Hippe stoere schoenen

Heel mooie en stevige schoenen. Binnenkant volledig uit leer. Met ritssluiting aan de zijkant wat het aan en uitdoen vergemakkelijkt.

Mooie kleding. Super service

Alle kleren van mijn jongens bestel ik via kleertjes.com. Altijd tevreden.

Supper

Altijd netjes verpakt en keurig optijd bestelling geleberf

Al mijn bestellingen altijd keurig verpakt en optijd geleverd. Ook met retour sturen als iets niet past nog nooit problemen gehad.

Bestelling.

Bestelling prima ontvangen.

Dikke prima!

Goede service, snelle levering, goede afhandeling bij retouren. Kortom dikke prima!

Snelle levering, zeer goede klantenservice mooie producten

Groots aanbod met geweldige service!

Of je nu op zoek bent naar het nieuwste aanbod of naar mooie aanbiedingen, bij kleertjes.com hebben ze het. Al jaren kopen wij hier naar alle tevredenheid kleding voor alle seizoenen. Service en retourneren zijn zeer goed geregeld.

Goede service snelle levering

Leuke kinderkleding veel keus.

Hele fijne warme jas

Mooie winterjas in een prachtige blauwe kleur valt goed op maat mijn dochter is er heel blij mee zeker met al die rits zakken om al haar tiener dingetjes in op te bergen.

Altijd keurige service!!

Makkelijk besteld en ontvang alles altijd heel snel. Koop hier heel vaak omdat ik weet dat dat dit echt een betrouwbare site is.

Mooie broek

Foto komt overeen met het product

Fijne truien, snelle levering zeer tevreden

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs, snelle levering

Altijd goede ervaring

De site werkt super fijn, overzichtelijk en goed en elke keer als ik mn bestelling super snel binnen heb zijn de kleren ook goed op maat en van perfecte kwaliteit

Snelle service en mooie collectie

Goed gescoord bij kleertjes.com. Alleen jammer dat de spijkerbroek van Tommy hilfiger alleen verkrijgbaar is in 128 en 140. Ik mis de tussenmaat 134.

Snelle levering, nog betere prijzen

Perfecte prijs kwaliteit verhouding.. En super snel geleverd. Mijn dochter is heel blij!

Super webshop

Wij kopen hier graag de kleding voor onze zoon! Scherp geprijsd, ruime keuze in merken en snel geleverd.

Fijne wantjes

Voelen dik aan, we willen de wantjes gebruiken voor op de fiets maar ook voor de wintersporter. Dan gaan we meemaken of ze waterdicht zijn.

Uitstekende service!

Snelle levering, bij contact met klantenservice snel en vriendelijk geholpen

Super gave merkkleding in 1 webwinkel met een super service!

Ik ben heel tevreden omdat ik op 1 site alle merkkleding kan vinden, jullie vaak kortingsacties hebben, je gratis achteraf kan betalen, gratis mag retourneren en heel snel de spullen in huis hebt! Jullie hebben het goed op orde! En daarom shop ik het liefste online voor mijn kinderen bij jullie! GA ZO DOOR!

Mooie producten en goede service!

Mooi

Snelle levering en mooie spullen

Leuke kleding & goede service.

Altijd word alles netjes op tijd bezorgd en is de service zeker goed te noemen. Veel keuze uit diverse merken. Leuk om online te shoppen!

Altijd goede prijs kwaliteit verhouding

Bergweg 60

1217 SC Hilversum