Slecht

Slechte klantenservice!! Slechte site. Vond het totaal geen fijne ervaring!!

Snelle goede levering!

We bestellen al een paar jaar kleertjes bij jullie. Zijn erg tevreden over de levering en de goede service!

Lekker veel keus en altijd snel in huis, super!

Ik bestel regelmatig en ik ben heel blij dat deze site zo goed werkt en zo snel kleding bezorgd. Altijd top in orde!

Mooie kwaliteit kleding en snelle service

Mooie kwaliteit kleding en snelle service

Altijd fijn om wat te bestellen bij Kleertjes.com

Zeer uitgebreide collectie, mooie aanbiedingen elke week! Zeer snelle levering en gratis retourneren binnen 100 dagen! Altijd blij met jullie!! Xxx

Snelle levering! Ik ben fan van Le Chic, en daar is altijd een uitgebreide collectie van aanwezig. Super !

Goede kwaliteit

We zijn super blij met onze bestelling

Prima levering

2 T-shirts en lego besteld. Prima op tijd geleverd en goede kwaliteit shirts en speelgoed.

super fijne slipper sandalen

mooie pasvorm, bandjes geven geen problemen in de vorm van schuren, mooie smalle pasvorm, in een mooie variatie van kleuren te krijgen en zowel als slipper als sandaal te gebruiken. Makkelijk aan en uit te trekken voor de kinderen

ruime keuze, snelle levering, makkelijk retourneren

Ik winkel graag bij kleertjes.com vanwege de ruime keuze, de snelle levering, het gemak van retourneren maar ook de snelheid van de klantenservice. Ik ga niet graag winkelen dus met 3 meiden is online shoppen dan een uitkomst.

Altijd goed

Altijd een zeer snelle afhandeling zowel verzenden als het terugboeken van geld als er iets yerug is gegaan. Top service

Veel keuze EN op voorraad

Ik was hopeloos op zoek naar de t-shirtjes van Name It met de bulldozer, overal uitverkocht in de kleine maat, behalve bij kleertjes.com ! Super, je krijgt bij een eerste bestelling ook nog eens 10 euro korting. Levering => next day. Het nadeel: De dag erna stond alles van Name it aan 20% korting, heel mijn eerste bestelling bestond uit items van Name it.

Super mooie kleding en snelle levering

Ik heb al diverse keren kleding besteld en altijd helemaal tevreden geweest over de kleding en de service.

Ik moet voor een foute dubbele bestelling betalen

Ik heb van deze dubbele foute bestelling die bij jullie als geannuleerd staat wel een afterpay betalings verzoek gekregen. Hoe kan dat?

Snel en netjes geleverd

Een winterjas besteld voor mijn zoon. Kwaliteit/prijs is netjes. Jas voldoet aan de verwachtingen. Zeker vaker nu hier aankopen gaan doen voortaan . Veel keus en mooi Kwaliteit met snelle levering

Goederen niet ontvangen

Ik heb nog altijd de goederen niet ontvangen .

Very satisfied!

Good quality, large assortment, delivered on time (always the day after the order), employees super kind... What do you want more?

Duurt erg lang voordat het überhaupt verzonden wordt

Besteld, betaald, en toen radio stilte, zou het eigenlijk wel gewoon willen ontvangen of in elk geval weten wanneer het komt.

Andere maten slippers geleverd dan besteld

Verkeerde maten slippers geleverd, geld nog niet terug

Super leuke shop met uitstekende service

Heel erg tevreden over mijn webshop bestellingen bij kleertjes.com. Fijne, overzichtelijke website met goed overzicht van de beschikbare maten en verder productinfo. Leuke en diverse merken aangeboden. Uitstekende service. Snelle levering en eventuele retouren worden altijd netjes en redelijk snel verwerkt. Kortom; al jaren een tevreden klant!

GE-WEL-DIG

Eigenlijk de fijnste webshop waar ik kleding bestel. Het is snel binnen, kan achteraf betalen en het aanbod is enorm. Ook met eventuele retouren wordt het snel afgehandeld. Vind het bijna zonde dat ik mijn eigen kleding hier niet kan bestellen.

top

1 maillot zat er niet bij. jammer want het is voor een tweeling. als dit weer voorkomt dan liever niets versturen. de faktuur moet nog worden aangepast.

Fijne website, koop geregeld voor mijn 2 zoons kleding of schoenen en altijd tevreden ,is iets niet goed stuur ik t terug ,en 1 x 2 tassen kapot ( koop alles 2 keer zodat mijn zoons hetzelfde hebben)en ook goed geregeld ...ik zeg topp

Veel te grote verpakking en domme mail.

Ik bestelde 3 zomerjassen voor onze kinderen, omdat ik de maat van mijn dochter niet goed wist 2 verschillende maten besteld. De 3 jassen werden in een enorme doos verzonden, terwijl jullie tijdens de bestelling aangeven dat je een bedrag kunt betalen om je CO2 footprint uit te wissen... Als je dan zo pakketten gaat verzenden heeft dat volgens mij geen zin. Daarnaast kreeg ik, een paar dagen nadat alles bezorgd was, en de jassen in gebruik, een mail met een mooie aanbieding: of ik nog belang had bij de zomerjas die ik voor mijn dochter gekocht had, hij was nu 5 euro afgeprijsd.. Lekker dan...

Bergweg 60

1217 SC Hilversum