Prima webshop! Mooie kleertjes!

Al een aantal keer wat besteld en ben tevreden! Mooie kleding, leuke merken en soms ook mooie aanbiedingen! Service ook altijd goed. Helaas bij laatste bestelling 2 keer een vraag gemaild, maar geen reactie op ontvangen... na binnenkomst bestelling was mijn vraag niet meer nodig, maar jammer dat er geen reactie op was gekomen.

te klein

de bestelling was te klein ik wacht op mijn geld die ik terug zou krijgen maar ik heb nog nix terug gekregen.

Snel geleverd en netjes verpakt

De bestelling wordt snel geleverd en is keurig verpakt

Kleindochter blij met shirts zitten goed en kriebelen niet

Ik bestel graag bij kleertjes, mooie merken en leuke kortingen.

Goede kwaliteit en leuke kleding voor jongens

Sinds 1,5 jaar kleertjes.com ontdekt voor mijn jongens van 14 en 11. Leuke (jeans) merken, net even wat anders en snelle levertijden.

Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Kleertjes.com heeft altijd goede en leuke kleren tegen een aantrekkelijke prijs, vooral in de aanbiedingen. Dit artikel heeft wel een wat lager kruis, waardoor de broek wat hangt

Mijn zoon geniet elke dag van zijn fijne schoenen en zachte truien!

Mijn zoon van 7 is erg kieskeurig als het gaat om kleding of schoenen. Ik heb de Puma RS-X Collegiate sneakers in combinatie met de blauwe legertrui van Raizzed. Hij vind t zelf helemaal stoer. Ook van Vingino een t-shirt en trui en van Cars een hoodie die hij heerlijk zacht vind. Helaas pastte de andere 2 paar schoenen niet maar hij is al helemaal blij met deze set, en ook ik ben altijd heel tevreden en blij met Kleertjes.com!

Duidelijk, snelle levering, goed werkende website.

Groot aanbod in de webshop.

Mooie kleren en mooie prijzen, elke keer weer.

Goede service en snelle levering en mooie kleren, win win win. Wie wil dat nou niet

Maillot B Bosy slechte kwaliteit

Heb een maillot van B Bosy gekocht met wieberpatroon maar helaas na een uur dragen allemaal ravels staken er uit het patroon. Zeer slecht. Kan hem gelijk weg gooien

Doet wat er beloofd wordt

Prima op tijd geleverd, alle producten aanwezig en alles voldoet aan de verwachtingen. Tijdens de sale kon ik gebruik maken van veel goede aanbiedingen. Top!

Mooie producten en superservice

Ik bestel graag voor mijn drie kinderen bij kleertjes.com Zij verkopen mooie merken voor leuke prijzen, zeker in de sale kun je fijne koopjes scoren. Ik heb de verzendkosten afgekocht, dat heb je er zo weer uit. Zeker als je af en toe ook een leuk kraamcadeautje koopt ☺️

Super service!!

Super service en snel geleverd, bedankt!

Goede en snelle service

Gewoon goede en snelle service. Producten worden snel verzonden en je wordt goed op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling. Prima service, bestel regelmatig en nog nooit problemen gehad!

Goede service en snelle levering grote keuze.

Snelle levering en leuke muts

Besteld. Snel geleverd. Blij kind. Blije moeder.

Ruime keuze, kwalitatief goede kleding. Soms aan de prijzige kant, maar als je kwaliteit wil, betaal je wat meer. Snelle levering, ondanks feestdagen periode.

Goedkoop

Goeie kwaliteit tegen hele lage prijzen

ik ben zeer tevreden over deze winterjas

vier verschillende winterjassen besteld, omdat ik niet kon kiezen. uiteindelijk heb ik er 1 gehouden die ons zoontje het leukst vond. het is een echte winterjas, erg dik, wind en waterdicht, en wat ook nog handig is, is dat je bij de uiteinde van de mouwen/band je duim erdoor kan steken, zodat de knokkels ook verwarmd blijven ook heeft deze een leuke opvallende en stoere kleur.

snelle levering, goede service en mooie kleding

Ik bestel veel bij kleertjes.com. Goede kwaliteit, leuke aanbiedingen. Altijd alles snel geleverd en goede klantenservice. Kortom; heel tevreden.

Super kleertjes en goede kwaliteit

Heb de kleertjes besteld voor mijn kleinzoon voor de kerst super blij mee en ondanks drukt snel bezorgd ben er erg blij mee

Goede kwaliteit

Hele fijne kleertjes van goede kwaliteit. Krimpen niet in de was, raken niet snel verwassen, kleuren zijn erg mooi en blijven lang goed. Heerlijke zachte, comfortabele kleertjes voor kleintjes waar ze gerust in kunnen slapen en spelen.

Goede service, snelle levering en goed en mooi verpakt.

Goede service, beeldmateriaal is goed en conform realiteit. Snelle levering!

Altijd tevreden over kleertjes.com

Snel geleverd, netjes verpakt, en er zit een retourformulier bij wat ik persoonlijk heel fijn vind.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum