Gemak van bestellen en snelle bezorging

Het is Wennink bedrijf dat snel bezorgd en Ze hebben veel keus en mooie aanbiedingen

gewoon eens goed

bestelling was snel. en netjes verpakt geleverd. duidelijke site.

Voor ieder wat wils!!

Kleertjes kiezen voor uw kids bij Kleertjes.com is een plezier, je hebt een waaier aan keuze met topkwaliteit en snelle service. De site is heel handig met voldoende filters om zo uw perfecte outfit te kiezen. Is de maat / kledingstuk niet perfect, dan kan men even gemakkelijk retourneren met een even snelle afhandeling zoals bij het bestellen.

Super leuke kleding, en snelle levering

Altijd de nieuwste looks, en super snelle levering

Top website voor kinderkleding

Bestel er regelmatig voor de kinderen. Ontzettend snelle levering. Kwaliteit is goed. Als er iets niet goed is word het ook direct opgelost.

Prima webshop

Je kunt alles makkelijk vinden. Alleen jammer dat je weer helemaal bovenaan moet beginnen als je een product hebt aangeklikt en weer terug klikt.

Prima kwaliteit voor een mooie prijs

Kleertjes zijn echt leuk en snel geleverf

Prima webshop en levering!

Ik ben heel content over jullie site en de levering. Mooie prijzen. Alles vlot verlopen. Vrijdag besteld en zaterdag reeds ontvangen !

Mooie kleertjes netjes verstuurd

De kleertjes waren besteld als cadeautje en waren zoals vaker mooi en de verzending ging ondanks de drukte met verzendingen zeer voorspoedig.

Erg leuke kleren en het voordeel is dat je voor €3,95,- voor een heel jaar gratis alles verzonden word en gratis iets retour kan sturen.

Mooie kleren met een top service

Snelle levering Duidelijke omschrijving Niet goed mag zonder reden weer terug Kwaliteit kleding

Geweldig!

Ik heb super tevreden klant. Zoals altijd mooi de bestelling binnen de termijn ontvangen. Nooit problemen, alles piccobello in orde!

Super klantvriendelijk

Bij elke bestelling weer ben ik super blij met kleertjes.com. De verzending gaat vlot en het retourneren is erg goed geregeld! Op naar de volgende bestelling!

Snelle levering, goed product, goede prijs

Heel mooi winterjasje, prima deal

Super leuke online kledingwinkel met vele leuke merken voor een leuke prijs.

Goede service. Voor een tweeling is het altijd zoeken maar bij kleertjes vind ik altijd wel wat voor ze. Leuke merken en betaalbaar, zeker in de uitverkoop want voor 2 loopt het altijd wel op zeker als je zoveel keus hebt.

Altijd goed!

Een mooi aanbod, fijne winkel ervaring, website werkt ook goed mee met veel foto's en een goede omschrijving. Een mega snelle levering en altijd netjes verpakt!

Snelle bezorging, mooie prijzen!

Vaak besteld, snelle bezorging en gratis retour. Eeg tevreden.

Fijne service, snelle verzending

Verzending van de artikelen is altijd erg snel. De zoekfunctie is erg fijn op de website. Het zou wel leuk zijn als er nog een knop wordt toegevoegd, per categorie 'jongens' of per categorie 'meisjes' met 'nieuw binnen'. Zo heb je ondanks alle kortingen op de oude collecties, ook een makkelijk overzicht van de nieuwe collectie! Verder zou het fijn zijn om gratis verzending te hebben vanaf 20 euro. Maar al met al, erg blij om bij jullie te shoppen!

Je kan hier van alles vinden.

Super fijn! Mooie kleding. Vandaag eerste keer hier bestelt (een jas). En nu hopen dat die snel binnenkomt. Maar, zeker een 10 waard. Ik geef het een 9 want, het is de eerste keer. En moet nog zien of de bestelling binnenkomt!

gewelig !

Geweldige service ! vrolijk voor de telefoon toen ik vragen had zeer mooie kleren voor leuke prijzen zeker een favoriete site voor mij om te shoppe voor onze boys tot snel

Ik had op een donderdagavond om half 10 besteld...helaas kreeg ik de volgende dag een mail met daar in het bericht dat het wel 5 werkdagen kon duren eer dat ik het in huis had. Op vrijdagochtend gebeld en verteld dat ik het op zondag mee zou moeten nemen.....keurig te woord gestaan en geholpen! Zaterdagmiddag werd het pakket bezorgd....Top!!

Te laat bezorgen

Te laat bezorgen van wat er wordt beloofd en geen track en trace code te vinden met mail... en maten in de boxershorts komen niet overeen met de werkelijkheid...

Erg jammer dat ze niet optijd leveren!

Woensdag besteld, uitgestelde bezorgdatum naar zaterdag omdat ik dan wist dat ik zeker thuis was. Vervolgens een mail krijgen vrijdag op zaterdag nacht dat er ineens iets niet meer leverbaar is en vervolgens voor Jan *** thuis gebleven want kleertjes.com heeft geen pakketje laten bezorgen vandaag ! Ook de kortingscode deed het helaas niet.

Goede service en snelle levering

Al mijn aankopen zijn super!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum