Snelle bezorging, prachtige kleren

De kleding die ik gekocht heb kloppen qua maat, de stof blijft mooi en is kleurvast en we hadden de kleren snel in huis

Snelle juiste levering met mooie producten

Fijn winkelen, handig zoeken naar wat ik nodig had, en een snelle levering.

Voldoet aan je verwachtingen!

Paar keer voor de kleinkinderen kleding besteld. Uitkomst nu ivm de lockdown maatregelen. Goede website, zodat je je keuze goed kan afstemmen. Retourneren gaat super gemakkelijk en snel je geld weer teruggeboekt.

Prima webshop, snelle levering, achteraf betalen

Goede webshop! Soms kunnen de aanbiedingen nog wat scherper!

Fijne service

Bestel graag kleding op kleertjes.com altijd leuke aanbiedingen en mooie kleding waardig voor het geld. Ook met retourneren is alles netjes geregeld. Fijn ik vind het echt een top site. Kijk er ook graag wat rond.

Ik ben tevreden met mijn aankopen

Ik heb kleding voor mijn zoon gekocht, ik ben heel tevreden met met de kwaliteit van kleding, snel verstuurd en kan ook achteraf betalen zonder kosten. Op kleertjes.con staat veel soorten kleding en schoenen en heel vaak in de aanbieding.

Geweldig!

Ik bestel regelmatig, en gaat altijd goed! Kleding van goede kwaliteit. Levering altijd binnen 1 werkdag. Mocht iets niet goed zijn kan je zonder problemen retourneren, en snel je geld weer terug. Kortom tevreden klant!

Top service qltijd weer

Hele goede prijzen, kortingen en deals. Ik bestel ieder jaar dezelfde merk bij deze webshop hoge kwaliteit en service. Verzending is het fijnst erg snel.

Super blij!!

Heerlijk shoppen (al jaren( voor mijn twee mannen) inmiddels 13 en 14 jaar oud, baal ENORM dat ik straks ergens anders moet shoppen! Zee tevreden, leuke aanbiedingen mooie merken.

Zeer snelle levering

snelle levering, zeer goede service

Zeer tevreden met de producten, welke ook snel geleverd werden. Retour van enkele producten werd ook snel en keurig afgehandeld. Dit was mijn eerste aankoop. Zeer tevreden over Kleertjes.com

Blij met mijn bestelling

Ik bestel vaker bij kleertjes.com voor mijn zoon van 9. Ze hebben altijd leuke kleding die kwalitatief goed is! En een snelle verzending! Wij zijn fan.

Goede kwaliteit. Snelle levering. Prima service. Vriendelijk personeel. In een woord top.

Uitstende boxers!

Mijn zoon is helemaal blij met zn flitsende boxers, ze zitten heel mooi en blijven mooi na het wassen. Top!

TOP.

Netjes en snel geleverd het was er binnen 14 uur al.

Top site met topservice

Zalig online shoppen tegen mega voordelige prijzen. Prijs, kwaliteit en service zijn top!

Gewoon fantastisch!

Ik heb kleren voor mijn dochters gekocht van Raizzed, wat een ontzettend gaaf en mooi merk. Die cadeaubon t.w.v. €100,- zou echt zeer goed van pas komen, dan ga ik nog veel meer bij jullie shoppen! Uitstekende pasvorm en een heerlijke stof. Jammer dat ik geen foto kan meesturen van mijn meisjes, het staat d’r zo leuk, ze is er super blij mee. Dus kom maar op met die cadeaubon, dan kan het shoppen hier weer gaan beginnen!!!

Leuke kleding leuke prijzen en snelle levering

De kleertjes zijn mooi de levering is snel. Een retour is gratis. Dus perfecte service. Ook word je fijn geholpen aan de telefoon.

Leuke kleding, snelle levering

Leuk wisselend kleding aanbod. Snelle levering en leuke acties.

Vee keuze voor ieder wat wils en van elke prijsklasse en smaak iets te vinden hier !!

Mooie kleding, uniqu items en altijd verrassend

Goed overzicht met een goede bestel- en bezorgwijze

Filters zijn duidelijk, overzichtelijke site. Duidelijke foto’s en productomschrijving van de producten. Goede prijs-kwaliteit verhouding en overzichtelijke manier van bestellen met een snelle bezorging.

Prachtige producten en uitstekende pasvorm!

keurig op tijd

mooi verpakt