Super jas!

Deze jas is lekker warm, pasvorm perfect. De jas is zeer comfortabel in het dragen en staat superleuk!

Het is een leuke webwinkel. Ik heb positieve ervaringen.

Er zijn tal van assortimenten om uit te kiezen. De kleding en schoenen zijn mooi en chique. De levering van de producten is snel.

Mooie warme jas!

Ik twijfelde eerst nog over de kleur van de jas, maar het bleek een erg mooie rode kleur! De jas heeft een perfecte pasvorm en is erg warm. Mijn dochter is er heel blij mee!

Weet ik nog niet, is voor de kerst bedoeld. Ligt nu onder de boom

Ik vindt de kleertjes prachtig, en een zeer snelle levering. Ook mooi dat je zo lang nog kan retourneren. Ik heb kleinkinderen in Duitsland, dat komt dan heel goed uit.

Snel verzonden

Goede kwaliteit kleren. Makkelijk retour sturen. En weer opnieuw bestellen als je de verkeerde maat hebt.

Altijd netjes en snel geleverd

Al verschillende malen besteld, en altijd alles in orde. Zowel de kleren zelf, als de snelle levering naar België

Online shoppen met veel korting

Ik koop nu al een paar jaar bij kleertjes.com. Nooit problemen gehad. Fijne service en retouren is ook super simpel. Je geeft geld uit aan kwaliteitskleding voor kinderen!

Top service en hele goede kwaliteit van kleren!

Snelle levering en scherpe prijzen voor kwaliteitskleding! Ik ben fan!

Goede kwaliteit

Kleertjes.com verkoopt kleding van goede kwaliteit. Meestal vind ik het wel erg prijzig, maar in de sale tijd bestel ik graag bij deze webshop. Altijd fijn is de snelle levering en ik heb een jaar lang gratis verzenden. Ook erg fijn.

geweldige servies zelf telefonische

laaste belde in 10 voor negen om iets te vragen over een rokje van b.nosy. De jongedame was vriendelijk en netjes aan de telefoon. zeer pretig om zo geholpen te worden. liefs

Snelle service en veel keus

Hele goede ervaringen met Kleertjes.com. Snelle levering maar ook goede afhandeling met retour zendingen.

Hele duidelijke overzichtelijke site

Netjes alles beschreven,

Top kleertjes

Voor onze zoon zochten we nog leuke nette blouse met blazer en Nette broek voor de kerstdagen. Echt super leuke kleertjes en goede kwaliteit.

Snelle levering en mooie producten

Wederom een fijne ervaring om te shoppen bij kleertjes.com. Voldoende keus, tegen een mooie prijs en kwalitatief goede producten. ( jassen in mijn geval)

Soepel en snel

Alles prima, service goed!

Vlotte levering, genoeg keus

Er is altijd wel iets leuks te vinden.

Jas met kwaliteit en goed gevoerd

Erg mooie jas. Onze zoon is 1.46 m. Lang heb maat 152 gekocht. Maakt hem volwassen. Pasvorm is perfect. Warme jas uitstekend voor de winter.. ook voor een regenachtige dag goed waterafstotend.

Altijd super snel geleverd

Ik ben zeer tevreden over Kleertjes.com. Altijd op tijd met leveren en de kwaliteit van kleding is super. Ook altijd leuke aanbiedingen. Mijn zoon vind de kleding die ik voor hem bestel ook superleuk, helemaal toppie

Kleertjes.com voordelig in kinderkleding

Kleertjes.com voordelig in mooie kinderkleding. Snelle levering. Goede service

Mijn bestellingen waren altijd op tijd! Altijd fijne aanbiedingen!

Vingino jeans met verfspatten en slijtage plekken

Super broek voor slanke jongens met lange benen. Zit perfect. Stoer.

Gprde prijs/kwaliteitsverhouding

Mooie kleren aan een nog mooiere prijs en een super snellebedankt levering! Een echte aanrader!

Uistekend

Ik heb al een aantal keren voor de kinderen besteld! Altijd netjes en correct geleverd en mocht er iets aan de hand zijn wordt het netjes opgelost!!

Super leuke Webshop

Super leuke webshop! Goede service!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum