Ik koop alleen maar bij kleertjes omdat het mooi en van goeie kwaliteit is.Zo hebben jullie ook leuke aanbiedingen en nette bezorging.Ons pleegzoon vindt het geweldig om ook zelf uit te zoeken en dat is zo leuk.Veel merken voor een m leuk prijsje wie wil dat nu niet.In een woord super.

Ik heb vorige week tijdens Black friday een mooie jas van me and my monkey gekocht voor mijn zoon. Maar helemaal vergeten de Black friday kortingcode in te voeren voor de korting. Meteen erachteraan een mailtje gestuurd en gebeld en de dame aan de telefoon kon mij vertellen dat het kortingsbedrag zal worden teruggestort, hoe fijn is dat! helemaal happy met de jas en de fijne service! Bedankt!

Altijd zeer tevreden

Altijd tevreden over de kleding en de service. Ik word goed en snel geholpen.

Bij uitstek mijn lievelings-site voor kinderkleding!!

Altijd gave collecties, toffe acties, super snelle levering en snel contact als dat nodig is. Ik bestel zeer regelmatig en heb nog nooit problemen gehad. Top!!

Hier vind ik : Kleertjes voor mijn kleine meneertjes!

Totaal geen klachten! Kwaliteit prijs is zeker oké.

Service boven verwachting

Ondanks alle drukte die er is kwam mijn pakket en werd een retour super snel verwerkt. Kan niet anders dan mijn lof uitspreken.

Heel betrouwbaar en altijd goed

Mijn bestellingen worden altijd binnen 24 uur geleverd. Toen dat ivm de sinterklaasdrukte bij PostNL een keer niet lukte, was de service prima. De medewerker aan de telefoon was heel vriendelijk en hielp me snel en adequaat. Super dus!

Mooie dikke jas

Mooie stof en kleur. Lekker warm.

Kleding bestellen via kleertjes.com is makkelijk, gaat snel en de kwaliteit is fijn. Mijn meiden genieten van de kleren en trekken ze graag aan.

Ik was op zoek naar een leuke winter jas voor mijn dochtertje van 3 jaar oud. Ik ben blij dat ik kleertjes.com heb gevonden er ruim keuze aan verschillende merken en type winter jassen! Ben blij met de mooie leren winter jas die ik heb gekocht hij is van goede kwaliteit mooi gevoerd ook dus lekker warm vond het ook prettig dat het vrijwel een snelle levering! Ik zal hier zeker vaker bestellen

Snelle levering top

Kwaliteit van de merken zijn altijd top. De levering ging snel.

Fantastisch!

Eigenlijk stuur ik zelden iets terug! Jullie omschrijving van de kleding en de afbeelding erbij zijn duidelijk!

Mooie kleding

Mooie kleding. Alles soorten en maten op een site. Dat is super handig met meerdere kinderen.

TOPservice

Ook in drukke tijden razendsnel de bestelde jassen bezorgd. Toen bleek dat er 1 jas niet bij zat, zeer vriendelijke snelle reactie terug van de klantenservice en een nalevering gedaan. Super!

Leuke jas

Leuke lekkere warme jas. Knopen zitten niet goed vast. Binnen 4 dagen al twee knopen kwijt.

Geweldige kleren voor een geweldige prijs

Super gave jas!

Leuke jas, lekker warm en ziet er superleuk uit. Valt goed op maat

Voor mij de beste webshop!

Al jaren ben ik vaste klant bij kleertjes.com Super fijne webshop. Altijd alles top geregeld. Goede acties, snelle verzending, ik heb werkelijk nog nooit een klacht gehad! Ik zou zeggen; ga zo door! Van mij krijgen jullie een 10 met een griffel !!!

perfecte kwaliteit en pasvorm

ik heb nu paar keer kleding besteld voor mijn zoontje , en ben echt tevreden over de kwaliteit van de kleding, ik heb het niet breedt daar ik alleenstaand ben maar ik spaar liever voor goeie kwaliteit dat hij er langer mee doet en er goed uitziet, dan dat ik vaker kleding moet kopen , en slechte kwaliteit is.

Fantastisch!

Alles wat ik bij kleertjes.com bestel is perfect

Super snelle netjes verzorgde bestelling ontvangen

Snel bezorgd, netjes verpakt.

Uitstekende service en snelle levering

Alle bestelde items komen binnen 2 werkdagen. Als iets kleiner valt kan je deze omruilen voor een maat groter. Ik koop al jaren bij Kleertjes.com en ik ben zeer tevreden over. Heel vaak hebben ze ook goede sales / kortingen via de mail. Kleertjes.com raad ik van harte aan iedereen.

Warme Jas

Goede pasvorm

Mooie en fijne kwaliteit!

Elke keer verrassing om de kleertjes te ontvangen. Deze keer zat er een trui bij wat ik dacht jongens te zijn maar is meisjes trui dus die is retour. Mijn geld zal vast snel terug zijn. Zo blij met betaalbaar kleren kooen met merk

Snel en steeds in orde

Mooi aanbod van kleren en goede merken. Steeds een correcte en snelle levering. We zijn sinds een paar jaar trouwe klant !

Bergweg 60

1217 SC Hilversum