Steeds ok!

Elke keer als ik iets bestel zijn we zeer tevreden over de service.

Top site, overzichtelijk, betaalbaar en snelle levering!

Ik heb nu al een aantal keer bij kleertjes.com besteld en ik ben heel erg tevreden. Overzichtelijke en mooie site met betaalbare (merk) kleding en ze zijn super snel met leveren.

Snel en perfect

Perfecte en snelle levering. Duidelijk en makkelijk om te filteren op de webshop. Aanrader

Fantastisch!

Mijn ervaring is zoals altijd fantastisch, altijd prima service, betrouwbaar en goede kwaliteit!

Super groot aanbod en heel snel geleverd

Super fijne online kinderkleding webshop. Veel verschillende merken goed geprijsd. Altijd wel een leuke aanbieding.

Mijn complimenten voor de klantenservice. Indien er iets is lossen ze het altijd goed op! Alles wordt snel geleverd en het retourproces is makkelijk indien nodig.

Super ruim assortiment, snelle levering en goede retourvoorwaarden

De keuze is enorm en je hebt het bestelde kledingstuk vaak de volgende dag in huis.

Zeer snelle levering en goede retour service

Zeer tevreden over kleertjes.com bij bestelling heb ik de kleding van de kinderen altijd super snel in huis. Retourzending is ook goed geregeld. Super tevreden Al jaren mijn winkel voor de kleding van onze drie kinderen.

Superkinderwinkel!

Voor elk wat wils, correcte omschrijving en duidelijke foto’s en supersnelle levering. Ik ben al jaren fan van kleertjes

Snel, mooie kleertjes, voor een mooie prijs.

Overzichtelijke website met vele merken van kinderkleding. Verder snelle levering. Ook fijn dat je de verzendkosten voor een mooie prijs kunt afkopen voor een jaar.

Goede kwaliteit kleding en schoenen. Al heel veel besteld voor mijn kleinkinderen. Afkopen verzendkosten voor € 3.95 per jaar is super. Retourneren redelijk snel verwerkt. Je ontvangt ook een mailtje als zending retour is. Geld wordt ook vrij snel terug gestort.

Top kwaliteit kleding snelle service en klantvriendelijk

Heb al wat dingen besteld bij jullie en ben erg tevreden ook als iets niet goed is komt daar een oplossing voor ik ben een erg tevreden klant die zeker nog niet uit besteld is

Mooie collecties en snelle levering!

Leuke merken en ook vaak nieuwe merken! Ik bestel al een jaar of 9 bij kleertjes.com en nog nooit een klacht gehad!

Fijne webshop

Alleen jammer dat de prijzen per dag verschillen. Iets voor 60% korting besteld in de sale. Wil ik nog een andere maat bestellen is het ineens de volgende dag weer op geprijsd. Beetje jammer.

Perfecte webshop

Veel leuke merken, mooie kortingen, verzendkosten afkopen is ook top!

Super service helaas niet tevreden met een product werd meteen geregeld! Sowieso altijd top. Snelle verzending mooie spullen leuke acties !

Overzichtelijke website, snelle levering, makkelijk retourbeleid

Al jaren bestel ik met regelmaat kleding voor mijn kinderen via jullie website. Jullie hebben vaak leuke acties, hebben een overzichtelijke website, leveren snel en terugsturen van artikelen gaat gemakkelijk met het bijgesloten retourformulier. Met afterpay betaal ik dan uiteindelijk de producten die ik gehouden heb.

Veel keuze en snelle afhandeling.

Veel keuze in leuke kleding van goede kwaliteit. Fijne uitgebreide omschrijving van het artikel staat erbij evenals reviews van klanten die het artikel in huis hebben. Snelle afhandeling van de bestelling en ook retouren worden keurig afgehandeld.

Bijzonder snelle service en goede kwaliteit producten

Ik heb al diverse keren bij de website besteld en iedere keer ben ik ontzettend tevreden over zowel de producten als de leveringen. Fijn dat je als klant zo goed wordt geholpen. Ik ga hier zeker weer bestellen!

Top service!

Enkele keren al besteld, goede en snelle service. Ennnn natuurlijk super leuke kleding! Echt een aanrader.

Fijne webshop met een goede zoekfunctie

Een fijne webshop om online in te shoppen. De zoekfunctie werkt fantastisch! Op maat, prijs, kleur je kunt er allemaal op filteren. Helemaal tevreden! Kom zeker terug!

Fijne online winkel

Altijd snel geleverd, goede kortingen, altijd het juiste en netjes verpakt. Blij mee!

Afhandeling retour/klacht erg traag

Je kan duidelijk merken dat er geïnvesteerd moet worden op backoffice/klantenservice. De afhandeling van een retour cq klacht is erg traag (minimaal 2/3 weken na retourzending en een week vanaf eerste mailtje). Dit is een reden voor mij om niet geregeld te bestellen. Kleertjes.com investeer op je service, anders haken mensen af. Klantenservice-medewerkers werken hard en zijn vriendelijk. Maar duidelijk handjes tekort. Voor nu beveel ik niet aan. Wellicht als het wat gaat verbeteren wel weer.

Fijne webshop

Ik vind kleertjes.com een fijne webshop! Het is overzichtelijk, makkelijk met de filters en als je wat besteld heb je het ook super snel in huis. Het is allemaal keurig verpakt. Heel fijn vind ik de verschillen de merken kleding. Ook is het fijn dat je je verzendkosten kan afkopen. Ik heb nog niks retour hoeven sturen dus hoe dat werkt, geen idee. Maar gezien de algehele ervaring zal dat ook wel soepel verlopen.

Leuke kleding, goede aanbieding, snelle verzending

Leuke kleding, ruim assortiment, goede aanbiedingen in sale, ondanks drukte snelle verzending! Helaas wel nog op een reactie aan het wachten over een klacht.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum