Zelfs in coronatijd de volgende dag geleverd.

Petje af voor de medewerkers van Kleertjes.com en Post.nl De kleren waren de volgende dag in huis.. nooit verwacht met deze drukte. Dank jullie wel. Helaas was het voor mijn oudste zoon te klein en voor mijn jongste zoon te groot. Vandaag opnieuw een bestelling gedaan, dit doosje moet weer terug. Sorry...

Gewoon geweldig

Ik had ook niet anders verwacht!! Claudia heeft het altijd geweldig gedaan en daarom is ook dit pracht bedrijf zo groot geworden. Ga zo door!! Groetjes van een ex-collega die al lang gestopt is met de webshop twiceasniceshop en later met de winkel Nice4all. Ga zeker vaker hier shoppen voor mijn kleinkinderen!!

Top webwinkel

Bestel al heel wat jaren bij kleertjes.com , overzichtelijke site , genoeg keus en altijd snel geleverd.

Fijne betrouwbare webshop

Altijd snel geleverd en makkelijk te retourneren. Website is overzichtelijk!

Goede kwaliteit ,blijft ook mooi .

Nooit gedoe of gebrom bij kleertjes.com

Met drie jongens thuis heb ik vrij veel aankopen gedaan bij kleertjes.com. De oudste zit nu in maat 176, de jongste in 122. Dus ik mag gelukkig nog lang genieten van de fijne service van hen. Zelden stuurde ik iets terug. Er worden kwalitatief goede kleren verkocht en dat vind ik sterk. De materialen vallen me eigenlijk nooit tegen. De kleding wordt hier gedragen tot ze te klein zijn en ze schuiven dan ook nog weer door naar de buurjongens. Sommige truien dragen dus 6 jongens! Zoals ik al schreef in de titel: geen gedoe en gebrom bij kleertjes.com

Mooie merkkleding voor weinig geld

Ik heb 6 superleuke setjes merkkleding gekocht voor me kleindochter voor weinig en de levering was super snel. Ik ga er zeker meer kopen.

Uitgebreide keuze

Veel keuze en snelle levering

Mooie kleding voor de kids! Snelle levering.

Snelle levering en goede prijs!

Snel geleverd en netjes verpakt!

Ik ben heel blij dat ik in deze tijd iets voor mijn kleinkinderen kon kopen nu de winkels in de stadt dicht zijn. Maar dat weerhoud mij niet om weer iets te bestellen.Dit is mij goed bevallen.

Zonder mededeling product gecanceld

Al paar jaar super tevreden. Tot van 1 van de 2 betaalde artikelen het geld teruggestort werd. En dat is logisch, maar het mailtje was zoiets als "uw retour is verwerkt". Op de website stond op dat moment bij het artikel "wordt verwerkt". Niks uitgelegd, zeer slecht! En dan stuur ik er een mail over, hoor je niks... Dit keer een slechte review!!!

super

Mijn zoon is blij hiermee; warm, zacht en comfortabel De maat 176 is precies goed, zelfs nog iets te ruim, voor onze slanke puber van 171 cm lang.

Snelle service, mooie kleding

Mooie kwaliteit kleding en ondanks de drukte bij de pakketdiensten snel geleverd. Goede retourservice, maar dat was niet nodig. Alles met prima pasvorm

Wij kopen veel kleding bij kleertjes.com dit omdat hun service goed is en de verzend tijd kort is Ze hebben leuke merken voor jongens als meisjes oa vingino,flo,bnosy,quapi,Nik&nik maar nog veel meer merkjes te veel om op te noemen Wat fijn is aan de website is dat er duidelijke foto’s bij het kleding stuk geplaatst is maar ook veel informatie ze hebben ook een mooie tabel voor de maten van producten

Mooie kleertjes en snel in huis!

Leuk assortiment aan merken en supersnel in huis!

Goede kwaliteit snelle levering

Onze zoon was ontzettend blij met zijn nieuwe dailey pakket en schoenen. En wij met de goede service

Ik heb hele goede ervaringen met kleertjes.com. Altijd snelle levering!

De laatste hoodie die ik heb gekocht voor mijn kleindochter is van goede kwaliteit en ze krijgt er veel complimentjes op! Ik had maat 92 besteld maar hij viel wat te klein dus 98 besteld en die was perfect. Ook weer een snelle levering!

Ruim aanbod, zeer goede prijzen en geweldige service!

Ik ben al jarenlang klant bij kleertjes.com en ik kan alleen maar zeggen dat ik zeer tevreden ben!

Supermooie kleertjes, supersnelle.levering

De bestelling worst altijd heel snel geleverd! Daarnaast is het assortiment heel groot!

Geweldige kleertjes en super goede service

De kleren zijn nog leuker in het echt dan op de site.

Top snelle levering!

Makkelijk shoppen, makkelijk bestellen, en snel geleverd, kortom super geregeld! Aanrader om je kleding te bestellen.

Gave jas, leuke korting, snelle levering!

Helemaal blij met de nieuwe stoere winterjas voor mijn zoon! En de korting is natuurlijk helemaal mooi meegenomen. Zelfs in deze tijd heel snel en gratis geleverd!

Uitstekend!

Onze dochter is heel erg blij met haar kerstkleding !!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum