De bestelling werd inderdaad super snel geleverd, alles mooi verpakt. Top service en de welkomsbon van €10 is een super kadoo!

Top kleding

Goede service, kwaliteit kleding, snelle levering

Top bedrijf

Al heel vaak kleding besteld! Altijd goede kwaliteit en een top service en snelle levering!! Ik ben een tevreden klant

Super tevreden over kleertjes.com

Echt heel erg tevreden over deze site. Kleertjes kan je goed vinden. Snelle levering en leuke prijzen! De site is duidelijk en retour als kleertjes te klein zijn is ook heel duidelijk!

Snelle levering volgens afgesproken

Goed gebouwde webshop. Je kunt makkelijk zoeken en filteren erg prettig.

Veel keuze ook voor grotere kinderen

Mijn dochter van 11 is groot en ik kan bijna nergens meer een kindermaat kopen die zij past. Ik kom dan uit bij de dames afdeling terwijl ze nog een kind is. Bij kleertjes.com is het wel gelukt omdat er veel keuze is.

leuke site, met toffe aanbiedingen

leuke kleertjes gevonden voor mijn kleinzoon: toffe kleertjes om te dragen, prima kwaliteit

In deze tijden, super snelle service!

Dit was de eerste keer dat ik bij kleertjes.com kleding ging bestellen. In deze tijd weet je dat je soms iets langer moet wachten op je bestelling maar ik had het de volgende dag direct in huis! Alles keurig verpakt en het belangrijkste: Echt hele leuke kleding!!

Wauwww.. elke keer weer zo blij met de kinderkleding

Kleren voldoen altijd aan verwachtingen. Omschrijving is ook altijd top! Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn word er altijd een passende oplossing gevonden. Erg fijne site!!

Top ervaring, snelle levering en goede service

De kleertjes kwamen 2 dagen na bestelling binnen. Ik werd er netjes van op de hoogte gehouden door mails. Wat ik fijn vind aan de service van kleertjes.com is dat het snel verzonden wordt en je van alles netjes op de hoogte wordt gehouden. Retouren kan gratis, je kunt het rustig passen. Ideaal.

Kleding is altijd van goede kwaliteit. Ruim aanbod in alle prijsklasses. Snelle levering.

Site kleding service

Op deze site koop ik ontzettend graag. Voor een goede prijs de Kwaliteit. De klantenservice is snel en goed te bereiken en hebben snel fijne oplossingen. 1x per jaar de verzendkosten afkopen en je hebt gratis verzending hoe fijn is dat. Zeker een aanrader

Snelle levering. Goede service. Duidelijke omschrijving op de site. Meer dan tevreden.

geweldig

Een fijne website super overzichtelijk en voor ieder wat wils. Voor mijn twee mannen kan ik hier altijd slagen!

Supermooie kleertjes

Prachtige kleertjes, mooie kleuren, topkwaliteit

Kleertjes.com is top! Zoveel om uit te kiezen, altijd snel in huis. En het is gewoon fijn als je verwachting klopt!! Kwaliteit en prachtige kleding

Super makkelijk account aanmaken en gaan!

Makkelijk, overzichtelijk, goede filters en mocht het nodig zijn is retourneren zo gedaan!

Top webshop

Genoeg aanbod, fijn dat je de verzendkosten af kan kopen en het retourbeleid vind ik erg goed. Zo is er geen drempel om iets te bestellen waar je over twijfelt. Ik raad het altijd moeders om mij heen aan.

Mooi spul, goede prijs

Retourneren gaat gemakkelijk, maar het duurt wel een tijd voordat je je geld terug hebt of een ontvangstbevestiging krijgt van geretourneerde spullen

Hele goede service!

Overzichtelijke site! Een snelle levering (volgende dag in huis) en en keurig retourlabel erbij! Top!

Veel voor onze kleinkinder besteld geweldig alles.

De service is geweldig of je nu ie iet besteld of als het helaas niet goed is. Alles wordt is geweldig geregeld.

Snel en netjes geleverd

Al meerdere bestellingen gedaan bij kleertjes.com alleen maar goede ervaringen tot nu toe. Ook in drukke tijden duurt het nooit lang voordat de bestelling binnen is.

Zeer ontevreden, voor mij niet meer

1e bestelling na 1 week nog geen pakketje. Gebeld met met bezorger, en met kleertjes.com: We gaan erachteraan. 1 dag later een mail: bedankt voor uw retourmelding. Retourmelding? Ik heb mijn pakketje nog niet eens ontvangen. Gebeld: Excuses na.ens een vriendelijk medewerkster, de levering opnieuw in winkelmandje LATEN plaatsen door medewerkster en opnieuw besteld. Trui 2 maten te groot. En trui in de juiste maat intussen verkocht aan een andere klant. Helaas, ik heb alles telefonisch geannuleerd. Ik heb nog geen annulering ontvangen op de mail. Voor mij geen Kleertjes.com meer. Zeer spijtig Ze gaan kapot aan hun eigen succes.

Super fijne site met veel verschillende merken

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com, voor mijn zoon van 9 en dochter van 5 jaar. Jullie hebben zoveel dat er altijd wel wat leuks bij zit. De kleertjes worden ook erg snel verzonden. En als het artikel niet goed zit kan ik het gemakkelijk weer retour sturen zonder verzendkosten. Al met al een hele fijne site

Snelle levering, top kwaliteit.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum