Goede levering, goede kleding

Ik weet dat bnosy klein valt, dus maat groter gekocht. Prima,moet misschien wel bij de beschrijving komen....

veel vertrouwen

veel vertrouwen in kleertjes.com, een duidelijke site, met een prettig keuzemenu. maten en kwaliteit zijn prima! Ook heel fijn het achteraf betalen.

Hele fijne kleding van Raizzed

Raizzed is een goed zittend merk. Fijne stof, vooral voor kinderen die gevoelig zijn voor kriebels.

Supersnelle levering! Exact zoals op de foto!

Heb al enkele keren een jas besteld. Elke keer zeer snel geleverd! Je komt niet voor verrassingen te staan, want de producten zijn exact zoals op de foto’s! Ik ben zeer tevreden.

******

In de sale vijf artikelen gekocht waarvan twee broeken. Netjes betaald maar order twee dagen later geannuleerd door bedrijf en geld terug gekregen. Nu heb ik de kans om nog eens order in te leggen maar zijn de broeken ruim 50 procent duurder geworden. Ik koop hier niks meer.

Super slecht

Bestelling is na drie dagen nog niet bij postnl. Dan zeggen ze dat de vertraging bij postnl ligt. Bijzonder dat andere bedrijven wel snel kunnen verzenden via postnl

Prima service en snelle levering Ook een goede communicatie

Overzichtelijk, snel en leuke prijsjes!

Altijd lekker scrollen door de jongenskleding, vaak met een leuke kortingsactie. Daar zijn moeders nou eenmaal gek op ;) Nog snel een spijkerbroek van Cars en een Raizzed hoodie gekocht en zelfs in deze drukke tijd op tijd in huis. En gratis verzenden, door het kleine afkoopbedrag, is top.

Alles mooi op maat en optijd binnen

Onlangs de mega drukte en op het laatst besteld te hebben toch optijd de kleren binnen. Alles paste goed en was precies zoals het beschreven stond.

Supersnel

Twee dagen voor Kerst besteld en de dag erna al binnen. En dat met de kerstdrukte! Super goed geregeld bij jullie. Netjes verpakt, heel tevreden met de schattige Uggjes voor mijn eerste kleinkind.

Snelle levering, mooie broeken alleen niet alle skinnyfit broeken zijn skinnyfit

Super fijne webshop

Super fijne duidelijke webshop. Goeie service. Snelle levering. Bestel er vaak.

De volgende dag had ik de trui in huis. Hij was precies zoals we op internet hadden gezien. Prima winkel om te shoppen!

Mooie broeken

Alle 3 de broeken zijn erg mooi en zitten perfect bij de 3 mannen.

Veel keuze, snelle levering

Artikelen worden snel geleverd en enorme ruim assortiment. Retourzending gratis en achteraf betaling vind ik een voordeel.

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Bestel regelmatig kleren via kleertjes.com Door de vriendelijke zoekmachines vind ik de juiste kleding op de juiste maat en een leuke prijs doordat je altijd het kortingspercentage kan aanklikken.

Weer top!

Kleding was weer super, maten klopten en 2 blije meisjes! Vooral met haar roze Cars hoodie, hele mooie kwaliteit en heel zacht van binnen!

Goed, bijna altijd snelle verzendig.

Normaal gesproken wordt het super snel verzonden. Voor 21.00 uur besteld dezelfde dag verzonden. Dit maal duurde het iets langer. Mijn is niet duidelijk of dat door postnl kwam of door kleertjes.com. Dat maakt ook niets uit, ik zou jullie alsnog aanraden.

Past perfect

Kids blij met trui en broeken!

Mooie kleding en op tijd bezorgd

Bij kleertjes.com is het gemakkelijk kleding uitzoeken, het zijn mooie artikelen en wordt netjes en op tijd bezorgd. Gelukkig wel meerdere maten gekocht want veel merken vallen klein.

Kleding is netjes toegestuurd, de bezorging duurde wat langer dan ik normaal van ze gewend ben (ivm de feestdagen ) maar dit hebben ze van te voren al gemeld. Jasje en broek voor mn dochter zijn leuk en goed op maat.

Kleertjes.com is altijd top!!!

Ik bestel hier best vaak, altijd super. Ik vertel altijd aan vriendinnen dat ze hier moeten bestellen, ook vaak leuke acties. Snelle levering, bestelling klopt altijd en ik weet zeker als er iets zou zijn dat ze het netjes oplossen. Ga zo door.

Mooie winterjas!

Een fijne, mooie, degelijke winterjas met veel zakken. M’n zoon is er erg blij mee.

Uitstekende kwaliteit

Alle kleding is van goede kwaliteit

Goede pasvorm en kwaliteit

De maat past goed. Mooi model, ook de kwaliteit is goéd. Kortom mooie warme jas.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum