Fijne site

Ik slaag altijd wel bij kleertjes.com

Moeilijk aan te krijgen

De maat jas is nog te groot maar de armpjes krijg je bijna niet door de mouwen

Na één keer dragen al kapot

De broek van Dirkje ziet er goed uit. De pasvorm is goed voor onze smalle zoon. Maar helaas heeft hij deze maar 2 dagen aan gehad en zit er al een gat in de knie. Nu is hij niet de voorzichtigste maar dit is wel heel erg snel. Het is niet dat hij er buiten mee op zijn knieën heeft gezeten.

Leuke kleding en snelle levering

Altijd snel en netjes geleverd. Leuk assortiment

Eerst keer besteld bij kleertjes en met afterpay en dik tevreden, Jassen had ik na 3 dagen al in huis ondanks de feestdagen,

Super!!

Van verschillende merken de leukste dingen uitgezocht! Super bestelling!

Mooie kleding

Mooie kleding gekocht. Bij één jas stond dat die wel een maatje groter besteld moet worden, maar dat bleek uiteindelijk wel twee maatjes groter.

Altijd snelle verzending. Fijn dat je achteraf kan betalen. Fijn dat retourneren gratis is. Afkopen verzendkosten is een super optie! Ik ben al jaren vaste klant, bijna alles wat mijn kinderen dragen koop ik bij kleertjes.com. Hele fijne service, ik heb wel eens gehad dat bijv. Een kortingscode niet werkte, met één telefoontje (die snel wordt beantwoord) opgelost.

Prachtig en stoer vest

Wat een leuk vest van Retour: het is lekker zacht en soepel, en valt mooi, maar toch ook stoer.

Mooie kleding en snel bezorgd

Mooie kleding en snel bezorgd

Kleertjes gekocht voor de kleinkinderen. Alles valt precies op maat. Dus wil je wat royaler kopen adviseer ik een maatje groter!

Top!!

Goede service en leuke kleding

PRIMA

Alles wat ik ooit heb besteld voldoet aan mijn eisen, goede kwaliteit en goede pasvorm. Nog nooit problemen gehad.

Mooie kwaliteit voor een nette prijs

Kleertjes.com is een overduidelijke site met voldoende keuze voor onze kinderen. Met een snelle levering. Ik ben erg tevreden

Heel tevreden met deze lekkere trui.

Lekker warm en heerlijk zacht van binnen. Mooie kleur en goede kwaliteit.

Super goed geregeld!

Bestellingen altijd netjes verpakt, mooie kleding en waar nodig makkelijk te retourneren. Duidelijke afbeeldingen komen tot heden altijd overeen met de werkelijkheid. Ik bestel super graag bij kleertjes.com!

Het roze vestje stond mn dochter prachtig!

Roze vestje van le chiq met glittertjes erin en een diamantje op het sluitingkje. De maat is perfect en mn dochter zag er met kerst uit als een engeltje. Veel complimentjes gekregen van de familie. Fijn dat het met 25% korting was want ik vind le chiq best prijzig maar het was het geld zeker waard

Snelle service en dat in deze drukke tijd.

Snelke bezorging en dat in deze drukke tijd. Petje af

Excellent

I have always get all my orders, I’m really happy with you

Levering ziet er altijd netjes uit. Wordt ook snel geleverd.

Bestellen via kleertjes.com is altijd overzichtelijk, makkelijk en snel

Al meerdere malen kleding besteld voor mijn 2 zoons. Bevalt eigenlijk altijd. Ik geloof niet dat ik wel eens iets heb teruggestuurd.

Mooie broek goede prijs

Broek al eerder gekocht maar nu een maatje groter

Goede service en breed assortiment

Goede service en breed assortiment

Duidelijke site en aardige klantenservice medewerkers. Heb nu in een maand tijd 2x een bestelling gedaan en ga dat in de toekomst zeker vaker doen!

Snelle levering en prima prijs

De kleren zijn snel geleverd en hadden een goede prijs. Blije dochter!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum