Erg fijne webshop, snelle geleverd!

Ik bestel graag bij Kleertjes.com. Bestelling wordt erg snel geleverd, vaak leuke kortingacties en veel assortiment. Retourproces gaat ook vlot en soepel.

Goede kwaliteit en service

Prettige service en snelle levering

Mooie en kwalitatieve kleding voor kinderen

Erg mooie kleding. Goede kwaliteit. Blijft lang mooi. Wel wat duur soms, maar het is het waard. Snel geleverd. Makkelijk te retouren en snel je geld terug of verrekend. Kortom, zeer handig als je niet van live winkelen houdt en zeker nu in de Corona tijd en fantastische winkel om voor je kinderen te bestellen.

Snelle levering en goede communicatie.

De jas past precies en is perfect. Duidelijke foto’s op de site. De levering is snel en communicatie is ook duidelijke.

Goede Service

Zoals altijd snel in huis en retouren snel en goed afgehandeld! Ruime keus en mooie spullen , ga zo door Kleertjes

Super fijne jas van het merk air force gekocht. Mooie kwaliteit

Een hele fijne en nette,snelle ervaring,

Bestelling gedaan, snel ontvangen, Jammer genoeg paste het jurkje niet te groot. Nieuwe bestelling gedaan en de volgende dag al ontvangen, En die bestelling met de jurkjes waren goed, Hier een dochter helemaal blij,

Goede kwaliteit, maat is goed

Goede kwaliteit, maat is goed

Goede omschrijving, snelle levering

Fijne webshop met een goede en snelle service.

Uitzonderlijk goed

Altijd super nette service levering altijd optijd Een aanrader voor iedereen

Helemaal fan!

Duidelijke website, leuke merken, leuke kleding, goede prijs/kwaliteitverhouding, goede klantenservice, snelle verzending, gratis verzending boven een niet al te hoog bedrag, gratis retourneren. Ik koop vrijwel alle kleding voor mijn zoontje bij kleertjes.com!

Super goed en snel en zeker niet moelijk

Korting vergeten achteraf altijd te regelen. Aardige mensen aan de telefoon en wordt zeker niet moeilijk gedaan. Dus, klant vriendelijk, snelle levering wat wil je nog meer!

Prima product, snel geleverd

De jas van vingino was snel geleverd en de maat/kleur klopte precies.

snel geleverd en mooi zoals op site afgebeeld

snel geleverd en mooi zoals op site afgebeeld

Snel geleverd en netjes verpakt. Leuke aanbiedingen en makkelijk terug te sturen. Kortom ik ben zeer tevreden!.

snelle afhandeling goede uitstraling

Ik koop vaak wat kleertjes voor mijn kleinkinderen en dat is altijd perfect. Goede service ...

Geen andere webshop dan kleertjes.com

Kleertjes.com is de enige website waar ik de kleren van mijn kinderen bestel. Wat een fijne webwinkel. Snelle levering, goede service en vooral een mooi en ruim assortiment.

Bestel al zoveel jaar bij kleertjes en nooit problemen gehad.

Top service en kwaliteit

Mijn kinderen lopen vrijwel dagelijks in kleren van kleertjes.com. Zeer tevreden!!

Goede prijs kwaliteit verhouding

De producten zijn van goede kwaliteit Zeer snel met bezorgen Een retour word ook zeer goed afgehandeld Klantvriendelijk en bij een probleem word dit ook snel en correct afgehandeld Zeer tevreden

goede beschrijving van het product snelle levering

De schoenen vielen goed op de maat zoon lief is er erg blij mee en snelle levering.

Vaste klant al jaren

Altijd leuk aanbiedingen ik koop hier bijna alle kleren voor mijn zoontje. Super snelle levering en kwaliteit is heel goed.

Fijne site en volgende dag al de bestelling in huis!

Ruime keus en snelle levering. De volgende dag kon mijn dochter al haar nieuwe winterjas aan naar school!

Goede kwaliteit

Bergweg 60