Goeie service snelle levering

Super goed

Ik koop sinds dit jaar bij kleertjes. En ik vind het super. De levering is bijna meestal de volgende dag al! Perfect toch. En dan je de verzendkosten kan afkopen voor een jaar vind ik ook super. Scheelt echt. Goede service

Goede en warme jas

Onze zoon is erg blij met deze stoere jas.

Leuk assortiment, snelle levering

Altijd een uitgebreid aanbod en maten op voorraad. Snel geleverd en mocht ze toch te hard gegroeid zijn is een grotere maat ook zo geregeld!

Goede pasvorm en jas voor regen/wind en kou

Mooie kwaliteit jas bestemt voor regen, kou en wind. Goede pasvorm! Kortom gave jas:-)

Jasjes besteld, 1 jasje had een vlekje deze kon kosteloos retour kreeg een nieuwe opgestuurd voor hetzelfde geld en hoefde daarvoor niet opnieuw verzendkosten te betalen. Top geregeld en geholpen door de klantenservice!

Altijd goed op tijd geleverd uitstekende service en topkwaliteit voor een mooie prijs. Steeds tevreden

Snelle levering goede service producten zoals omschreven.

Het is mooie product

Snel, mooi, goed, kwaliteit!

Ik bestel vaak meerdere maten en merken. Alles wordt snel geleverd en de retouren worden snel verwerkt. Goede service, mooie kleertjes en schoenen. Ik word er altijd dolblij van als er een witte doos van kleertjes komt.

Mooie stoere jas

Mooie stoere jas! Maat valt valt wel klein. Dus neem een maat groter. Enige minpunt zegt mijn zoon, de rits prikt onder zijn kin als de jas dicht is. Ik heb er bij de kleermaker een hoedje op laten zetten. En een dubbele rits was ook makkelijk geweest voor op de fiets of in de auto. Maar verder een hele mooie jas!

Leuke kleding , prima kwaliteit

Leuke kleding, kwalitatief heel goed, snelle levering en een goede klantenservice.

Het was echt goed Van bestellen tot bezorgen Alles was goed en heel Het was goeie kwaliteit

Netjes op tijd geleverd, en precies de juiste maat!!

Netjes op tijd geleverd. Juiste maat, en voldoet aan mijn verwachtingen. Wat ik waardeer is het snelle afhandelen van retourzendingen en facturen. Toppie!! Ga zeker nog aankopen doen!!

Mooi aanbod qua kleding. Zeer nette service. Met name snelle service en retournering.

Perfect!

Jas gekocht voor mijn zoon. De jas voldoet aan het plaatje en de omschrijving. Het pakketje de volgende dag al in huis. Al met al, een goede service.

Alles was prima

De levering supersnel, de verpakking perfect, alles perfect

Geweldige stoere broeken

mijn ervaring is super, 2 super mooie broeken gekocht, ben er super blij mee zoontje van 3 voelt ze een prins zo leuk staan ze. Levering erg snel, dus ik zeg doe het vaker.

Mooie warme jas

Super stoere warme jas. Lekker warm met fleece gevoerd.

Super website en service

Duidelijke website met ruime keuze aan kleding ed. Snelle verzending waardoor ik altijd blokje kinderen heb die moeten wachten op hun kleding. Klantenservice heel vriendelijk

Mooie jas, warm. Rits wel kwetsbaar

Mooie, stoere jas van Icepeak. Wel ging de rits van onderen open toen mijn zoon per ongeluk aan de onderkant aan de jas trok. Het is goed gekomen. Ik hoop dat de rits verder goed blijft.

S. Oliver jeans broek meisje

Perfecte pasvorm, niet te strak, aanrader!

Mijn ervaring met het kopen gaat altijd perfect .Snelle levering .En goed spul altijd

Snelle bezorging en prettig retourneren

Altijd makkelijk Nooit een gedoe

Top.

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum