Geweldig!

Super snel geleverd! En lekker veel keus!

Goeie kwaliteit kleren en super snel bezorgd.

Ik koop nergens anders meer kleren voor mijn kinderen.

Super service en kwaliteit

Snelle levering Goede kleding Leuke prijzen

Goede levering van een leuke winterjas

Ondanks de drukte redelijk snel mijn bestelling van een leuke Vingino winterjas ontvangen. Blij mee!

Geweldig zelf als je geen dikke portomonee hebt...

Merk voor leuke betaalbare prijzen... Snelle bezorging...en alles klopt kwa aankoop...

Het past uitstekend!

Goede kwaliteit voor leuk geld! Kan mijn zoon er weer een jaar tegenaan!

Super kwaliteit.

Hele mooie truien met een goede pasvorm en mooie kwaliteit. Echt een aanrader, heerlijke warme truien.

Snelle levering leuke kleding en goede sale korting!

Top kwaliteit

Super blij met de kleertjes voor mijn zoontje !! Kwaliteit is altijd super en ondanks dat alle winkels dicht zijn een super snelle levering !!

Zeer fijne site

Goeie/fijne site

Jas was te klein de had ik gelijke terug gestuurd heb jullie de jas ontvangen ?

Super, leuke kleren en snel geleverd

Makkelijk, leuk. Perfect voor mij en kids.

Super service & kwaliteit!

Altijd netjes geleverd en de producten bevallen steeds prima! Ik blijf bestellen

Snel geleverd, goede verpakking en kwaliteit

Goede kwaliteit voor een acceptabele prijs, snel geleverd, goed verpakt zoals altijd.

Leuke webshop

Snelle service en goede kwaliteit

Kom er graag terug

Leuke kleding, supersnelle aflevering (voor zover mogelijk in Corona tijd).

Leuk en op maat

Mijn zoontje is er blij mee

Goede kwaliteit, snelle levering en mooie prijs!

Zeer tevreden!

Snelle en goede service

Mijn ervaring is zeer goed!

Goede services

Snel en goed geleverd

Top bedrijf!

Je ontvangt goede info mails betreft bestellingen, retouren etc. Bestellingen worden snel geleverd. Zeer goede service!

Super leuke polo

Snelle levering, leuke polo, toffe kleurcombinatie, staat heel leuk op cognac broek

De leukste kleding vind je hier!

Altijd tevreden over jullie artikelen . Netjes en op tijd verzonden.

Goede kwaliteit prijsverhouding

Prettige website om kleren uit te zoeken voor de kleine, mede door het gebruik van de diverse filters op de website. Prijs en kwaliteits verhoudingen zijn prima. Kleertjes zijn netjes verpakt en snel geleverd, wat in deze corona periode prima te doen is zonder dat je naar buiten hoeft.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum