Goede service!

Snelle bezorging van de kleding. Geen 1 keer lang hoeven te wachten ondanks de drukte nu. Kwaliteit is goed. Leuke aanbiedingen

Netjes

Nette en leuke site, maar als je een maat kiest en dan op een kledingstuk tijdens sale dan kan het zomaar zijn dat het is uitverkocht of dat er een andere maat bij staat dan je hebt aangegeven. Jammer en soms teleurstellend.

Veel keus, goede kwaliteit, goede produkten

Deze website houd ik erin! Goede merken, veel keus, mooie en goede produkten, snelle en nette levering. Alles wat je verlangt van een website!

Vreemd dat bij afrekenen sommige producten uit mijn winkelpand ineens niet meer voorradig zijn.

Voor onze 4 kleinkinderen kleding uitgezocht en bij betalen is er iets niet meer voorradig dus wat anders uitzoeken. Wat uiteraard tijd kost en als ik dan weer wil afrekenen opnieuw een ander kledingstuk niet meer voorradig. Zucht wat een site! Tip: als ik wat in mijn winkelmandje kan leggen is het voorradig en wil ik het ook echt kopen en betalen dus een beetje flauw als iemand sneller is voor gaat (die indruk heb ik). Ik had nog een tegoed van 10 euro maar die heb ik ook niet in kunnen zetten omdat ik bang was dat er daardoor tijd verloren zou gaan en niet kon bestellen wat ik wilde. Misschien kunnen jullie hier nog wat aan doen of mij wat tegoed komen

Prachtige kleding en perfecte service!

“Gewoon” geweldig! De site De kleding De merken De levering De garantie De snelheid De aanbiedingen De sale De retouren De terugbetaling Altijd netjes verpakt, schoon, snelle verzending Kortom: ik ben een zeer tevreden klant! ;0)

Super om bij Kleertjes.com te shoppen!

Leuke kleding voor de kids! Ik ben tevreden, want ze verkopen leuke merken en hebben een goede service. Snelle levering en goed klantencontact. En regelmatig leuke kortingen.. Bedankt daarvoor!

Prima webshop voor kinderen

Leuke kleren voor jongens.

Goede ervaringen met deze website!

Bestellingen komen altijd optijd aan, mocht er een probleem zijn word die goed en snel opgelost. Leveren goede producten voor een goede prijs!! Ga zeker nog vaker bestellen.

Super snelle service

Eerste keer besteld en ik was zo tevreden ! Ik had iets fluo nodig voor mijn dochter en volgende dag in huis met een mega korting ! Ik ben heel enthousiast en ben al weer aan het kijken om nog te shoppen ! Super leuke kleertjes in de aanbieding en snelle service . Groeten Cindy

Steeds een goede service alleen was er nu een artikel niet bij waar ik wel op rekende, wel had ik hiervan vrij snel het geld terug dus dat was ook in orde.

Maakt mama en kinderen blij.

Super webshop. Bestel hier heel vaak meerdere artikelen tegelijk. Nooit problemen, alles snel en correct geleverd. Mama blij en kinderen blij :)

Aanrader: snelle levering

Snelle levering waarbij je de bestelling ook goed kunt volgen.

Aanrader!

Fijne webshop, snelle levering en retour, goede kwaliteit, vaak scherpe aanbiedingen. Een aanrader wat ons betreft!!

Goed, snel en ewn overzichtelijke site!

Fijne site om te bestellen. Mooi overzichtelijk en makkelijk te vinden wat je zoekt. Achteraf betalen mogelijk wat altijd fijn is. De bestelling wordt gelevefd door een ieta onbekende koeriersdienst maar uiterst fijn te volgen waar je pakket is icm live volgen en ewn sms bericht als ze er bijna zijn! Toppie

een zeer aan te raden web shop

Mooie kledij, enorme keus merken en in alle prijzen naar ieders beurs mogelijkheden. Bestelde artikenen dag nadien ontvangen heel vlug. Gemakkelijke betaling en retours.

Voor iedereen wel wat leuks te vinden.

Mooie kleren. Snelle levering. Leuke aanbiedingen. Wat wil je nog meer.

Fijne winkel met goed assortiment, goede voorwaarden, goede aanbiedingen en snelle service. Mijn favoriet. Alleen jammer dat het niet mogelijk is opnieuw de nieuwsbrief te ontvangen als je die tijdelijk hebt opgezegd.

Top webshop top producten kinderen altijd tevreden

Koop zeer vaak bij kleertjes.com Ze hebben de juiste merken en super fijne service ik zeg vooral zo doorgaan. Wij blijven trouwe klanten van kleertjes.com

Top Service Snel Levering

Ben tevreden over het website heb gevonden waar ik al lang naar opzoek was zelfs voor een mooi prijsje. Top Service Snelle Levering en gratis retourneren.

Snelle levering perfect weer

3 broeken besteld en heel snel binnen. Helaas pasten ze niet en weer terug gestuurd

De kleding zit echt super lekker.

De kleding zit echt super lekker ik ben er super blij mee. Het enig wat jammere was dat er op de achterkant van een trui die ik gekocht had iets heel groots stond dat vond ik wel jammer maar verder ben ik er super blij mee. Bedankt kleerjes.com

Perfect!

Steeds asap geleverd, altijd volledig in orde, nog niets moeten retourneren, kan niet beter vind ik

Snel, mooie kleding

Snelle levering. Mooie kleding. Geleverd als op de foto’s. Retouren zijn snel verwerkt. Zeker een aanrader!

Mooie producten, goede levering

Al meerdere keren iets besteld bij kleertjes.com. het komt altijd netjes verpakt binnen. Kinderen kunnen fijn thuis passen want wat er niet past kan kosteloos retour gestuurd worden! Goede aanbiedingen en ook dan een snelle levering!

Uitstekend!

Een zeer trouwbare en uitgebreid gamma van mooie merken. Zeer eerlijke betaalbare prijzen Gewoon Top !

Bergweg 60

1217 SC Hilversum