Super fijne stof mooie kwaliteit

zeer goeie service

Goeie service en goeie kwaliteit

Super snel en keurig verpakt! Ze voldoen altijd keurig!

Voorheen waren mijn kinderen ook super blij! Ze herkenden de doos al en weten dat er zo’n mooie grote ballon in zat!

Super website!

Hele fijne overzichtelijke webwinkel, met zeer goede service.

Genoeg keuze voor een prima prijs!

Ik koop al jaren bij kleertjes.com en vind het geweldig. Leuke kleding en schoenen. Ben ook blij met de service! Is er iets niet goed, krijg je gewoon je geld terug. Ook de snelle levering is ideaal, omdat ik vaak op het laatste moment bestel en hierdoor niet een week op de kleertjes moet wachten. En als er sale is, zijn de prijzen nog beter.

Echt hele fijne service altijd.

Leuke kleding, goede merken en vaak aanbiedingen. Klantenservice is altijd zeer vriendelijk en behulpzaam. Retourneren zou wel iets eenvoudiger mogen worden. Bijv online het formulier invullen met foto voorbeeld van het artikel. Nu best veel werk met het uitzoeken van de nummers

Leuke kleding en netjes bezorgd

Zit vaak wel wat leuks tussen voor de kinderen, mooie merken en in de sale ook een prima prijs. Altijd netjes bezorgd en ook retouren snel verwerkt.

Erg blij met kleertjes com

Wij zijn erg tevreden over kleertjes.com. Prachtige kleding, snelle verzending en de service is ook goed. Onze zoon geniet van zijn mooie en lekkere warme winterjas. Mvg Tamara.

Veel keus en snelle levering

Ik was blanco op zoek naar een jas voor mijn kleinzoon. Op de website vond ik veel keuze met duidelijke omschrijving. En de levering was ondanks de drukte supersnel.

Super !!

Perfecte maten en zeer snel geleverd! Ook de verzendkosten voor 1 jaar is ook leuk meegenomen.

Goede service en mooie kleidng

Goede kwaliteit kleding en precies zoals op foto’s is afgebeeld! Ook een snelle nette service! Het was niet mijn eerste bestelling.

Top, top en nog eens top!

Mooi kleren, top kwaliteit, snelle service. Ik ben erg tevreden!

Top broeken van name it!

Mooie pasvorm, kwaliteit, betaalbare broeken! Snelle levering. Ook altijd fijn!

Mooi artikel

Mooi artikel plus een snelle levering. Mooie prijs door de hoge kortingen.

Fijne winke

Zeer fijne winkel om te shoppen Goede service, leuke aanbiedingen, En snel in eventueel afhandelen retouren.

Fijne webshop

Fijne webshop, koop er al jaren. Mooie merken. Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit

Al vaak gekocht bij kleertjes.com en zeer tevreden over de prijs/kwaliteit van de kleding

Goede kwaliteit, snelle bezorging en goede prijs

Bij kleertjes.com weet je dat het goed zit. Ik koop al jaren bij kleertjes en heb altijd een goede ervaring met kwalitatieve producten

Versturen altijd erg snel retour is ook altijd snel geregeld bestel altijd veel kleding bij jullie altijd blij met jullie aanbiedingen

Fijne webshop

Fijne overzichtelijke webshop. Producten van nette kwaliteit en razend snel in huis. Als je vaker besteld kan je coor n jaar de verzendkosten afkopen; ideaal! Ook wel eens een klacht gehad. Daar werd adequaat op gereageerd. Alleen de snelheid van de klantenservice per mail staat niet in verhouding met de overige snelle service.

Simpel en mooi

Goed van maat. Niet te dikke stof. Perfecte onder truitje /gilet

Mooie kleren,jassen, netjes verpakt en gewoon goed.

Ik koop kleren voor onze 3 kleinzoons . Altijd mooie kleren, een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Onze dochter heeft het niet zo breed, en winkelen in met 3 jongens in deze tijd ook niet echt handig, altijd fijn als de kleinkinderen er leuk uitzien. En in deze tijd, zitten we samen op de tablet, als de kinderen weer wat nodig hebben.

Veel keus aan producten en zeer snelle levering. Goede service

Altijd behulpzaam

Bij kleertjes weet je waar je aan toe bent.

Prima ervaringen!

Ik heb goede ervaringen met de webshop; ruime keus, leuke aanbiedingen en goede service. Ik kom zeker vaker shoppen ;-)

Bergweg 60

1217 SC Hilversum