Super slechte retour service!

Weken geleden pakket retour gestuurd. Na een mail te hebben gestuurd krijg je standaard mail terug. Super jammer! Ander pakket ook retour gedaan en dat wel in 1 week afgehandeld. Dus het kan wel!! Dit is niet de eerste keer heb er al vaker buikpijn van gehad nu beetje klaar mee. Slaat nergens op als druk is dat retour een maand erna nog niet is afgehandeld.

Prima webshop

Gebruiksvriendelijk en snel

Ik bestel graag bij kleertjes.com. Fijne website en bestelproces en super snelle verzending zelfs in deze drukke tijd!

Zeer goede webshop met prachtige artikelen

Ik bestel zeer regelmatig bij kleertjes.com. Nog nooit problemen gehad. Verzend snel, komt afspraken na en levert goede en mooie producten. Ik blijf zeker bestellen bij kleertjes.com!

Super aanbiedingen

Erg tevreden over kleertjes.com goede service vooral het gratis retourneren is ideaal vooral in deze tijd... Wat ik wel jammer vind is dat ik de mail in mijn reclame mail krijg waardoor ik soms mailtjes mis

Super snelle levering

Snelle levering en zeer goede kwaliteit. S' avonds besteld, volgende dag geleverd. Veel keus op deze site en super leuk allemaal.

Perfect geregeld!

Mooie producten, kwalitatief hoog, de levering was ondanks de Corona drukte supersnel! Niets dan lof!!!

goede, fijne kleding

Altijd leuke items en voor een goede prijs. Lopen de tieners hier er hip bij.

In principe altijd goed maar zit nu al vanaf 22 december op een sweater te wachten

Service is in principe altijd goed maar moet nu wel heel lang wachten op een artikel.

super snelle levering maar vooral super mooie kwaliteit een woord top.

ik bestel graag bij kleertjes .com iets niet goed geen probleem mag retour fijne online kinderkleding site

Altijd snel geregeld

Top producten en snel geleverd zeer tevreden

Snelle levering uitstekend uitgebreid assortiment

Prettige webwinkel Overzichtelijk Uitgebreid assortiment Snelle afhandeling bij ruilen

Super service

Bestelling snel in huis. Makkelijk retouren. Vriendelijke klantenservice bij vragen ed.

Goede snelle top service

Zoals je gewend bent bij kleertjes.com alles top geregeld.

Bestelde artikelen vlot geleverd. Goede merken.

Prachtige kleding

Heel veel keuze in kinderkleding en heel snel geleverd

Netjes en altijd snel geleverd

Winkelen met gemak

Super goede service. Verschillende kleren en schoenen besteld! Snelle bezorging en mooi verpakt. Ik ben fan van deze webshop!

Heel goed verpakt Snel bezorgd Alles op voorraad

goede keuze en goede service

Ik koop nergens anders meer!

Ik koop sinds 3 jaar bij kleertjes.com en ben zeer echt zeeer te vreden.. koop nergens anders meer. Geweldige service , snelle bezorging, En super verwerking van retourneren als je dat al doet..komt maar zelden voor bij mij. Heb al veel vriendinnen kleertjes.com aangeraden.

Mooie kwaliteit...mooie aanbiedingen!!

Mooi en veel kleding om uit te kiezen... Vóór mooie prijzen..snel geleverd... En met retouren snel geld weer terug.

Super stoere jeans voor onze kleine meid, en maat zit perfect. Snelle levering. Dus is altijd een feestje als er een pakketje komt van Kleertjes!

Fantastische site

Overzichtelijke site. Foto's komen overeen met de werkelijke kleding

Super mooie kleding en super snelle levering

Ik shop regelmatig bij kleertjes.com de keuze is ruim en ze hebben altijd hele leuke aanbiedingen. De levertijd is snel en ook het retouren van artikelen is simpel. Top webshop, overzichtelijk en duidelijk.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum