Snelle nette levering

Geweldig leuke kleertjes gekocht voor ons zoontje. Veel merken om uit te kiezen en makkelijk te sorteren op juiste maat, welk soort kledingstuk, kleur etc. Snelle levering, netjes ingepakt.

Goede service en leuke merken

Altijd goed

Vlotte verzending, kwaliteitsproducten en net verpakt

Kleertjes heeft altijd een goed assortiment met kwaliteitsproducten. De producten zijn individueel verpakt waarbij de opdruk met papier is beschermd. Goede service met terug sturen en geld terug krijgen.

Perfecte levering

Mooie en hoogwaardige artikelen Perfecte en spoedige levering

Super service

Ondanks alle drukte op het moment ben ik vriendelijk te woord gestaan en zijn mijn vragen goed beantwoord. Top!

Mooi!

Erg blij mee!

Goede kwaliteit

Kwaliteit kleding voor een goed prijsje.

Ruim aanbod en snelle levering!

Zeer duidelijke website met een ruim aanbod voor kinderen in alle leeftijden. Mocht onverhoopt iets niet naar wens zijn, kan het eenvoudig teruggestuurd worden. Echt superfijn!

Snelle levering en super service

Ik ben zeer tevreden over de levering, service en kwaliteit kleding. Aantal maten moesten omgeruild worden. Dat was snel geregeld.

Veel aanbod

Veel aanbod!

Overzichtelijk. Duidelijk net

Geweldige kleertjes

Goede prijs kwaliteit snelle levering

Fijne webshop.

Fijne webshop, komen afspraken na. Netjes verpakt. Ik bestel hier zeker weer!

Mooie en kwaliteit kinderkleding

De kleertjes zijn van goede kwaliteit en er is veel keus. De website verkoopt kinderkleding en -schoenen van diverse merken en in alle kindermaten. Ik vind het fijn dat je de verzendkosten kunt afkopen, waardoor je ook tussendoor een kleine bestelling kunt doen en niet elke keer verzendkosten hoeft te betalen. Daarnaast worden de kleertjes altijd snel en netjes geleverd.

Leuke kleren van toffe merken aan een betaalbare prijs. Mijn eerste keer een retourzending moeten doen. Ik twijfel er niet aan dat dit ook zo eenvoudig en snel gaat verlopen als de levering.

Toppie

Super snelle levering...duidelijke foto s... in een woord TOP

Ik ben heel erg tevreden met alles. Er is alles wat je maar nodig hebt bij kleertjes

Zending niet correct

Wij hadden shirtjes besteld voor jongens, en nu zat er een jurk in. Voorgaande keren geen problemen gehad met kleertjes.com

Topservice, alles netjes voorelkaar, juiste communicatie en geen gezeur achteraf , kortim top!

Snelle levering , klantenservice goed bereikbaar en doen wat ze beloven; geweldig !

Was super snelle service!!! Veel keus uit alles echt heel blij mee

Mooie kleding!

Goede service en uitgebreid assortiment

Mooie kleding, snelle verzending

Leuke kleding, diverse merken met leuke aanbiedingen. Kleren worden netjes en goed verpakt verzonden. Ook in deze tijd was het snel binnen. Retour werd keurig verwerkt en binnen 10 dagen had ik mijn bedrag netjes op de rekening. Communicatie is top, ik werd overal keurig van op de hoogte gehouden.

Super kwaliteit en Service

Super leuke kleding voor een mooie prijs.

Makkelijk en overzichtelijk

Het is makkelijk om artikelen te vinden en te bestellen. De website is overzichtelijk.

Goede snelle service!

Volgens afgesproken tijd bezorgd! Goed en netjes verpakt! En natuurlijk heel vaak leuke kortingen!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum