Een leuk en groot assortiment aan kinderkleding

Ik heb hier nu meerdere keren besteld en ik ben tot nu toe tevreden over al mijn aankopen. De kleding is van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. De snelle levering hierbij is een pluspunt.

Duidelijke site, snelle levering

Fijne site om kleding uit te zoeken. Makkelijk besteld en snel in huis.

Fijne overzichtelijke website

Dit is een fijne overzichtelijke website, waar je heel precies kan zoeken. Veel leuke acties.

Kledij is van heel goede kwaliteit. Maten komen ook goed overeen.

Zeer tevreden over de service.

Kwaliteit maar beetje misleidend

Ik kocht een winterjas maar toen het pakket thuis aankwam was het eerder een tussenseizoensjas. Beetje teleurgesteld omdat het voor een dunne jas toch een beetje te duur is maar de kwaliteit is wel heel goed! Heb de jas dan toch niet teruggestuurd dus opzich wel een goede aankoop

Prima service en snelle verzending.

Veel keuze. Snel in huis.

Precies zoals afbeelding en zit perfect

Goede service!

Super fijne sweaters, snel ontvangen en fijn dat hebt makkelijk is om een eventuele retourzending te doen....maar dat was niet nodig!

Top!!!

Snelle levering en mooie stuks maat valt goed.

Perfect!

Iedere bestelling komt altijd goed en netjes aan. De kleren voor de kinderen zien er goed uit. Als er een eventuele retour is dan gaat dat ook altijd goed. Kortom één van de toppers om kleding te bestellen voor de kinderen!

Mooi jas mijn zoon is er erg blij mee

Goede kwaliteit en zeer snelle levertijden als gezin zijn we erg tevreden

Lekkere jas, dochter is blij.

De Me and my Monkey jas is erg fijn. De maat 152/158 viel voor mijn gevoel iets kleiner uit dan ik had verwacht (ik koop graag op de groei), dus mijn 11-jarige zal deze volgend jaar niet meer passen. Maar dit jaar heeft ze er veel plezier van.

Leuke kinderkleding, goede prijs kwaliteit verhouding

Mijn kleinkinderen vinden de kleding heel mooi en goed draagbaar.

Helemaal top

Jas netjes ontvangen gelijk de goede maat en mijn dochter is er helemaal gelukkig mee

Leuke duidelijke site.

Ruime keuze. Snelle levering. Fijn om hier te bestellen.

Altijd gewoon goed.

Snelle goede service, duidelijk en keurig volgens afgesproken bezorgtijd.

Altijd tevreden

Super altijd tevreden.... Snelle service en goeie spullen Zeker een aanrader

Fijne kleding, leveren snel!

Duidelijke site, leuke acties en goede levering.

Zeer snelle levering en mooie kleding

Fantastische schoenen en de volgende dag binnen!

Goede kwaliteit schoenen en super snelle levering. Mijn zoontje is dolgelukkig.

Goede service snelle levering en makkelijk retourneren

Mooie kledingscherpe prijzen. Snelle levering. Makkelijk met retourneren en een snelle verwerking van de retouren

Top, snel, product zoals omschreven

De volgende dag nog mijn bestelling binnengekregen. Voor de bestelling nog contact gehad met de klantenservice waarbij ik goed en direct ben geholpen. Duidelijke foto’s product zoals omschreven en snelle service!

Super service

Elke keer weer een top ervaring in online winkelen

Gemakkelijk winkelen voor de kinderen.

Uitgebreide sorteer mogelijkheden waardoor het aanbod goed aan te passen is naar de wens.

Dit keer gewoon slecht

04 -11 een jas en shirt besteld.. prima verlopen.. pakket zou de dag eraan geleverd worden.. 05-11 smiddags een bericht van post.nl u pakket is geleverd.. hele dag thuis geweest maar niks gekregen.. geen briefje in de bus dus in de straat gaan informeren of iemand het had aangenomen.. niks.. mailtje gestuurd naar kleertjes.com wat nu? Hoe krijg ik mn pakketje of andere oplossing? tot op vandaag geen reactie.. gelukkig 3 dagen later kwam iemand uit een andere straat mijn pakketje brengen..

Bergweg 60

1217 SC Hilversum