Mooie kleding wat mooi blijft!

De kleding is mooi en van goede kwaliteit. De kleuren komen vaak goed overeen met wat je op de webshop ziet. De maten kunnen wel erg verschillen per merk.

Top en snel bezorgt

Top en snel bezorgd . Mooi kwaliteit kleding

Fijne online winkel met veel keus!

Bestelling is snel binnen, erg fijn! Mooie merkkleding met een goede service!

Makkelijk snel en betaalbaar

Makkelijk filteren op keuze, snel bestellen en betalen en prijzen zijn concurrerend of beter dan andere (online) winkels.

Mooie pasvorm

Fijne jeans voor mijn zoon van 13 jaar

Het is een auowr site Met heel veel keuze Voor mijn 5 kids oof fijn dat je achteraf kan betalen voor als je het even niet hebt

Ik bestel regelmatig bij kleertjes.com, snelle verzending en mooie kleding!

Zoals altijd prima!

Tot nu toe altijd alles naar wens. Dat geldt zowel voor de gekochte spullen als voor het bestellen en afleveren. Nu een leuk, warm vest dat alweer prima past en leuk staat.

Snelle levering goede aanbiedingen

De volgende dag werd mijn bestelling al geleverd. Mooie acties en goede kwaliteit van de spullen.

Fantastische webshop

Bestel regelmatig een kledingstuk en dat gehele proces tot levering toe verloopt zo prettig m. Alles tot de puntjes goed geregeld bij ze Top Jammer dat straks mijn boys te groot worden

Niks op aan te merken. Bezorging was sneller als normaal Goedkoper als concurentie Netjes verpakt Duidelijke website Kortom geweldig

Goede service snelle levering

Zeer snelle maar ook goede service top

Super service en snelle levering

Mijn ervaring met deze webwinkel is heel goed. Ik bestel regelmatig kleertjes en schoenen en altijd een snelle levering en de spullen zijn goed verpakt. Laatst een keer schoenen besteld die helaas binnen een dag flinke slijtplakken hadden. De leverancier liet het volledig af weten en hield het op gebruikssporen. Dus koop geen schoenen van het merk Pinocchino. Gelukkig van kleertjes.com wel een goede service en mocht ik nieuwe schoentjes uitzoeken voor dezelfde prijs. Dus enkel goede ervaringen met kleertjes.com, zou iedereen aanbevelen hier kinderkleren en schoenen te kopen!

Producten zijn van goede kwaliteit

Fijne producten en van goede kwaliteit, zijn goed en juist omschreven op de site. Helaas vond mijn dochter de maillot niet leuk en heb ik deze retour gestuurd

Mooie kleding. Leuke acties en goede service

Leuke jas en goede service

Mijn dochter is blij met de jas; lekker warm en fijn model. De jas valt klein. We hebben een grotere maat moeten bestellen. Een van de zakken was niet goed dichtgenaaid en die hebben we mogen laten repareren, zodat we de jas konden houden. Goede service!

Altijd goed

Ruim aanbod en snelle verzending

Overzichtelijk,leuke akties,snelle verzending

Ik shop al jaren graag voor mijn zoon van inmiddels 13 jaar op kleertjes.com omdat de prijzen ivm de vele acties die jullie hebben aantrekkelijk zijn, veel keus, de site is overzichtelijk en de verzending snel

Ontzettend fijne website

Kleertjes.com is mijn favoriet voor onze kleine koter. Makkelijke site, snelle levering en achteraf betalen is een optie!

Snelle levering en leuke merken te koop voor alle leeftijden

Ik koop vaak bij keertjes.com en ben er altijd tevreden over. Ik heb er pasgeleden voor gekozen om eenmalig een bijdrage te betalen om voor een jaar gratis verzenden of retourneren. Het is niet goed voor mijn portemonnee want ik koop nu nog meer leuke kleertjes. Ik kan iedereen aanraden om dat voor een jaar te kopen en natuurlijk leuke items te bestellen!

Uitstekende service en de volgende dag al in huis

Inmiddels al twee keer een bestelling gedaan. Twee jassen die ook superleuk staan. De kwaliteit is dan ook erg goed Dus voor nieuwe bestellingen geeft dat moed Kleertjes.com blijft bij mij favoriet Ideaal om te bestellen voor mijn kleine griet

Alles snel ontvangen.

Verbeterpuntje, ik probeer een iets over een product te schrijven maar wordt verkeerd doorgeklonken en kan alleen wat over de site schrijven. Die is prima.

Goede snelle service en enorme keuze

Veel keuze, snelle bezorging en alles goed geregeld.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum