Snelle levering, topkwaliteit

Gebruiksvriendelijke website, snel geleverd, goede pasvorm, mooie kwaliteit.

Altijd tevreden

Al jaren bestel ik bij jullie al zeker 12 jaar Altijd tevreden Goede service en kwaliteit. Nog steeds jammer dat de stempels weg zijn hihi Maar ga zo door

zeer slecht

Jas stond als Sweater omschreven waardoor er een korting niet verwerkt was. Hiervoor gebeld, zou direct geregeld worden. Eind van de dag nog niets geregeld en andere artikelen uit de winkelwagen intussen al uitverkocht. Weer gebeld, dan moest ik het maar gewoon bestellen en achteraf zou het verrekend worden. Hierover een mail gestuurd. kon 14 dagen duren. daarna nog niet verrekend. toen kreeg ik een betalingsherinnering en moest 9,50 euro extra administratie kosten betalen omdat het niet was betaald. terwijl zij zelf het bedrag nog niet hadden aangepast wat wel beloofd was. ZEER ontevreden. Ik raad iedereen aan hier NIET te bestellen...

Fijne webwinkel

Leuk betaalbaar aanbod, mooie merken, goede service.

Excellent service

Ik had een jongens jas gekocht die na een maand van weinig dragen grote schuur onder de oksel kreeg (langs de stiksel). Kleertjes.com gemaild, snel antwoord gekregen met instructies om artikel kosteloos terug te sturen, volle aankopbedrag snel teruggestort gekregen. Geen gedoe, excellent service. Wordt mijn preferred winkel, ik vind het prima om wat meer te betalen voor kwaliteit maar wil dan wel dat de kwaliteit ook gewaarborgd is.

verkeerde maat aangegeven

op site stond 152-158. echt heel leuk jasje maar te kort voor 158. Mouwen wel lang maar lengte jas echt heel kort. misschien voor meisje met lange armen en heel kort bovenlichaam juist ideaal. retour verzonden

2x verkeerde bestelling ontvangen

Tot 2x toe het verkeerde item geleverd gekregen en heb nu 2x betaald en nog niet mijn bestelling binnen. Mijn andere bestelling is er ook nog niet en als ik de reageerde gebruik dan kennen ze de bestelling niet...

Helemaal top!

Overzichtelijke website bestellen gaat makkelijk. Heel veel aanbod Top!

Fijne webshop

Hele fijne webshop en goede service !!

Helaas gaan de retouren mis!!

Al jaren vaste klant. De afgelopen twee keer is de retourverwerking niet goed gegaan waardoor er een artikel betaald moest worden wat we niet hebben gehouden. Toevallig twee keer achter elkaar, nog niet eerder mee gemaakt Misschien is het te druk ? Maar wel jammer dat de klant daar de dupe van is. Goed om extra op te letten!! Het geeft je geen goed gevoel dat er zo weinig vertrouwen is na zo lang bestellingen afgenomen te hebben.

2e kans kleding

Altijd tevreden geweest over de kleding en verzend tijd, totdat... De verzending werd 5 dagen vertraagd omdat het niet was aangemeld bij de post. Oké, kan gebeuren voordeel van de twijfel. Vervolgens krijg ik een topje binnen van vingino, deze was kapot. En gemarkeerd door kleertjes dus dit was bekend. Onderbroeken die terug gefrommeld waren in het doosje.... niet leuk voor dat geld. Ik koop tenslotte "nieuw " Nou ja dat denk ik. Vervolgens bestel ik 2 paar sandalen, ik dacht de vorige levering zal wel een foutje zijn geweest. Maar 1 van de teva sandalen waren duidelijk al eerder door iemand anders gebruikt. Het is duidelijk te zien helaas. Terug sturen mag uiteraard, maar ruilen is inmiddels géén optie meer omdat het product er niet meer is.... Als ik gebruikte kleding wil koop ik wel via marktplaats, da's tenslotte een stuk goedkoper.

Heel veel keus, snelle levering

Snelle levering, veel keus

Snel bezorgd, veel keus en fijne site

Altijd goede service

Reageren goed en snel bij een eventuele klacht. Heb nog geen slechte ervaring gehad met Kleertjes wel met een andere partij die via hen verkoopt.

Slechte communicatie

Bij bestellingen en retourzendingen wordt je niet op de hoogte gehouden! Dat zou veel beter moeten en klantvriendelijker zijn!

Heel goede service, vandaag besteld de volgende dag echt in huis!

Altijd heel tevreden over Kleertjes.com. Wat ze zeggen doen ze ook.Altijd de volgende dag in huis. Kwaliteit is altijd in orde.De kleding wordt heel netjes verpakt. Retouren nooit een probleem.Heel duidelijke regels. Ik bestel heel graag bij deze site.

Snelle levering, top service, mooie verschillende merken!

Ik bestel al jaren bij kleertjes.com. Over het algemeen een hele snelle levering en heel veel leuke verschillende merken. Voor ieder wat wils. Sinds dit jaar heb ik de verzendkosten voor een eenmalig bedrag betaalt waardoor ik het hele jaar, ongeacht hoe veel je koopt, gratis verzending hebt. Dit is niet goed voor de portemonnee want er is elke week wel weer wat nieuws op de site. Als er op het artikel een beschadiging is vanuit de fabriek dan wordt het meteen vergoed en een nieuwe opgestuurd, perfecte service!! Ik ga nog even door met bestellen!!!

Mooie pasvorm

Erg fijne website en snelle levering

Ik heb al regelmatig kleding en nu ook schoenen online besteld, snelle service, fijn om achteraf te kunnen betalen zodat de artikelen die niet passen direct terug gestuurd kunnen worden zonder grote kosten.

Mooie collectie, goed geholpen

Ik koop altijd graag bij Kleertjes.com en ben dan zeer tevreden. De laatste digitale aankopen verliepen niet helemaal vlekkeloos, maar telefonisch werd ik alsnog prima geholpen. Hierdoor kom ik uit op 4 sterren.

Uitstekend werkende website

Gebruiksvriendelijke website Handig te selecteren op oa maat en merk! Verder een prima service, snelle levering en de juiste producten.

Te korte betalingstermijn

Ik kies bewust voor After Pay, omdat ik alleen wil betalen voor dat wat ik daadwerkelijk houd. De retourprocedure bij Kleertjes.com is echter zo traag, dat ik vervolgens aanmaningen krijg van After Pay, zeer hinderlijk. Dat is niet het idee van achteraf betalen.

Kleertjes.com is 1 van mijn favoriete webshops! Makkelijk bestellen, snelle levering.

Zeer goede klantenservice

Wat een fijne site om te bestellen. Erg veel keus. De eerste keer bellen zeer goed advies gehad over echt flinke skinny jongensbroeken. De tweede keer bellen ook zeer goed te woord gestaan. Levering is snel. Retouren duren iets langer voor ze verwerkt zijn, maar begrijpelijk in deze tijd. Ga hier zeker vaker bestellen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum