Altijd keuring optijd geleverd en netjes verpakt

Ik ben zeer tevreden en koop online altijd de kleding van mijn kinderen bij jullie. Als er iets niet in orde is kan ik het terugsturen en krijg ik netjes mijn geld retour. Wel een klein puntje ter verandering zou voor mij zijn om het ondergoed meer samen als set als set aan te bieden, nu moet ik best zoeken naar een onderbroekje met bijpassende hempje of topje. En dit koop je toch vaak samen voor meisjes.

Supersnelle service!

Hele snelle service!

Mooie aanbiedingen

Fijne kleding met mooie aanbieding gekocht

Prachtige jas maar wel koordje stuk

Snelle service en een prachtige jas, het koordje van de capuchon was helaas bij aankomst als stuk . Jammer.

Fijne winkel goed product

Aankoop van jas en shirt prima ! Netjes geleverd. Snelle levering

Super mooi!!!

Super gave coole mooie jas wij zijn er heeeel blij mee

Goede service en snel

Goede kwaliteit voor een goede prijs en snel geleverd. Toppie!

Altijd snelle levering en goede producten

Super snelle verzending en ontvangst.

Verzending en ontvangst waren super snel. Erg tevreden met de aankoop.

Goede service en kwaliteit kleding

Het product was zoals verwacht. Snel in huis.

Gewoon goed

Makkelijke manier van kleding kopen! Binnen 1 dag was de bestelde kleding in huis. Even passen en.. klaar!

Mooie jas

Mooie jas met prachtige kraag. Lekker warm. Dochter vindt de jas heerlijk om te dragen.

Fijne winkel

Wat een fijne winkel voor kinderkleren. Mooie merken en geregeld goede aanbiedingen. De bezorging is snel De keuze is wel enorm en dat maakt het zoeken daardoor soms lastig.

Mooi en lekker zacht setje.

Na jaren voor mijn dochter kleren te hebben gekocht bij Kleertjes.com., koop ik nu voor mijn kleindochter. Heerlijk weer!!

Kan beter.

Voor mijn zoontje had ik een nieuwe winterjas besteld. Op werkdagen voor 22:30 besteld is de volgende dag in huis. Ik had de bestelling geplaatst rond 21:00 uur maar de bestelling werd de volgende dag niet bezorg en de dag daarna ook niet. Na 2 werkdagen heb ik zelf maar gebeld en gevraagd hoe het met de bestelling zit, mevrouw wist me hier geen goed antwoord op te geven er was wat misgegaan in het magazijn. Ik zou van haar horen wanneer de jas geleverd zou worden. Niks meer gehoor geen mail gekregen. De jas werd uiteindelijk de dag daarna bezorgd. Ik denk dat jullie qua klantbeleving en communicatie je hierin kunnen verbeteren.

Kwaliteit en service!

Wij bestellen al jaren kleding bij kleertjes.com. Ze hebben een mooi, variërend aanbod qua kleding, kwaliteit van de kleding is goed en de service is ook prima. Voor ons een betrouwbare leverancier om op snelle, gemakkelijke wijze mooie kleding in huis te krijgen!

Born to be Wild is een heel mooi merk. Hoogwaardige kwaliteit, het blijft mooi ook na vele malen wassen. Het valt ietsje kleiner. En heel jammer dat de maten maar tot 92 gaan. Nu het laatste seizoen, zal op zoek moeten naar een ander mooi merk.

Goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Snelle levering en zeer vriendelijke mensen aan de telefoon, als je ergens een vraag over hebt.

Mooie kinderkledeing van goede kwaliteit

Zeer snelle levering en ook retourneren gaat super. Bedrag zeer snel weer terug op mijn rekening.

Meisjes droom

Super leuk

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Wij hadden een jas in de sale gekocht en deze werd de volgende dag al geleverd. De jas is kwalitatief erg goed en we zijn er erg blij mee.

Mooie trui, valt soepel en lekker warm.

Mijn zoon is er heel blij mee. Mooie pasvorm, lekker zacht en ook na het wassen nog heel mooi. Mijn zoon is 1.62 en ik heb maat 176 voor hem besteld, deze maat is goed voor hem.

Mooi

Hele prachtige dikke warme winterjas voor de dochter van mood street ! Mooi zacht vanbinnen

Bergweg 60

1217 SC Hilversum