Heel veel kledingkeuze en snelle verzending

Mooie kleren en veel merken voor alle prijzen en het wordt snel verstuurd en gratis retour

Topservice topkwaliteit en topprijzen

Steeds zeer snel bedient geweest ook tijdens drukke dagen en alles steeds dik in orde voor een zachte prijs

Super service

Super service. Duidelijke communicatie via de e-mail. Kwaliteit van de bestelde jeans.

Klanten

Snelle en vlotte levering van goede kwaliteitskledij

Kleren zitten perfect. En dat allemaal voor zachte prijsje en correct thuis geleverd.

Top kwaliteit en snelle levering

Stoere jas van Vinchino voor mijn dochter besteld. Past perfect en was ook nog eens afgeprijsd..... goed waterdicht dus kan niet beter. Snelle levering.... precies binnen voor de sneeuw. Website is overzichtelijk.

Netjes verzorgd

Prima verzorgd netjes verpakt en op tijd geleverd

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

Goede kwaliteit voor een goede prijs!

We hadden een mooi jasje gezien, dit besteld en ondanks de drukke tijd snel in huis, we zijn zeer tevreden en zullen in de toekomst zeker nog een keer bestellen

Snelle levering, mooie produkten.

Heb al een aantal keren besteld. Alles wordt snel geleverd, goed verpakt. De keus op de website is heel groot. Mooie merken en produkten.

Gewoon super!!

Een hele fijne webshop duidelijk en mooie kleding!

Ik ben fan!

Onwijs groot assortiment. Gemakkelijk zoeken op type en op maat. De grote kinderkledingmerken zijn allemaal of dan wel bijna allemaal vertegenwoordig! Ik ben onwijs fan van kleertjes.com!!

Helemaal top

Mooie kleren stof blijft ook mooi Goede kwaliteit kleren... Me zoontje loopt er stoer bij Kleren zijn echt een aanrader zal zeker de volgende keer weer hier kopen

Veel product keuze. Snelle levering.

Bij kleertjes.com vind je vaak wat je nodig hebt voor ieder kind. Goede snelle levering en service!

Erg tevreden

Klantvriendelijkheid is hoog. En producten snel in huis!

Mooie kleding van goede kwaliteit, een aanrader ;-)

Kleertjes.com heeft regelmatig mooie aanbiedingen! Ze beschikken over een groot assortiment met kleding van goede kwaliteit en pasvorm. Ik ben dusdanig tevreden dat ik Kleertjes.com regelmatig aanbeveel bij vrienden en kennissen.

Goede prijs, snelle levering.

Een super fijne webshop. Snelle levering, groot assortiment, duidelijke omschrijvingen van de producten. Wat ook erg fijn is de uitgebreide filters tijdens het zoeken zodat je snel de juiste categorie hebt gevonden. Maar het grootste pluspunt vind ik misschien wel dat je de verzendkosten voor een jaar kan afkopen, hierdoor geen overbodige artikelen te bestellen om boven een bepaald Bedrag te komen.

Veel keuze en prima service!

Makkelijk vanuit huis leuke kleren voor mijn dochter samen uitzoeken.

Altijd snelle levering, kwaliteit is top

Ik bestel al jaren kleren via deze site! De levering is erg snel. Retourzendingen worden keurig en op tijd behandeld. Prijs kwaliteit dikke prima!!! Kortom ik ben altijd zeer tevreden en zal ook zeker blijven bestellen.

De service is redelijk

Il heb een jas retour gestuurd, het duurt lang dat het geld teruggestort is op mijn rekening. Ik heb wel een mail gekregen dat door drukte eea vertraagd id

Levert heel snel en áltijd goede kwaliteit!

Ik shop (bijna meer dan) regelmatig bij kleertjes.com voor onze vier kinderen. Ze leveren super snel en de website is heel duidelijk en overzichtelijk. Als er ooit iets retour moet is ook de terugbetaling altijd snel! Top!!

In één woord; perfect!

Bestelling komt vlot binnen Kleding is netjes geordend en goed verpakt Goede kwaliteit Retourzending wordt snel behandeld Geen verzendkosten of afkopen voor bijna niets. Beter kan niet! Complimenten.

Snelle service kwaliteit kleding voor een schappelijke prijs!

Wederom weer een bestelling geplaatst. De jongens kunnen Zelf prima door de handige filters en duidelijke foto's hun kleding uitkiezen. Prachtige kledingstukken binnen gekregen snelle service!

Snelle levering, super kwaliteit kleren!

In deze tijd van lockdown stoppen de kids niet met groeien. Ik ben reuze blij met kleertjes.com. Een duidelijke site, de volgende dag had ik alles al in huis. Mijn dochter is enorm blij met haar nieuwe kleding!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum