Goede service, snelle levering

Top producten en top levering

Het is een hele fijne en duidelijke site ! Erg prettige service en snelle levering. En top producten! Wij zijn er heel erg blij mee en zijn heel tevreden

Snelle levering en mooie producten!

Al meerdere keren besteld bij Kleertjes.com. Goede ervaringen mee. Er wordt altijd snel geleverd en ze hebben leuke producten. Ook retouren worden netjes en snel afgehandeld.

Leuke prijzen en snel bezorgd

Duidelijke foto’s en fijne filters qua maten en zoekfuncties. Prima prijzen en snel bij je thuis. Erg prettig

vlotte levering

ik bestelde afgelopen maand 2 pakjes, heel vlotte levering. ik stuur nog een retour met 2 stuks die niet goed passen. hopelijk even vlotte terugbetaling als vorig jaar. groetjes

Top service!

Bestellen en de dag nadien al in huis. Aan mooie prijzen echt top

Duidelijke communicatie, snelle levering

Erg tevreden! Bestellingen worden binnen enkele dagen geleverd. Producten voldoen meestal aan de verwachting. Retour sturen gaat ook makkelijk.

Groot aanbod, snelle verzending, eerlijke prijzen! Ik ben fan van kleertjes.com!

Top webshop

Leuke collectie voor zowel jongens als meisjes. Super kortingen en heel snel geleverd. Wij zijn fan!

Goede en betrouwbare online winkel

Wat een wereld winkel

Wij ervaren kleertjes.com echt als een super website/winkel. Alles werkt snel goed en soepel. Zoeken gaat echt heel goed, retouren worden mega snel verwerk, het aanbod is reuze, we vinden altijd wel iets voor de kids. Helemaal nu met dat Corona gezeur en onze kids die groeispurt naar groeispurt krijgen is het top winkelen hier.

Hele duidelijke overzichtelijke website!

Wat een fijne website is Kleertjes.com toch! Het is duidelijk aangegeven, alles is duidelijk te vinden. Voor ons zoontje kan ik goed slagen. En wat top is, waar ik van hou; de geniale kortingen! Oh, dan kan je helemaal los gaan! De volgende bestelling komt eraan, ik wacht weer met smacht op de postbode die zegt: Wat heb je nu weer gekocht ;-)

Aan aanbevelenswaardig

Kleertjes.com is een webwinkel met allure, geweldig assortiment en is absoluut géén dure! Het streeft naar perfectie en doorstaat de strengste selectie.

Koop al jaren bij kleertjes.com, altijd goed!

Goede aanbieding, snel geleverd, goede service.

Gewéldige service

Ben een tevreden klant, goede service en snelle levering. Als ik een verkeerde maat bestel gaat het hét omruilen vloeiend. Ben zeer tevreden en kan iedereen deze webshop aanradwn

Erg blij, mooie kwaliteit, prima levering

Had nog nooit eerder besteld bij kleertjes . Com. Veel keuze, goede kwaliteit en komen afspraken na.

Leuke en overzichtelijke shop

De mooiste merkjes allemaal samen op 1 site , Makkelijk te sorteren en te zoeken, volgens maat / merk. Heel duidelijk en makkelijk te vinden wat beschikbaar is , en in welke maat . Ik ben fan. Daarnaast ook snelle en Correcte levering .

Duidelijke website en fijne merken

Ik kan makkelijk kleding vinden, op maar, op prijs, op merk Koop hier regelmatig Ook de sale vind ik fijn, mooie kortingen en nog genoeg voorraad Ja ben hier vaak te vinden

Snelle levering Kleertjes van mooie kwaliteit!

Mooie kleren en snelle levering

Ik koop regelmatig kleren bij kleertjes.com Ze hebben vaak goede aanbiedingen en wat je besteld wordt heel snel geleverd!

Ern tevreden klant

Grote collectie en veel verschillende merken. Veel goede aanbiedingen kortingen Snelle levering!

Snelle en erg fijne service

Na bestelling de kleding erg snel binnen ondanks de drukte bij postnl. En bij de retour zending van een winterjas binnen een paar dagen al een reactie terug gehad. Zeker vind ik dit een erg fijne webwinkel en je krijgt ook echt wat je ziet op het plaatje!

mooie, kwalitatief goed en fijne kleding

Uitstekende kwaliteit kleding, netjes of stoer of casual, voor elke gelegenheid is er wel iets! Goede service

onduidelijkheid over verzending bestelling

Hallo, Verschrikkelijk vervelend dat bij de orderstatus van mijn bestelling staat dat het verzonden is terwijl bj 'verzender' onbekend staat en er geen track en trace code bekend is. Begrijpelijk dat het langer duurt door dit winterweer maar deze informatie klopt niet en is niet nodig. Graag een accurate update met informatie die wel juist is.

Geweldige snelle service!

Stoere en mooie jas! Ons meisje is helemaal gelukkig

Bergweg 60

1217 SC Hilversum