Top! En snelle service

Ik heb nu 2x besteld bij kleertjes.com en de producten zijn er top voor een leuk bedrag en de levering is echt super snel! Ik zou kleertjes.com aanraden aan vrienden en familie.

Eerlijke prijs, goede kwaliteit en goede service, top!

Ik bestel regelmatig voor mijn kinderen en heb nog nooit iets terug hoeven sturen of een vervelende ervaring gehad. Dus ik blijf hier kopen!! Ga zo door :)

Super, snel, vriendelijke telefonisch contact ..

Ik kreeg de kleren ondanks de drukte toch heel snel thuis. iets terug gedaan, ik kreeg zelfs mail dat dat het langer duurde bij de retouren, fijn dat je een mail krijgt, en een update krijgt hoe het erbij staat...

Snelle simpele service

Besteld en de volg dag al in huis, en de verzendkosten voor maar 3,95 voor een heel jaar betaald hoe fijn is dat

Altijd betrouwbaar in alle opzichten.

Vanaf dag 1 dat ik ooit voor de eerste keer bestelde, heeft kleertjes.com tot de dag van vandaag mij niet teleurgesteld. Goede service, op tijd verzenden en ontvangen. Je wordt altijd op de hoogte gebracht tijdens je bestelling. Gaat er een keer iets fout, wordt het snel en zeer netjes opgelost. Zo lang mijn meiden in deze maten passen, blijf ik een vaste klant!

Lange levertijd

Duurt ontzettend lang voordat de bestelling überhaupt richting bezorging gaat.

Zou een Skinny jeans moeten zijn valt heel wijd

Dus vandaar dat ik hem retour heb gestuurd en tot nu toe nog niks heb vernomen dus wachten rustig af. Kan ook niet duidelijk vinden op de site of ik hem ergens retour kan melden. Of dergelijks

De ervaringen zijn altijd positief.

Een duidelijke en heel gebruiksvriendelijke website met een uitgebreid assortiment. Kleren worden netjes verpakt, op tijd geleverd. En retouren gaat heel gemakkelijk.

Prima verzorging

Het zag er allemaal keurig verzorgd uit. Het jammere vond ik wel dat er vooraf niet aangegeven werd welk artikel niet geleverd kon worden. In ons geval hebben we de bestelling juist geplaatst om het artikel wat dus niet geleverd kon worden. En aangevuld met andere artikelen om gratis verzending te krijgen.

Super!!!

Had een probleempje, onmiddellijk contact gehad,goede communicatie,top service!!!

heel fijne webshop

Goed aanbod, aanbiedingen en snelle verzending

Ruime keuze, snelle levering!

Leuke webshop met veel keuze en makkelijk te navigeren.

Leuke kleding gescoord

Wat nieuwe dingen voor mijn zoon gekocht. Weer helemaal blij. Kreeg alleen een zwarte meidenbroek ipv blauwe jongensjeans. Maar dat wordt zeker opgelost.

Mooie kleertjes makkelijk bestellen

Leuk aanbod. Fijne site om te bestellen. In de sale krijg je mooie kortingen. Nu we niet naar de winkel kunnen is bij jullie bestellen een uitkomst, ons zoontje groeit gewoon door.

top site!

duidelijk,overzichtelijk,makkelijken van vele merken voorzien

Goede services en snelle levering

zoals het moet zijn

super betrouwbare website

Overzichtelijke webshop, goed zoekfunctie, snelle service

De webshop zoekt heel fijn, de gebruikte foto’s geven een goed beeld van het producten. Eenmaal besteld heel snel verwerkt en bezorgd. Retouren gaan ook snel en communicatie is duidelijk.

Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en service

Super website

Ik ben erg blij met de site kleertjes.com, de site is heel overzichtelijk. Je kunt makkelijk vinden wat je zoekt, je kunt precies aangeven welke maat, wat je zoekt, welk merk. De nieuwe collectie is duidelijk te zien. Ook super fijn dat je voor 1 jaar verzendkosten kunt afbetalen. Zo zorg je er ook voor dat je sneller iets besteld, omdat je weet dat er geen verzendkosten bij komen. Verder is de service erg goed. De pakketjes worden netjes geleverd. De site heeft vaak ook erg leuke aanbiedingen. Ik bestel regelmatig iets bij kleertjes.com. nog nooit geen problemen gehad. Kijk ook eens een keer op de site en hou vooral de leuke aanbiedingen in de gaten.

Mooie kleding en snel geleverd!

Ik bestel al jaren kleding op kleertjes.com Er is veel keus.

Super tevreden!

Alles was perfect in orde, ik zou zeker opnieuw bij Kleertjes kopen.

Altijd goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Zeer tevreden over kleertjes! Goede kwaliteit kleding, na vaak wassen blijft de kleding mooi en vervormd niet. Leuke prijzen en snelle levering! Ik ben fan.

Snelle levering, top prijzen, top kwaliteit

Alle kleding word snel en verzorgd verstuurd. De kwaliteit van de kleding is top en altijd goede scherpe prijzen

Snel

Bestellingen zijn snel in huis en de informatie op de website komt overeen met het artikel.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum