Altijd optijd bezorgt en prijs kwaliteit fantastisch voor ieman met een kleine beurs

Prettige site voor je bestellingen

Altijd tevreden

Ik bestel graag bij jullie. Vaak leuke aanbiedingen!

Groot assortiment snelle levering

Ondanks drukte bij PostNL America today dag erna geleverd en overige bestelling na het weekend. Gratis verzenden en retour erg prettig.

Super leuke kleren

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan voor onze 3 kleinkinderen, ze zijn super blij met hun zelf uitgezochte truien.

in de sale heel erg waar voor je geld

Supergoede service en mooie producten

Sinds een aantal jaren bestel ik bij kleertjes.com voor mijn 2 kinderen. De producten zijn altijd goed en de service is top; snelle verzending, levertijden kloppen met website, keurige levering, nooit beschadigde producten ontvangen. Afgelopen 6 jaar 1x een probleem gehad; dit werd gelijk goed opgelost door de klantenservice. Zonder ingewikkeldheden of wachttijden oid. Kleertjes.com, ga zo door!

Prima website, goede service

Fijne aanbiedingen en prima service. Snelle verzending waar ik goed van op de hoogte werd gehouden. Ik heb niets hoeven retourneren dus daar heb ik geen ervaring mee.

De kleren waren precies zoals de omschrijving

De kleding was zoals het plaatje en de omschrijving! Vallen goed op maat netjes en goede kwaliteit. Ook netjes en goed verpakt!

Fashionista’s

Weer drie kids heerlijk in de kleding, Met de kledingstukken meerdere setjes kunnen maken met verschillende merken. Blijde gezichtjes van zowel de kids als ons.

Super service, snel geleverd.

Fijne website en snelle levering.

Geweldige producten, snelle service en levering

Producten op de site staan altijd duidelijk aangegeven met goede foto’s en productinformatie. Snelle en nette levering van de producten.

Helemaal TOP!

Altijd blij met de snelle bezorging. Veel keuze in kinderkleding!

Top website

Ik vind het een top website, als je vragen hebt zijn ze goed te bereiken, meedenkend en aardig! Kleding is super en goede kwaliteiten! Ik zweer bij deze site voor me binken

Goede ervaring

Snelle levering van de bestelling. Goede kwaliteit. Afkopen van de verzendkosten ook ideaal.

Wat geleverd is, is goed, wat besteld was niet allemaal geleverd

De kleding voor mijn dochter zit prima en is van goede kwaliteit. De broek voor mijn zoon was niet meer leverbaar en dus gecanceld na betaling. Jammer dat ik dit niet tijdens het bestellen kon zien, dan had ik een andere gekozen en had mijn zoon een broek gehad. Nu heb ik mijn geld terug gehad en was de bestelling al gedaan. Ik moet nu opnieuw een bestelling plaatsen en opnieuw de verzendkosten betalen. Heel jammer dit.

Megahandig

De site werkt goed en is duidelijk. Bestellingen gemakkelijk te retourneren dmv de retourbrief die je erbij krijgt. Even invullen, sticker plakken en afgeven bij post nl. Ik ben erg blij met kleertjes.com

Super aanbieding van topmerk

Super fan van B nosy kleding Prima prijs/kwaliteit verhouding en kleertjes.com geeft vaak mooie korting

Mooie kwaliteit kleding

Fijne overzichtelijke site. Veel keus en veel korting in de sale.

Uitstekend!

Enorm tevreden over de laatste bestelling! Super mooie kleren, weinig geld. Zeker tot de volgende keer.

Prachtig

Hele mooie kleding! Voor het B-Nosy jurkje is erg mooi en staat mijn dochtertje geweldig! Wel iets donkerder dan op de afbeelding aangegeven maar niet minder leuk!

De kleertjes die had besteld zijn op tijd geleverd en pasten goed.

Gemakkelijk besteld, zo in huis! Mooie schoenen en kleren!

Een groot assortiment aan mooie schoenen en kleding. Gemakkelijk besteld online, zo thuis bezorgd. Fijne online winkel!

Netjes alles ziet er precies zo uit als op de foto

Paar dagen voor de kerst besteld, maar toch op tijd binnen.

Kiváló

Pontos méretek, gyors szállítás, kiváló minőség. Rendelni fogok még.

• Ajánlnál minket? Yes

Top kleertjes en uitstekende bezorging

Mooie kleren en altijd netjes bezorgd.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum