Super goed service!

Heel goed ervaring met kleertjes .com daarom kujk ik elke week op de site van kleertjes.com!!!

Goede website / goede levering

Onlangs een zwarte Le Chic jas gekocht. Bij de armen zitten nu al slijtage plekken. Binnen een week. Normaal gesproken is Le Chic een super goed merk!

Super tevreden

Al meer dan 10 jaar als vaste klant. En ik ben super tevreden. Ik koop ieder seizoen kleding voor mijn zoon. Ruim voldoende keuze, snelle levering.

Ik koop graag bij kleertjes.com

Veel keuze en goed van prijs.

Super leuk jurkje!

Een super leuke jurk! Mooie stof en nu ook een mooie prijs.

Super snel geleverd, met 3 meiden in huis altijd een feestje om bij jullie te bestellen

Top site

Altijd snel producten binnen ruim assortiment!

Super leuke kleding !

De bestelling werd snel verzonden en de kleertjes waren prachtig. Bedankt

Altijd keurig, netjes en verzorgd!

Goede snelle bezorging en mijn bestelling is inzichtelijk en goed te volgen voor bezorging.

Gevarieerd aanbod, snelle levering

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding.

Zéér goed!

Zeer goede en snelle service! Wat een leuke website! Zeer leuk!

Prachtige heldere kleuren

Besteld op de webshop waar je een goede indruk krijgt van, in dit geval, het pyjama pak in panterstijl. Na ontvangst blijken de kleuren nog veel sprankelender en ben ik blij verrast!

Goede, mooie kwaliteit

Mooie betaalbare kleding voor ieders portemonnee. Ook retourneren geen probleem, achteraf betalen mogelijk. Ech super !!

Altijd vriendelijk en goed geholpen met al m’n vragen

Erg mooi materiaal en staat mooi

Snelle levering gehad en nog veel keuze.

Een mooie jas van goede kwaliteit

De groene jas van Monkey&Me zit mijn zoon als gegoten. Een mooie pasvorm en de stof voelt prettig aan. De capuchon is groot genoeg zonder dat deze snel afwaait door de wind. Een aanrader dus!

Geweldig Top

Leuke jurken voor mijn kleindochter gekocht ze was er erg gelukkig mee. Voor mijn kleinzonen leuke truien. Leuke kleding en goede service

In een woord: SUPER!

De kwaliteit en service bij kleertjes.com is altijd super. Koop hier graag de kleren voor mij 2 jongens.

Ondanks de kerstdrukte super snelle levering.

Super snelle levering

Super snelle levering, heel gemakkelijke website. Filters werken zeer goed, en kan je oneindig aanduiden wat je zoekt. Betaling achteraf vind ik echt een grote meerwaarde. Ook in retour is het zo gemakkelijk. Etiket erop en pakket terugzenden. Snel reactie gekregen dat de retour oke was. Zeer tevreden!

Goede en snelle service, zeker een aanrader!

Vlot en snel bestellen.

Overzichtelijke website. De levering is snel in huis,En goed verpakt. Wat ik ook positief vind is als je iets wil terug sturen dan zit de packbon er al bij, handig als je geen printer hebt. Er zijn ook altijd leuke acties op de prijzen. En leuke merken ik ben fan! De site heb ik per toeval gevonden.

Super!!

Super site! Goede communicatie en hele snelle levering. Meerdere keren bij hun besteld en nooit problemen met ze gehad. Heel erg tevreden over ze.

Super snelle service

Mooie kleding , snel geleverd

Top kwaliteit kleding, snelle levering

Keuze uit veel merken, goede kwaliteit en snelle levering.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum