Mijn favoriete webshop

Ik koop graag op kleertjes.com. mijn zoontje draagt bijna enkel kleding van deze webshop. Stoere kledij van goede kwaliteit.. snelle verzending en gratis retour. Perfect !

Altijd erg prettig

Goede levering, artikelen kloppen altijd ! Prima service!

ik ben super tevreden over mijn aankoop

4 truitjes gekocht voor mijn kleinzoon.paste alle vier en mooie kwaliteit.

Super snel geleverd!

Gister besteld en vandaag in huis.

Snelle goede service.

Mooie kleding, snelle service en erg klantvriendelijk!

Altijd goede service

Kleding is altijd van goede kwaliteit. En is het een keer niet wat je verwacht, dan is de retourservice uitstekend.

Actuele retourbeleid zeer slecht

Ik heb op 18 december een pakket terug gestuurd en nog altijd niets terug gestort gekregen, echt onprofessioneel. De reactie van kleertjes.com dat het aan PostNL ligt, is onjuist. Ik heb bij meerdere partijen in december bestellingen geplaatst en ook geretourneerd, zonder wachttijd van nu een maand.

Fijne website, snelle levering, gratis retour

Echt alles gaat heel fijn en snel. Uitgebreide collectie, met leuke voor mij onbekende merken. Vriendelijke toon in de communicatie. Gratis retour, snelle vriendelijke afhandeling, zeker een aanrader

Kleertjes com de beste.

Mijn ervaring met kleertjes.com het is altijd super leuk.Zo als altijd beste kwaliteit en service.Bedankt.

uitstekende kwaliteit

Ik koop de kleding van mijn kinderen bijna altijd bij kleertjes.com . De kwaliteit van de kleding en schoenen is super goed. De kwaliteit van de webshop en klantenservice is ook super goed. Kortom ik ben dik tevreden, ik ben al jaren klant en zal ook nog jaren klant blijven.

Degelijke en draagbare mode.

Kwaliteitsvol, degelijk, draagbaar en een correcte prijs.

Voor 22:30 bestelling geplaatst van 17 stuks en inderdaad de volgende dag geleverd. Alleen jammer dat er 2 dingen apart geleverd werden maar dat waren brievenbus pakketjes

Super snelle levering!

Heel veel keuze en snel geleverd. Super!

Prima webshop!

Artikelen makkelijk te vinden dmv keuze menu en de mogelijkheid om filters in te stellen. Grote keuze in leuke merken! Na plaatsen bestelling direct een vriendelijk mailtje en ook wanneer pakketje ingepakt en verzonden is. Eventuele retouren worden netjes en snel verwerkt. Het kunnen afkopen van de verzendkosten voor een jaar is top. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Wat een teleurstelling!! Op de site staan producten die er gewoonweg niet zijn.

Tot 2 x toe iets besteld. Het arrikel blijkt er gewoon niet te zijn. Je ontvangt eerst een mail met je bestelling komt eraan en vervolgens een mail met helaas je artikel is niet meer leverbaar. Kan gebeuren zou je denken. Maar na telefonisch contact opgenomen te hebben beloven ze het van de site te verwijderen. Maar nee hoor....het artikel staat er gewoon nog op! Verder ook al 3 x achter de rest van de bestelling moeten äanbellen, maar nog steeds geen levering. Voor mij nooit meer kleertjes.com !!!!

Leuke kleding, snelle levering

Leuke kinderkleding, met leuke aanbiedingen en snelle levering. Retourzending ook snel afgehandeld.

Mooi snel geleverd

Te grote verpakkingen, verder meer dan super

Ik ben al jaren een zeer tevreden klant maar ik heb al tig keer gebeld en ook digitaal laten weten dat ik niet snap dat kleine producten niet als brievenbuspakketje worden verzonden. Er wordt niets mee gedaan helaas.

De site is overzichtelijk, en bestellen gaat erg makkelijk. Erg blij met de snelle levering! Bij mij geld vandaag besteld morgen in huis, en dat is erg fijn!

Betouwbaar

Snelle levering leuke kortingen veel mooie merkena

Goede en snelle service

Zeer fijne webwinkel met snelle levering en goede producten.

Prima voor elkaar!!

Altijd op tijd geleverd, zelfs nu de leveringen landelijk soms drama zijn was mijn pakketje er de volgende dag al!! En de kleding, mijn kinderen zijn fan en kijken zelf ook graag op de site om hun favoriete item te scoren.

Ik vind het erg handig en vlot verstuurd

de volgende dag na je bestelling in huis

Gave tas , fijn in gebruik

Een nieuwe tas gekocht voor mijn 11 jarige dochter omdat haar schooltas kapot was. Nu in deze tijd heeft ze er toch 1 nodig omdat ze alle boeken vaak mee moet nemen als we niet thuis aan het werk zijn . In de tas past veel in en het draagt makkelijk. Ook motief is supergaaf

Super service en snelle levering

Snelle levering, super service en kwaliteit

Bergweg 60

1217 SC Hilversum