Snelle goede service

Snelle goede service. Geen omslachtige retourprocedure, erg prettig.

Super!!!

Super, snel bezorgd en helemaal volgens verwachting

Uitsteking

Vrij snel in huis en goede kwaliteit

Mooie merken, veel keuze

Al jaren alleen maar goede ervaringen. Snel in huis, mooie merken en heel veel keuze!

Spijkerbroek en trui voor zoon, zaten precies goed. Goede merken die eigenlijk altijd gelijk goed zitten.

Helaas stuk geleverd

Daarom gelijk mail gestuurd met foto maar nooit reactie mogen vernemen. Jammer!

top kwaliteit en leuke merkje

De merkjes zijn echt heel leuk en mee met de trends. De kwaliteit is prima.

Pullovers van een zeer goede kwaliteit!

Een heel vlotte duidelijke site! Met snelle levering zelfs in deze uitzonderlijke drukke tijden!!

Geweldige kwaliteit

HEB VIA JULLIE SITE EINDELIJK EEN JAS GEVONDEN ZELFDE ALS DOCHTER, EN GEWELDIGE KWALITEIT EN SERVICE WAS OOK AANRADER, ZAL GRAAG IN TOEKOMST VAAK BESTELLING DOEN..

Snelle service, kwaliteit kleding, goede prijs!

Nu 2 x iets besteld en beide keren snelle levering van leuke kinderkleding. Word goed via mail op de hoogte gehouden van status van bestelling.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding, snel geleverd.

Geweldige kleren.

Ik bestel met regelmaat bij kleertjes, vanwege de aanbiedingen en de goede kwaliteit van de kleren. Ze bezorgen snel en het retourneren gaat ook heel gemakkelijk

SUPER!!!!

Heel erg klant vriendelijk, het is echt een aanrader om bij kleertjes.com te shoppen. Mijn complimenten voor deze online shop Ik hoop nog lang hier te kunnen shoppen! LANG LEVE DE KLEERTJES.COM!!!!!

Snelle levering en veel korting

Uitstekende service

Mooie en overzichtelijke webshop, snelle levering, goede kwaliteit kleding. Ook retouren gaat eenvoudig, snel én gratis! Kortom uitstekend.

Prima prijs / kwaliteit verhouding

Mooie pasvorm en zachte stof.

Goed ervaring!

Ik heb veel in mooie prijs gekocht and daarom ga ik hier zeker meer kopen!

Helemaal top

We hebben 4 jurken voor ons dochtertje gekocht... Ze vond die allemaal fantastisch, mooie jurken en goede stof. snel bezorgd en after betalen, prima service!

Zit perfect

Mooie broek. Snelle levering

Mooie collectie, duidelijke site, snelle levering

Super grote collectie, veel keus en voor ieder wat wils, ook in verschillende prijsklassen. De site werkt heel goed en is duidelijk. De kinderkleding werd heel snel geleverd, zelfs in deze drukke tijd van het jaar. Mooie korting ook!

Kapotte schoenen en geen service

Direct na ontvangst bleek een van de schoenen stuk. Omdat het om een wederverkoper gaat moet kleertjes.com een onderzoek doen. Daar wacht ik nu een week op en kleertjes.com reageert niet meer op e-mail. Mijn zoontje kan ondertussen alleen zn regenlaarzen aan want zn oude schoenen passen niet meer.

Veel keuzes

Wat een leukerds!

Heb voor een grote maar gekozen vanwege de smalle schoen. Die zat mijn dochter prima. Ook gelijk ingespoten met suède spray.. Het zijn dure schoenen en niet super praktisch want 1 sliding ermee over de grond, wat kindjes van 4 nog wel eens willen doen, en de suède is eraf. Maar ze zijn wel echt heel leuk! Minder kitsch dan op de foto's. Het roze is subtiel.

Super site met hele snelle levering

Ruim assortiment, leuke kortingen en snelle verzending

Top kwaliteit

De jas valt klein. Mijn zoon van 6 jaar past de jas in maat 128. Hij is wel iets langer dan leeftijdgenoten. Maar verder echt een top jas, zo warm en kwalitatief...

Bergweg 60

1217 SC Hilversum