Netjes afgeleverd

Goede service netjes verpakt in plastic en een doosje. Snelle bezorging,

Altijd top! Snelle levering, mooie merken

Levering altijd binnen een week, fijne merken met een goede mix qua prijzen. Al jaren fan!

Super fijne website om te bestellen!

Ik vind de website prettig om rond te kijken, leuke merken en de bestelling werd snel geleverd. Ik kreeg na retour sturen netjes een mail dat ze een beetje vertraging hadden met de afhandeling.

Mooie fijne stof, kleur zoals is afgebeeld

Een tien !!

Snel geleverd ondanks drukte

Snelle levering ondanks drukte

Altijd top

Mooie en goede kwaliteit kleertjes

Leuke kleertjes van goede kwaliteit. Opdruk blijft lang mooi. Pasvorm is prima.

bestelling

Beste Ik hem een bestelling gedaan maar de kortingscode 10extra vergeten in te geven kunnen jullie dit nog verwerken in mijn bestelling aub

Altijd de juiste en nette afhandeling

Bij Kleertjes.com zetten ze zich altijd voor de volle 100% in, of ik nu een bestelling plaats, iets retour stuur of een vraag heb,

maten vallen erg raar

ik heb een vest en twee broeken gekocht, het vest was goed maar de broeken heb ik terug gestuurd want die vielen heel erg raar. de onderbeen stukken waren al heel erg smal maar de bovenbeen gedeeltes waren echt heel smal en eigenlijk alleen geschikt voor spillebeentjes.

Shirtje zit goed, rokje veeeeeel te groot

De shirtjes zijn dat maat die ik had verwacht. De rokjes zijn helaas nog veel te groot.

Ondanks de drukte bij post.nl had ik de kleding snel binnen dus super tevreden

Vandaag besteld, morgen (voordelig) in stijl

Ruime collectie kinderkleding, over het algemeen voordeliger t.o.v. andere webshops doordat Kleertjes.nl snel met de sale meegaat of andere aanbiedingen/kortingen heeft. Supersnelle verzending en ook vriendelijke en fijne behandeling door de servicedesk mocht je die nodig hebben.

Snelle service en kwaliteit

Mooie merkkleding voor een mooie prijs! Onze jongen is heel erg blij met zijn kleding

Geweldige kleding zeer snel geleverd en zeer tevreden over de producten

Altijd goede kwaliteit voor een top prijs

Ik ben blij dat ik een website heb gevonden die voor zowel jongens als meisjes mooie kleding heeft tegen een mooie prijs

Leuke kleding super slechte levertijd

Nu aantal keer besteld maar krijg werkelijk niets op tijd. De levertijd is erg lang. De kleding is wel erg leuk

mooie kledij, vlotte service

Mooie kledij met goede prijs/kwaliteit, vlotte service

Snel goede kwaliteit en beste prijs

Snel goede kwaliteit en beste prijs

Snelle servies overzichtelijke site

Kwaliteit en service

Goed kwaliteit kleding en schoenen. Goede en snelle service bij vragen. Vriendelijke mensen.

De besteling heb ik nog niet gezien want alleen morgen is mijn kleinezoon jarig. Maar net als tyd is super. Qua services super

Snelle, goede service en afwikkeling ik drukke tijden!

De afgelopen weken heb ik diverse artikelen gekocht! De prijs- en kwaliteitverhouding is prima, ook de productomschrijving en de foto van het artikel is duidelijk en levensécht, dus je koopt ook écht wat je ziet. Mijn dochter zit al in een iets grotere maat maar ontzettend blij met de sweater van Me&mymonkey! Ook na diverse malen wassen in goede staat, zodat ik ook niet steeds nieuwe kleding hoef aan te schaffen, erg prettig en duurzaam, dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen op kleertjes.com! Met vriendelijke groet, moeder van een tiener, A. Vermeulen

Mooi rokje

Mooi rokje dat slank valt. Mooie kleuren en stevige stof.

Goede website en mooie producten

De website is overzichtelijk en het aanbod is ruim.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum