Top bezorging!

Besteld, volgende dag in huis en gelukkig de goede maten uitgezocht! Beide kids super blij met een nieuwe winterjas en mama ook blij met deze voordelige aankoop want op beide jassen zat 30% korting. Lekker dikke jassen, netjes verpakt, keurig.

Snelle levering en groot assortiment.

Mijn bestelling heb ik altijd snel in huis. Regelmatig verschillende kortingen. Veel verschillende merken en prijzen. Fijne webshop.

Top! zoals altijd bij kleertjes.Com

Snelle levering, goed verpakt en netjes verstuurd. Groot aanbod en top service en afhandeling

Supér

Tip top in orde. Makkelijke site. Goede service. Benaderbare klantenservice. Snelle levering. Goede communicatie in het proces.ben blij. Kom zeker nog weer eens terug.

Uitstekend!

Goede kwaliteit , netjes verpakt!

Goede sevice en goede prijs-kwaliteitsverhouding

Zeer groot assortiment ook voor bepaalde tussenmaten zoals mt 146-152 voldoende keus. Goede pasvorm en kwaliteit. Snelle levering alsmede snelle afhandeling van een retour. Tot nu toe altijd nog tevreden.

mooie kinderkleding en snelle levering

Tot nu toe alleen maar positieve ervaringen! Super leuke en vooral betaalbare kinderkleding. Tevens correct en snel geleverd.

Top producten!

Super mooie hoodies van Vingino voor mijn zoontje gekocht. Passen perfect! Snelheid waarmee geleverd wordt vanuit kleertjes.com is altijd top! Leuke aanbiedingen met flinke kortingen een heel aantal keren per jaar!

Mooie schoenen

Erg leuke schoenen voor mijn kinderen. Nog mooier dan op de foto’s!

Wanneer het niet goed is kan je het heel gemakkelijk retour sturen, geen gezeik!!

Mooi en warm

Mooi en warme jas . Snelle levering Goede kwaliteit en waterdicht

Wederom Geweldig!

Altijd super levering en snel. In een woord Top!

Prima kwaliteitskleding

Altijd een zeer snelle en correcte levering. Kwalitatief goede kleding en daardoor blije kinderen.

Goede kwaliteit, snelle service

2 truien voor mijn jongens besteld, keurig de volgende dag in huis. Goede kwaliteit spullen

overzichtelijke site, blij mee

Een overzichtelijke site, duidelijke omschrijving, goede foto's, ook goede communicatie via de mail.

Snelle levering goede kwaliteit

De kleertjes voldoen goed aan mijn verwachting Snelle levering en goede service

Fabuleus

Prima site , correct , vlot en goed Mooie kleertjes

Snelle en correcte service

Per vergissing kwam er een verkeerde maat aan. Volgende was de juiste maat al in de brievenbus!

Prima webshop

Altijd snelle levering en indien toch keer niet goed, snelle terugbetaling naar retourzending.

Snelle levering van de kleren. Retouren is ook eenvoudig.

De beste online winkel voor kinderen..,

Ik koop geregeld kleding voor mijn jongens, mooie spullen, goed verpakt, leveren snel, perfecte service.

Mooie zachte stof

Mooie trui, fijne zachte stof. Mijn dochter draagt het graag. Leuke applicatie, maakt het wat stoerder

Precies zoals ik het voor ogen had

In afwachting van de geboorte van onze eerste kindje, een zoon, ben ik verliefd geworden op o.a. kleding van het merk Dirkje. Ik zag deze twee pakjes op kleertjes.com in de sale en dacht: deze MOET ik hebben. Had hier nog niet eerder besteld maar heb meteen een account aangemaakt. De volgende dag werd alles geleverd en ik ben helemaal in de wolken. Kan niet wachten tot onze kleine man dit aan kan doen. En ja, ik kom zeker terug om nog veel meer leuke dingen te bestellen op kleertjes.com.

Snelle levering van leuk product

Altijd snelle levering!

Mooie, leuke jas van goede kwaliteit

De jas zit goed, staat goed en heeft een goede kwaliteit.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum