Snelle levering en kids super tevreden!

Ik besteld steeds mijn jongens hun kledij bij kleertjes.com ze passen perfect en is precies dat wat ze willen, model en maat. Kindjes blij mama ook blij!!

Snel en kwalitatief heel goed

Snelle levering Goede verpakking Zeer groot aanbod Altijd aanbiedingen Goed retour beleid Vriendelijk contact Helpen en denken goed mee Zeer tevreden

Top jas!

Mooie jas aan twee kanten te dragen. Mijn dochter is er blij mee!

Super mooie jas. Netjes afgewerkt. Goede kwaliteit.

Altijd goed

Ik ben altijd dik tevreden. Mooie kleding van mooie merken. Altijd net even anders dan bij andere webshops. En altijd een vlotte levering.

Bestelling komt altijd op tijd en goed verpakt. Fijn dat er indien mogelijk advies wordt gegeven over de maatvoering. Zeker bij online bestellen is het fijn dat je weet of je eventueel een maat groter moet bestellen omdat kleding mogelijk kleiner uitvalt. Al met al een zeer goede ervaring met deze webshop!

Leuke kleren, goede prijs en levering is snel.

De kleren zijn over het algemeen goede geprijsd en al snel hebben jullie korting op de kleren. Daarnaast heb ik een dochter die samen met mij kleren uitzoekt via jullie site. Deze is overzichtelijk. Daarnaast is de service en levering heel goed.

Voor jonge kinderen een groot assortiment

Helaas weinig kleding voor oudste zoon die 181cm lang is en heel erg slank is. De herenmaten bij andere webwinkels zijn te kort in maat small...

Top bestelling

Ik heb ongeveer een week geleden mijn bestelling geplaatst. Na twee dagen stond het pakketje al op de deur, verzending was gratis. Super voordelig, al zeg ik het zelf. Ik had voor 200 euro 8 dingen besteld, super goedkoop allemaal voor een uitstekende kwaliteit. Ik heb 4 flair broeken besteld, niets was doorschijnend en allemaal zachte goede stof. Ik heb ook 2 riemen besteld, de riemen waren voor mij iets te groot, vond het jammer dat er zo weinig gaatjes op zaten. De twee truien die ik had besteld vielen ook prima, en de kwaliteit was ook uitstekend. Daarom geef ik het een 9.

Met partner tumble and dry geen goede ervaring.

Ik wacht al ruim 10 dagen op mijn bestelling. Van kleertjes.com kreeg ik het keurig op tijd, maar helaas van hun partner niet. Krijg telkens bericht dat post.nl het pakketje nog niet binnen heeft. Nu heeft mijn dochter nog steeds geen winterjas.

Stugge schoen, mooi design

Helaas retour gestuurd. Mijn zoontje vond t geen prettige schoen omdat t materiaal stevig en stug is en dat bij n hoge sneaker niet fijn vindt . Schoen ziet er wel mooi uit

Mooie kleding!!

Prachtige mooie kleding! Bestel bijna nooit online kleding. Dit x voor het eerst bij kleertjes.com en beviel me heel goed!! Kleding besteld de andere dag in huis!! Snelle levering! Ik beveel kleertjes.com aan!

Erg tevreden met alle aankopen die ik doe bij kleertjes.com. Levering is snel en retouren of ruilen is geen enkel punt! Erg tevreden!

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Kleertjes.com is een hele toffe winkel veel keus voor een leuke prijs en super mooie kleertjes van hele goede kwaliteit een winkel voor stoere kids

Helder duidelijke en snelle levering

Mooie producten snelle levering

Snel, top service en super leuke klefing

Altijd leuke kleren voor de meiden te koop Snel in huis en goede service

Perfect!

Van de zoektocht tot de ontvangst van de kleertjes verliep alles perfect.

Zeer tevreden met laarsjes dstrct

Mooie gevoerde zwarte laarsjes van dstrct ontvangen. Goede kwaliteit en pasvorm. Lopen heerlijk volgens mijn dochter. Aanrader. Goede prijs/kwaliteit.

Duidelijke site, snelle en goede service

Ge-wel-dig!

Bijna alles wat ik bestel voor de kids komt van kleertjes.com, snelle levering en goede prijs/kwaliteit

Uitgebreid aanbod, mooie aanbiedingen en snel geleverd

Scherpe prijzen, goede service

Betrouwbare website met uitgebreide keuze en scherpe prijzen. Altijd correcte levering. En als er een probleem wordt het snel en goed opgelost.

Mooie kleding. Goeie snelle service

Mooie kleding. Goeie snelle service

Helemaal blij !

Mooie kleren, snelle levering.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum