Uitstekende ervaring

Alles verliep soepel. Het enige minpuntje vind ik dat er geen streepjescode op de retour zit. (Ik had extra besteld ivm maat)

Als ik op zoek ben naar iets nieuws voor mijn kinderen kijk ik eerst op kleertjes.com! De webshop is overzichtelijk, de items staan goed beschreven, snelle levering en ook retouren zijn snel verwerkt indien nodig!

Goede qualiteit en zeer snelle levering.

Supergave jas!

Zoals altijd is de service perfect, snelle levering en is het product weer top...fijne warme jas met een heel zachte voering in de capuchon. Mooie fel rode kleur die er lekker uit springt in de wat donkere tijd van het jaar...kortom, heel tevreden, zoonlief ook ;-).

Snelle levering! Kan je leuke koopjes doen! Super leuke jassen gevonden voor de kinderen.

Alles netjes en op tijd geleverd

Alle bestelde zaken netjes, passend en op tijd geleverd. Ook duidelijke communicatie over levering.

Top webshop, altijd goed, nooit 'n flop!

Duidelijke foto's met omschrijvingen. En moeilijk kiezen met zovéél keus, haha!

Snel, overzichtelijk en goede kwaliteit

Het was snel bezorgd, ondanks Black Friday. Kwaliteit zoals verwacht, heel goed. Maten klopten ook. Prijzen en aanbiedingen altijd passend, gevoel van goede deal

Tijd op tijd en netjes geleverd..

Goede service en snelle levertijd

Super site! Ik bestel regelmatig kleren voor mijn kindje op keertjes.com

Vriendelijkheid ten top

Zeer tevreden over de service! Sinds ik de site ken bestel ik al snel hier iets op dan naar de winkel te gaan! Zeer gemakkelijk en snelle levering. Dr klantenservice is zeer vriendelijk, niets is teveel en helpen u waar mogelijk. Ik raad het iedereen aan om bij kleertjes.com te bestellen!!

Super mooie échte skinny

Met een heel smal meisje valt het niet mee om mooie skinny jeans te vinden die ook skinny zijn. Deze jeans zijn écht precies wat ik zocht, heel mooi smal, wel goede stretch erin zodat hij goed uit en aan gaat!

Betrouwbaar, altijd op tijd en goede kwaliteit kleertjes

Ik koop al jaren bij Kleertjes.com en de leveringen zijn altijd perfect en snel. Er is ook veel keuze en leuke aanbiedingen.

Snelle levering en fijne site

Je kan altijd rekenen op een snelle en correcte levering. Daarnaast is de site overzichtelijk en handig in gebruik.

Keurig

Altijd mooie kleding, makkelijk retour te sturen.... Regelmatig leuke aanbiedingen

Ik vind het heerlijk winkelen

Als oma van 7 kleinkindjes ben ik blij met kleertjes. Com dan hoeft deze Sint niet de stad in maar heerlijk een morgen winkelen bij kleertjes . Com

Perfecte lengte!

Broeken waren perfecte lengte.

Fijne website, snelle bezorging.

Al met al vind ik het een fijne website, met de telefoon zit er soms een ‘bug’ in dat slanke een kledingstuk hebt bekeken nadat je in je zoekresultaten hebt gescrolt, en je leert weer terug naar de zoekresultaten dat je dan helemaal bovenaan weer moet beginnen. En nadeel dat wanneer er korting op een kledingstuk is wat je in je wensenlijstje hebt staan, zie je dat niet in je wensenlijstje. Best jammer. Verder fijne site en prettig dat je de verzendkosten kunt afkopen! Top!

Snell service. Compleet en netjes verpakt en verzonden. Eenvoudig retourlabel aanwezig. Super!

Fijne website, snelle service.

* mooie kleding * leuke aanbiedingen * makkelijk te filteren * snelle service

Super leuke merkkleding

Ik heb 3 jongens in verschillende leeftijden,kan hier voor alle 3 leuke passende goede kwaliteit merkkleding kopen. Ik weet wat ik ze morgen aantrek.

Mooi jurkje

Leuke jurk, staat erg mooi

Mooi geprijsd, goede producten en snel in huis.

Goede snelle levering

Alleen jammer dat ik iets retour heb gestuurd en daar toch 3 euro voor moest betalen terwijl het gratis zou zijn. Het was van kleertjes.com en niet van een andere partij dus dat is raar. Verder goede kwaliteit.

Prima kwaliteit en snelle levering

Betrouwbare site/aanbieder. Duidelijke website en leuk aanbod

Bergweg 60

1217 SC Hilversum