Duidelijke site, snel bezorgd

Alles zeer naar wens geregeld. Prima verpakt en keurig op tijd in huis.

Snel, goed en compleet

Elke keer als ik iets bestel wordt het snel geleverd. Een bestelling klopt ook altijd. Terug sturen van kleding die te klein is gaat ook super makkelijk. Ik ben zeer tevreden.

Mooie kleur en chique uitstraling

Hele warme muts en sjaal. X-as gekocht voor 1 jaar, past perfect! Wantjes zijn wel te groot en helaas niet zo warm als andere wanten van le chic...

Betrouwbaar en snelle levering

Ik bestel veel bij deze webshop. Er wordt snel geleverd en altijd zoals afgesproken. Goede merken en goede kortingen. Superfijne webshop

Snelle levering van zorgvuldig verpakte merkkleding

Uitzoeken van kleding op Kleertjes.com is al een feest, ik kan tijden rondstruinen op de site; ruim assortiment, duidelijk gestroomlijnd. En de kleding is goed gesorteerd in categorieën, dat werkt zo prettig. Ik ben blij als bij het openen van de doos blijkt dat de kleding zorgvuldig is ingepakt. Kortom; een dikke 8 voor Kleertjes.com!

Top service, fijne snelle levering. Verzendkosten op afkoop perfect. Zo bestel ik de rest van het jaar zonder verzendkosten.

Snelle service, veel keuze, goede kwaliteit kinderkleding!

Kleertjes.com is een supergrote online kinderkledingwinkel. Geen nee te koop. Veel keuze, duidelijke filters en zoekopdrachten maken kiezen makkelijk. Vaak leuke kortingen die leuke kindermode betaalbaar maken!!

Goede service en groot assortiment

Bij kleertjes.com gevonden wat ik zocht. Snel geleverd, wat niet goed is kosteloos retourneren. Ook de verwerking van het openstaande bedrag ging snel waardoor je niet lang met openstaande rekeningen zit. In deze tijd de ideale winkel, ook na coronatijd mijn favoriet. (en zeker leuke aanbiedingen !)

Heerlijk shoppen vanuit huis. Veel verschillende merken Gemakkelijk te retourneren. Alles erg duidelijk indien er iets retour moet

Ontzettend fijne jas!

Heel blij met deze mooie jas! Rits en knoopsluiting en mooi winddicht. Warme manchetten! Echt een super jas en hele snelle levering! En met 50% korting!!

Gewoon goed

Prima ,en fijn dat ik het gewoon met een etiket op de doos terug kan sturen ,laatste zending 9 stuks allemaal goed (7 kleinkids ) bedankt

Veel keus, overzichtelijke site !

Overzichtelijke site, veel keuze. Contact gehad met de klantenservice, snelle reacties en goede oplossing !

Super fijne truien!

Mijn zoon vind de truien heerlijk zitten. De pasvorm is goed en het is een goede kwaliteit die heerlijk zacht aanvoelt, top!

Geweldige service zeker nu in deze drukke maand ook nog eens met corona

Geweldig service zeker drukke maand en met corona mijn bestelling was er snel.

High quality clothes

Like the products on the web-shop. Wish they add a function for non-standard kids. Find good trousers or jeans for my daughter is very challenging: everything falls too tight or doesn'tfit at all. Also jeans made of 'jersey' is hard to find: not in description and not visible on photo.

Mooie artikels

Mooie pasvorm

Altijd leuke kleren en uitstekende service

Al jaren ben ik klant bij kleertjes.com. Leuke kleren, veel keuze en altijd leuke aanbiedingen.

Een voorbeeld voor menig webshops!

Mooi aanbod, overzichtelijke website, goede communicatie, klantvriendelijk, snelle verzending, netjes verpakt, enz enz echt geen slecht punt op aan te merken!

Gemakkelijke site, Alles super snel ontvangen Netjes verpakt Alles in perfecte staat Exact zoals de foto's Top kwaliteit

Helemaal top

Mooie kleding,snelle levering

Snelle levering en goede prijs

Mooie slippers voor mijn zoontje besteld. Waren super snel binnen, heel blij mee

Super service

Enorm groot aanbod en snelle verzending!

Geweldige webwinkel

Goede service, en ondanks grote drukte, supersnelle levering. Ook zijn de bestelde artikelen van goede kwaliteit en mooi. Kortom.... volgende keer zeker weer bestellen bij kleertjes.com

Snelle service vlug geleverd

Juiste maten vlotte service prijs kwaliteit

Bergweg 60

1217 SC Hilversum