Snel en goed

Bestelen gaat makkelijk. Ge zien de tijd ook redelijk snel binnen

Als altijd weer een zeer plezierige service en een prima aanbod! Ondanks alle drukte bij de post waren de kleren nog snel binnen! Dankzij de goede communicatie vanuit Kleertjes.com was het pakket prima te volgen en wist ik wanneer ik de zending kon verwachten. Top weer, Kleertjes.com!

Altijd goed

Netjes, snel en altijd hoed

Helaas te groot

Helaas was deze jurk te groot stond niet netjes. Heb deze jammer genoeg retour moeten sturen!

Een geweldige snelle service

Een erg prettige en makkelijke web site om te bestellen. Goede en snelle service.

Een super leuke kleertjes site !

Heb voor het eerst kleding besteld bij kleertjes.com voor mijn 2 kleindochters, (voor onder de kerstboom) Ze waren heel blij met de jurken, rokjes, T-shirts, leggings, jas enz. Ben zeer tevreden over de keuze en overzichtelijke site. Kortom een tevreden, en waarschijnlijk blijvende klant.

Super vlotte levering

Dit was mijn 1ste aankoop op kleertjes! Super tevreden van mijn aankopen. En wat een mooie kortingen.... TOP

Goede prijs, kwaliteit, service

Super snelle levering!!! Netjes verpakt.

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com en de levering is altijd snel en correct. Ruime keus in zowel nieuwe collectie als de sale.

Mooie kleertjes goede kwaliteit en op tijd geleverd

Snelle levering, mooie kleding

Fijne website, veel keuze! En ook nog eens snel bezorgd, super tevreden!

Pakketje werd keurig op tijd bezorgd en kwaliteit was uitmuntend en veel voordeliger dan bij de plaatselijke kinderboetiek Een dikke 10

Mooie trui, valt wat kleiner.

Mooie kwaliteit trui met duimgaten in mouwboorden. Valt 1 maat kleiner.

Blij met mijn aankoop, voldoet aan de verwachting

Blij met mijn aankoop, voldoet aan de verwachting

Super leuke site

Ik hou van kleertjes.com Alle merken te krijgen En super leuke korting. Ik koop graag bij jullie

Goeie service

Een goeie service, snelle levering, goed verpakt. De kleuren van de jas zijn in het echt mooier, kortom erg tevreden.

Geweldige kleding

Super fijne kleding, blijft goed na het wassen

Snelle correcte levering.

Altijd goed!

Prachtige kleding voor goede prijzen en goede service!

Wauw, wat een snelle levering en goede prijs!

Je kunt hier een zeer goede kwaliteit kleding kopen, leuke merken voor een kleine prijs. Tevens is er altijd een zeer snelle levering, zelfs in corona tijd. Hier slaag ik altijd voor mijn zoon.

Ondanks drukte met de kerst gauw bezorgd top

Zeer goede webshop Afterpay betaling Geen gezeur met kopietjes maken als je wat retour moet zenden Dat is voor mij een reden om bij deze webshop vaker te bestellen

Perfecte service!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en retourneren is ook erg makkelijk en zonder problemen!

Topservice

Snelle levering en betrouwbaar!

Mooie aanbiedingen snel geleverd

Prima levering. Heel blij met de mooie kleertjes

Snelle levering en uitstekende service

Met kleertjes.com krijgen wij onze merkkleding snel in huis! De klantenservice is vriendelijk wanneer nodig.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum