Geweldig bedrif met kinder kleding van super kwaliteit

Zeer uitgebreid assortiment , grote keuze, hoge kwaliteit kleding, snelle levering, conclusie GEWOON GOED

Het is een hele leuke trui mijn kleinzoon was erblij mee. En de maat is goed.

Mooie producten en goede service!

De kleding is van goede kwaliteit en het wordt snel verzonden!

Mooie kleding en super service

Mijn ervaring met kleertjes.com is altijd heel erg positief. Duidelijke en aansprekende website met mooie foto's. Super snelle service. Voor een klein bedrag kun je zelfs de verzendkosten afkopen. Allemaal enorm makkelijk. ook het retourproces werkt super.

Kwaliteit

Kan niks zeggen, is gewoon top

Jammer...spijt van mn aankoop

Ik heb best dure laarzen voor mn dochter gekocht, maar kwaliteit is slecht. Kind wil de schoenen niet aan, heeeeeel veel pijn. Jammer dat t ook bij een goede kindermerk voorkomt. Grote teleurstelling.

Goede service, leuke prijs

Goede service, leuke aaniedingen van hippe kleding!

Overzichtelijk en gericht

Makkelijk en snel zoeken op maat, merk, geslacht, aanbieding en/ of kledingstuk, enz. Mooie foto's en kleding. Fijn om de kleding ook echt aan te zien bij kinderen. Dat geeft een goed beeld van de pasvorm

Mooie kleding en altijd leuke aanbiedingen. Kledingmaat valt precies goed

Snelle levering, goede service

goede service snelle levering, mooie prijs.

Ruilen vreselijk!

Bestellen en levering is goed. Maar ruilen valt me enorm tegen ik heb inmiddels twee keer iets moeten terug sturen een keer voor de maat, en de tweede keer een fout in truitje je betaald steeds vooruit, maar je wacht veel te lang op de terugbetaling! Gr

Heel tevreden. Ik bestel al jaren met plezier kleren bij jullie.

Fijne webshop met goede service

Snelle levering en regelmatig leuke kortingen! Groot assortiment en met eenmalige kosten het hele jaar gratis verzenden en retourneren. Goede service!

Helemaal top!!!

Overzichtelijke site. Snelle levering en leuke aanbiedingen. Blijf in de toekomst zeker terug komen.

Makkelijk, snel en klantvriendelijk

Makkelijk, snelle levering, vriendelijk bedrijf en klantgericht. Mooie producten.

Top ervaring!

Prachtige blouse van Vingino en vest van Retour. Mijn dochter is er super blij mee. Maat 188...vindt je niet zo vaak maar wel bij Kleertjes.com!

Mooie trui, zoals afgebeeld.

Mijn zoon heeft de trui voor zijn verjaardag gehad, en was er super blij mee. De maat is zoals aangegeven, goede prijs kwaliteit verhouding. De levering door kleertjes.com is keurig geregeld.

Super snelle levering, mooie kwaliteit producten

Ik heb onlangs een winterjas, schoenen en truien gekocht voor mijn zoon. Jullie hebben altijd mooie merken en leuke aanbiedingen. Hierdoor kan ik mijn zoontjes in zeer leuke kleding laten lopen!

Betrouwbaar en snelle bezorging

De mogelijkheid om de verzending voor een jaar af te kunnen kopen en gratis retouren. Je wordt altijd op de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling en er wordt ook standaard zsm verzonden. Ik mis alleen het populaire merk ‘looxs’ tussen jullie merken.

Duidelijk, betrouwbaar en prettig winkelen

Er is ruime keuze en veel verschillende kleding. Met kleertjes.com kunnen we altijd wel slagen. Ook de prijzen zijn eerlijk.

Hij staat mooi en is heerlijk warm

Een zeer mooie en warme jas.

Geweldige prijzen

Zelfde jas gezien bij de bijenkorf helaas best prijzig 120 euro na thuiskomst ff rond gekeken op het web heb ik het bij kleertjes.nl gevonden met 50% korting!

Snelle service en mooie merken

Altijd leuke koopjes op de mooie merken! Super service

Altijd goed bij kleertjes.com

Helemaal tevreden

Goede service en mooie kledij

Altijd tevreden geweest van de aankopen en de kwaliteit. Soms vallen de maten kleiner uit dan verwacht maar dat zal aan het merk liggen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum