocht broeken voor mijn dochter die een lichamelijke beperking heeft. Daardoor heeft zij een andere pasvorm dan reguliere kinderen. Door een mailtje te sturen, met uitleg over mijn situatie en de vraag welke spijkerbroeken hebben een elastische band, hadden ze voor mij een mooie selectie gemaakt.

Super overzichtelijke site

Hele fijne site van kleertjes.com je kunt makkelijk selecteren en de filters werken ook goed. Ook fijn dat je goede en duidelijke foto’s hebt. Een zeer fijne site om alles uit te zoeken. Ook voor mannen die kleren moeten zoeken voor hun kinderen.

Fantastische webwinkel

Al jaren koop ik de kinderkleren bij kleertjes.com en ik ben een zeer tevreden klant. Altijd leuke acties, super snelle levering en mooie kwaliteit kleding.

Topwinkel

Snel. Leuke kleding. Leuke acties en kortingen

Overzichtelijk en eerlijke site

Altijd op tijd,onberispelijk, netjes verpakt, kortom voor herhaling vatbaar!

Helemaal tevreden; snelle levering; goede kwaliteit. Ik raad dit product aan

Voor elk wat wils, veel keuze.

Fijne webwinkel. Duidelijke website en snelle levering na aankoop.

Snelle levering, netjes verpakt. Fijn dat het gratis retour kan. Geen gedoe met retourbonnen uitprinten etc. die zit er gewoon al bij. Veel keuze en leuke aanbiedingen!

Had een winterjas besteld. Kreeg een mail dat het ivm de drukte wat langer kon duren. Maar volgende dag al netjes bezorgd

Fijne website

Overzichtelijk en een snelle bezorging.

Super fijne ervaring met deze site

Overzichtelijk, duidelijk, goede foto’s, heel veel merken en allerlei soorten prijsklassen. Echt een aanrader. Ik shop voortaan hier :-)

Normaal goed nu waardeloos

Kleding besteld waarvan 2 artikelen via 2 externe verkopers. Nr 1 lieverd netjes en tijdig, nr 2 capuchon fashion heeft nog steeds NIET geleverd. Contact opgenomen met kleertjes.com reactie vanuit hun blijft echter uit. Zeer teleurstellend

super goede webshop en goede service

lekker snel mijn spullen die ik besteld heb in huis en genoeg betaalmogelijkheden. kortom ben blij met kleertjes.com

superfijne site met leuke kwaliteits kleding

Snelle service, nauwkeurig verpakt en we zijn super tevreden

Kapote kleren , waardeloos

Kapote kleren versturen , dan stuur je ze terug , krijg ik dubbele rekenings van kleren wat ik niet eens heb, ben al maanden bezig , en dan nog 13,50 extra sturen voor 3de herinnering , ik koop hier nooit weer wat waardeloos

Valt klein uit

Erg mooie jas. Helaas valt deze erg klein. Mijn zoon heeft normaal 98-104. Zoals aangegeven een maat groter besteld. Deze is als nog te klein. Helaas niet meer leverbaar in 116

Uitstekende service

Per ongeluk een verkeerde maat besteld en er meteen achteraan gemaild. Zelfs op zondag wordt er gereageerd met een uitstekende oplossing. Website is overzichtelijk met leuke kleertjes.

Fantastische kwaliteit en goede service

Alles wat ik bestel voor mijn kleinkinderen is even leuk . Bestellen is gemakkelijk en de levering snel. Niets dan lof!!!

Super snel geleverd! Erg tevreden over kleertjes.com

Snelle levering en erg tevreden over kleertjes.com

Verkeerde artikel geleverd

Ik heb het een jasje besteld, maar ontvang van hetzelfde merk een heel ander jasje.

Fijne website en aantrekkelijke acties!

Ik gebruik Kleertjes.nl als inspiratiebron vlakvoor ik ga shoppen voor het nieuwe seizoen. Ik heb een jongetje van 8 en 6 jaar en daar is het aanbod zeer ruim voor. Kleertjes heeft zeer aantrekkelijke acties waardoor ik vaak ook een aankoop doe via de website. Leveringen en retouren gaan naar wens. Heel graag wil ik 2 tips geven waardoor mijn shopervaring nog fijner zou zijn! Ik zou het heel prettig vinden een verlanglijstje te kunnen maken, zodat ik hier gebruik van kan maken in mijn orientatie fase. Aanvullend zou ik het top vinden om combinaties voorgeschoteld te krijgen. Bijv. bij een korte broek met print; een aantal opties aan tshirts. Al is het maar 1 optie. Ga zo door Kleertjes en ik hoop van harte dat jullie iets met mijn punten zullen doen! Groet, Willemiek

Bergweg 60

1217 SC Hilversum