Een waanzinnig leuke stoere winterjas voor mn kleinzoon

We hadden wat leuke jassen gezien die hebben we besteld. Een er uit gekozen heel leuk. Ik kreeg een mail dat jullie de retour hadden ontvangen. En heel snel stond het geld weer op de rekening. Toppie goed geregeld.

Hele snelle leveringen. Ook heel fijn dat de verzendkosten afgekocht kunnen worden, zodat je niet steeds voir wengroot bedrag hoeft te kopen.

Snelle levering van hele leuke shirts!

Mijn zoon had nieuwe shirts nodig. Samen op de website gekeken en een paar mooie uitgezocht. Eenmaal bezorgd paste 1 shirt niet, de rest wel. Mooie pasvormen en stoere prints. Wij kunnen er dus weer even tegenaan!!

Mooie jas

Mooie jas. Op maat.

Netjes en snel

Als laatste aankoop een prachtige winterjas gekocht voor mijn zoon van 5. De jas is van erg mooie kwaliteit en de levering was snel.

Mooi

Snelle levering, leuke items

Snelle levering, leuke items, goede retour procedure

Hele mooie jas

2 jassen gekocht voor de kinderen. Pasvorm is prima. Kleur en model precies zoals verwacht, foto’s en productomschrijving kloppen precies. Zowel wij als de kinderen zijn er erg blij mee

Súper fijne webwinkel

Ik koop regelmatig iets bij kleertjes.com Ze hebben zoveel leuke kinderkleding en schoenen :) En vaak ook kortingsacties die zijn helemaal leuk.

Kwaliteit producten komen niet overeen met verwachtingen

Ik heb vier sweaters/ hoodies gekocht. De producten van Vingino en Memphis blijken dunner te zijn dan je zou mogen verwachten. De foto’s geven hier geen goed beeld van. De prijs/kwaliteit verhouding vind ik dan ook niet in verhouding staan. De goedkoopste Sweater van Retour Jeans heeft opvallend genoeg wel de juiste dikte.

Ondergoed op 30 graden wassen

Helaas heb ik ondergoed ( me and my monkey) gekocht die je maar op 30 graden kunt wassen. Ik dacht 30 of 40 graden maakt niet uit maar wel dus.... De onderbroeken zijn gekrompen en we hebben er weinig meer aan. Jammer

Super setje

Heel erg blij met de muts & sjaal die ik gekocht heb. Een hele fijne stof en lekker warm in de winter voor mijn zoontje. Met veel plezier maakt hij er al gebruik van!

Echt super mooie kwaliteit baby kleding al een paar sets gekocht voor mijn kleindochter en echt super.mooi Ik kom hier vaker

Niet de gehoopte kwaliteit

Ik kocht voor mijn dochter 2 sweaters van Little Miss Juliette. Ik vond ze erg tegenvallen: ze waren heel erg dun (het is eerder een longsleeve T-shirt dan een sweater eigenlijk - er staat nochtans bij allebei 'Winter' vermeld als seizoen) en toen mijn dochter aan de touwtjes aan de kap van de donkere sweater trok om hem wat aan te trekken, kwam het rechtse lintje er gewoon uit. Dat het siertouwtjes zijn, vind ik jammer, maar kan ik nog verstaan. Maar dan moeten ze wel degelijk vast zitten en lang genoeg zijn zodat het niet opvalt/hindert/loskomt, het was echt een waanzinnig gepriegel om het er terug in te krijgen.

Blije dochter, blije mama :)

Op zoek naar een winterjas voor dochterlief. Bij kleertjes.com geslaagd! De jas was afgeprijsd en paste perfect. Groot assortiment, leuke prijzen en snelle levering.

Mooie jas gekocht van cars en ondergoed van vingino.. helemaal top.

Snel en duidelijke site

Zeer tevreden over kleertjes.com , alles goed en snel. Alleen hoop ik altijd dat er nog wat andere (niet te dure) merken bij komen.

Super fijn!

Jullie hebben zo'n leuk aanbod van merken! Zelfs mijn jongens kiezen zelf hun winterjas uit via de site! Zo fijn! Want nog nooit hoeven ruilen!

Top winkel met mooie kinderkleding

Kleertjes.com is een erg fijne webwinkel. Waar ze erg mooie merkkleding verkopen voor kinderen. En de allerkleinste krijgen bij aankoop ook nog een super leuke grote ballon cadeau!

Snel en vriendelijk

All meerdere keren iets besteld. Altijd snelle levering, netjes verpakt en mooie spullen. En wat helemaal ideaal is, je kan je verzendkosten afkopen voor een klein bedrag!! Ik ben blij met kleertjes. Com

Snel en goed

Snelle verzending

Nog steeds een super service

Ik ben al jaren (bijna vanaf het begin) klant en geniet nog steeds van de pijlsnelle levering en de no nonsens policy van kleertjes.com. Mooie kleertjes en accessoires te koop op een overzichtelijke website. Retourneren is ook supergoed geregeld. Ik blijf voorlopig nog blije klant:))

Snelle levering, goede service

Als ik bestel is het altijd de dag erna hier aan huis. En als er een probleem is word dat ook vriendelijk opgelost.

Snelle en correcte levering. Kwaliteitsvolle kleding! Heel tevreden!

Mijn aankoop had super snelle verzending en hele fijne service!

Ik had de jas besteld en de volgende dag in huis! Verder kreeg ik gelijk een mail dat het werd verzonden en kon ik goed in de gaten houden wanneer het aan zou komen! Verder ziet de aankoop er super uit en is helemaal naar wens!

Bergweg 60

1217 SC Hilversum