Super service

Kleertjes levert!

Hele fijne snowboots

Snelle levering goed product, mijn dochter heeft er veel plezier van.

Stoer

Mooi stoere laars. Gehele binnenkant is gevoerd dus lekker warm.

Top site!

Zo'n fijne site. Veel keus. Goede service. Winkelwagen blijft behouden. En volop leuke acties. Ik bestel hier heel vaak... bedankt kleertjes.com!

Altijd top!

Ik ben al jaren klant. Super fijne webwinkel. Snelle levering en veel keuze.

Super webshop

Fijne website, snelle levering en goede service! Dik tevreden!!!

Weer top zoals gewoonlijk

Altijd fijn om vanuit thuis samen met de kids kleding uit te zoeken van hun favoriete merk , En zoals gewoonlijk ook altijd mooi op tijd geleverd

Zit perfect

Zit perfect !

Top levering zelfs in deze drukte.

Er was een ideal probleem met afrekenen. Per abuis 2x betaald mail gestuurd. Met 5 dagen was het gecorrigeerd. Super! Artikelen werden zéér snel geleverd(2dagen)

Heel goed , snelle bezorging

Ben erg tevreden!

Heel tevreden

Was zeer snelle levering ondanks de drukte bij de post, zelfs een dag eerder dan aangegeven geleverd. Kleren passen goed. Ik zou wel wat meer voorbeelden willen van setjes zodat je nog beter kunt shoppen

De kleding werd snel verzonden. Één kledingstuk was helaas toch niet op voorraad, dat was jammer. Ik heb het idee dat de kleding voordelig geprijsd is. Één kledingstuk ziet er na één wasbeurt wel erg verwassen uit en lijkt gekrompen. De andere kledingstukken bevallen prima.

Altijd super!

Goede service, snel en correct. Website geeft duidelijk alles weer en makkelijk om je wensen te filteren. Snelle verzending en je word goed op de hoogte gehouden.

Fijne website, snelle levering en goede service!

Goede en super leuke kleding voor mijn kinderen! Uitstekende kwaliteit!!

Heldere webwinkel en tijdig geleverd

Makkelijk kunnen bestellen. Tijdig geleverd en de producten vallen in de smaak.

Snelle levering, en leuke kleertjes!!

Fijne overzichtelijke site

Goed overzichtelijk, fijne zoekcriteria en het is goed switchen tussen het één en het ander. Topsite! En nog leuke spullen ook ;-)

Super webshop

Prettige webshop met veel aanbod. Fijne en snelle levertijd ondanks de drukte. Dik tevreden!

Geweldig en blij

Ik ben altijd weer blij met een pakketje van kleertjes com. Het voldoet aan de verwachting en als mijn kinderen de kleertjes aan doen zit het weer als perfect om blij van te worden! Voor mij geen andere kinderkledingsite.

Eerlijk en duidelijk

Bestelling is snel en correct afgehandeld. De producten voldeden 100% aan de verwachtingen.

Fijne warme jas

De jas is super fijn en erg dik. Hij is ook waterdicht wat heel handig is.

Valt helaas klein

Het pak van Dirkje valt helaas klein maat 68 ipv 74 Rest van de kleding prima!

Bestelling snel geleverd!

Ik had een aantal artikelen besteld en er rekening mee gehouden dat het wat langer kon duren met de levering ivm de drukte bij de paketten dienst. Maar binnen een mum van tijd was binnen. Alles netjes verpakt zoals altijd bij kleertjes.com Erg tevreden!

Super snelle service en zeer mooie kleertjes altijd met leuke acties

uper snelle service en zeer mooie kleertjes altijd met leuke kortingen. Die mooi meegenomen zijn .

Bergweg 60

1217 SC Hilversum