Goede en overzichtelijk webshop

Ik kon snel vinden wat ik zocht leuk aanbod goede en snelle service

Snelle levering. Helemaal tevreden over deze winkel. Makkelijk te bestellen en te retourneren.

Ruime keuze, snelle levering en ideaal met afterpay

Hele fijne site, leuke kledingkeuze. Ook de snelle levering vind ik positief. Zeer fijn dat betaling via afterpay kan. Ik mis alleen Looxs en Little Looxs nog als merk

Zeer prettig online shoppen !!

Uitgebreide en duidelijke info betreffende gezochte kledingstuk.

Zo leuk kan online-shoppen zijn.

Het is zo leuk om te zoeken naar iets leuks voor mijn gastkindjes ..Zo heb ik meerdere keren besteld en ontzettend leuke cadeautjes kunnen geven . Zo verrassend was ik nooit eerder, als ik het pakket uitpakte van kleertjes.com.. Geweldige leuke site...

Mooie kleding, kortingen en superlevering

Mooie kleding. Goede site. Alles is snel te vinden en site is overzichtelijk . Kortingen zijn heel fijn alsook de snelle levering. Het fijnst is misschien wel dat je voor het retourneren geen ingewikkelde dingen hoeft te doen. Gewoon sticker erop en klaar.

Goed overzichtelijk top site koop er veel kleding voor onze kits

Supersnel en goede service. Mooie kleding ruime keuze

Elke bestelling is er supersnel, mooie kleding en hele ruime keuze. Ik koop er vaker

Vanaf de bank shoppen; briljant!

Ik vind kleertjes.com ideaal. Wij zijn vanuit t buitenland naar NL verhuisd, van de tropen zo de winter in. Wat een geruststelling was t om ge weten dat er warme kleren voor onze kids klaarlagen in NL! En wat niet paste of toch niet zo leuk was kon zo weer retour. Ideaal!

Top winkel

Leuke,overzichtelijke website met een goede klantenservice! Zoveel merken van verschillende prijsklasses, hier slaag je gewoon voor je kinderen Snelle levering en leuke acties!

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Je kunt makkelijk zoeken wat je vindt door de vele filteropties die je hebt. Altijd mooie aanbiedingen en hele ruime keuze. Snel geleverd en goede service wanneer iets niet voldoet. Ik shop heel graag via kleertjes.com.

Fast delivery and great service!

Nothing to complain about, everything always works perfect when I order from them. Nice brands, fast deliveries, easy to return and always friendly customer service in case you have questions.

Immer wieder ein tolles und preiswertes Shoppingerlebnis für Kindermode

Wir haben nun schon seit mehr als einem Jahr fast alle Kinderbekleidung für unsere jetzt 6jährige Tochter bei Kleertjes bestellt und sind noch keinmal enttäuscht worden. Der Versand nach Deutschland ist immer sehr zügig und sogar jedes Mal kostenlos, wenn man für 49,- € und mehr bestellt. Aber am Besten ist natürlich die Auswahl an zahllosen niederländischen Modemarken, die sich wohltuend von dem deutschen Einerlei abheben und immer sehr modisch und stilvoll sind. Auch die vielen Rabatte und Sonderangebote von Kleertjes begeistern, wo man manchmal bis zu 90 % sparen kann. Von vielen anderen Eltern sind wir schon gefragt worden, wo es diese schicke Kindermode zu kaufen gibt. Ein toller Online-Shop!

Leuke online-winkel met snelle levering

Nu al meermaals bij kleertjes.com besteld en iedere keer zeer tevreden. Duidelijke communicatie, vlotte levering en bovenal toffe kleding! Zeer tevreden.

Hele goede service!!

2 jassen besteld en waren tiptop in orde! Niet lang hoeven wachten op bestelling, een aanrader!

Super snelle bezorging en service!

Altijd tevreden

Ik krijg altijd me producten netjes binnen tot nu toe zeer te vreden . Met retouren weet ik het nog niet heb nu pas voor het eerst iets terug moeten sturen wat beeld te groot valt bij me dochtertje 18-02-21 verzonden. Op de post Nl zie ik dat ze het al hebben ontvangen ik wacht alleen nog op een mail van kleertjes.com zelf maar op de site stond al dat het iets langer kon duren dus ik wacht geduldig af :)

Wauw wat een keuze en fijne site!

Erg veel keuze, super fijn dat er zoveel filters toe te passen zijn!! 1 tip: het zou prettig zijn als bij bepaalde producten zoals winterjassen terug te vinden is hoe dik deze is. Bijvoorbeeld door 5 sneeuwvlokjes toe te voegen. Hoe meer vlokjes ingekleurd zijn hoe dikker/warmer de jas. Dit voorkomt teleurstellingen /verkeerde verwachtingen

Altijd goed!

Ik heb alleen maar goeie ervaringen met kleertjes.com. Altijd volgende dag in huis en de kleren netjes opgevouwen en verpakt. Super!

Een duidelijke webshop met een uitgebreid aanbod van kwaliteitsvolle merken

Wij deden al een tiental bestellingen bij kleertjes.com. Dit verliep telkens heel vlot; van bestelling tot levering en ook éénmalig een terugbezorging. Wij vinden het een heel aangename webshop met een heel mooi aanbod en zullen zeker nog meerdere bestellingen doen bij kleertjes.com.

Goede kleding niet duur en snel on huis

Onze bestelling was heel snel binnen. Mooie producten, helaas wel 1 item binnen 1 week kapot.

Super leuke kinderkleding site!

Snelle levering, heel veel keus voor zowel jongens als meisjes.makkelijk als het niet past om terug te sturen. Wij kopen hier graag de kleding voor de kinderen! Echte aanrader!

Ruime keuze, prettige prijzen, makkelijk zoeken

Kleertjes.com is mijn favoriete webshop als het gaat om het kopen van babykleren. Dit heeft een aantal redenen: - tof aanbod; - makkelijk zoeken en verfijnen op de site; - juiste afbeeldingen van de kleren; - leuke sale; - communicatie over gekocht product en verzending is duidelijk en compleet; - verzendkosten afkopen is goedkoop. Onze jongen loopt dankzij kleertjes.com in de leukste kleding. Het is gemakkelijk en snel in huis.

Leuke kleertjes - goeie kwaliteit

Vlotte website met een Groot aanbod aan kledij . Snelle levering Vind er wel altijd iets naar mijn zin! Aanrader !

Bergweg 60

1217 SC Hilversum