Goede website en mooie producten

De website is overzichtelijk en het aanbod is ruim.

Goede, snelle service

Na bestelling, heldere communicatie en snelle, nette verzending. Ik mis alleen de ballon ;)

Zeer klantvriendelijk

Via de telefoon gesproken over een jas, kreeg direct dezelfde korting als de eerste bestelling en ook haalde de telefoniste de verzendkosten eraf. Ik was de hele dag zielsgelukkig!

Tevreden en mooi

Snelle levering .Grote keus .

Een retour verwerken doen ze niet

Heb wat geretourneerd. Vervolgens hoor je niks. Dan mail je er twee keer achteraan en weer geen enkele reactie. Waardeloos!

De nieuwe favoriete jas van mijn dochter!

De jas is van een heerlijk warme aaibare stof en de capuchon nodigt uit om deze ook lekker op te doen als het buiten droog maar koud is! De stof van de jas is niet zo geschikt om te dragen als het regent dat het giet. Verder laat bij ons de naad van de binnenvoering rond de pols al los, beetje zonde. Verder is mijn dochter er enorm blij mee. Had maat 164 genomen, terwijl ze anders 146/152 draagt en hij past uitstekend. Niet absurd groot, maar met nog enige ruimte voor groei!

Top service en snel in huis

Besteld en binnen 2 dagen binnen. Super en top service.

Altijd snelle levering en producten komen overeen met de foto's qua kleuren en verwachtingen. Bestel alle kleren voor beide jongens hier.

Al jaren onze favoriete webwinkel!

Fijne en makkelijk benaderbare site met meerdere zoekingangen. Mooie merken die mijn zoon goed passen! Goede service, snelle levering en .... vele mooie acties! Ook een verbeterpuntje: acties zijn niet altijd duidelijk/ kortingen worden niet altijd automatisch verwerkt.

Breed assortiment

Veel keus in merken, snelle verzending, retourafhandeling wat langzaam

Fantastische levering met Budbee

Door de drukte liet verzending even op zich wachten, aar het gebruik van Budbee maakte dat goed.

Wauw wat een kwaliteit

Toen ik voor de eerste keer op de site keek verbaasde ik me over de uitgebreide keus! Super fijn dat de site met filters werkt waardoor ik echt alleen de items te zien krijg waar ik naar op zoek ben. De kleertjes waren snel in huis en ze passen perfect! Mooie kleuren, stevige materialen en duidelijk goede kwaliteit! Al vele complimenten ontvangen!!

Mooie jas mooie prijs

Mooie kwaliteit jas voor een leuke prijs in de sale. Snel en netjes thuisbezorgd.

Keuze aan assortiment - overzichtelijk- snelle service

Fijne site. Alles staat goed weg gezet en is overzichtelijk. Veel assortimenten en verschillende merken. Gaat mee met de marktprijzen. En een snelle levering en/of aangetoonde levertijden die overeen komen wat staat vermeld.

Top winkel

Altijd snelle levering, mooie spullen

Mooie kleurrijke winterjas

Leuk model jas. Het viel wel wat aan de kleine kant daarom toch even omgeruild voor een maatje groter. (Helaas was de actie toen voorbij en moest ik 10 euro meer betalen. Als ik nog een dag had gewacht met opnieuw bestellen was er weer een nieuwe actie, maar dat wist ik natuurlijk niet. Dat was wel een minpuntje)

Altijd de super leukste kleren en een geweldige service en snelle levering

Ik koop altijd op kleertjes.com altijd de leukste/hipste kleding. De service is erg goed en er wordt altijd snel geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik koop bijna alle kleding bij kleertjes .com.de aanbiedingen zijn altijd goed .de kwaliteit van de kleren ook!. Snelle levering...gratis retour en snel je geld weer op je rekening dat is mij veel waard

Had beter gekund

Op zich goede jas, maar de capuchon zit met druk knoopjes vast en deze zijn zo slap dat de muts er elke keer af valt!!

Snelle service, goede kwaliteit. Zonder ‘sake’ wel behoorlijk hoge prijzen

Snelle levering, goede omschrijving van producten, regelmatig interessante korting op goede kwaliteit kinderkleding.

Geweldig mooie trui voor een mooie prijs

Mooie trui, prachtige kleur en heerlijk zachte binnenkant

Alleen bij een retourzending (dit Is een keer gebeurd) 5 weken geleden wacht ik nog steeds op een het bedrag dat terug gestort moet worden.

Prima service en snelle levering

Duidelijke omschrijving op de website. Klopt met product. Snelle levering

Echt snelle levering en altijd netjes en compleet

Altijd prima! Snel, netjes en artikelen conpleet

Bergweg 60

1217 SC Hilversum