Top site!

Overzichtelijke site, goede klantenservice, snelle levering en kwaliteit! Wij zijn elke keer weer heel tevreden.

Snelle levering, ruim assortiment en de goede service bij klachten zijn in een woord geweldig!

Ik bestel altijd graag bij Kleertjes.com! Het is echt zo fijn dat de levering de volgende dag is! Retourneren is ook heel makkelijk. En het bedrag wordt ook snel weer teruggestort! Daarbij hebben ze vaak aanbiedingen wat een ander nog niet heeft :-)

Mooie kwaliteit pak van Name it. Stelt nooit teleur. Gaat vele wasbeurten mee en blijft mooi.

Altijd top service

Fantastische website, perfecte top service, vriendelijke klantendienst. Ik koop nergens anders :-)

Top website met gevarieerd aanbod met leuke acties!

Vaste klant bij kleertjes.com. ze bieden goede service bij verzending en retourproces! Het wordt daardoor laagdrempelig om bij de website een bestelling te plaatsen!

Leukste kledingwinkel online voor kids!

Mijn dochter is super blij met de jurken en trouwen.

Altijd goede service en prachtige kleding!!

Weer 2 mooie raizzed broeken voor mijn zoon gescoord! Super blij mee.

Goede kwaliteit en snelle levering

Kleding is van goede kwaliteit en de levering was snel.

Altijd een feestje als de kleertjes binnen komen!

De kleren zijn altijd keurig ingepakt en van fijne kwaliteit! Er is veel keuze en de kleren blijven mooi, ik bestel vaak de vast merken waardoor ik weet dat mijn 2 jongens de kleren altijd passen en het zelden gebeurt dat ik het retour moet sturen. Mocht het soms toch nodig zijn, is dit geen enkel probleem en zo geregeld.

Snelle service, leuke kleding

Duidelijke website, leuke kleding en snelle service. Ik ben zeer tevreden.

Toffe kleding verkoop

Alleen maar goeie ervaringen met dit bedrijf. Al een paar keer een beschadigt of een vlek in een artikel ontvangen, wordt super netjes geregeld en je krijgt gewoon een andere.. De service is dan ook echt geweldig! Of je nou via telefoon, mail of internet contact opneemt, je wordt overal netjes te woord gestaan en vrijwel direct geholpen..

Hele fijne webshop

Wat een fijne webshop! Koop hier bijna alles voor onze kids. Kan makkelijk retour gestuurd worden als het niet past en met de afkoop van bezorging ook geen probleem om dan een product los nog in een andere maat te bestellen.

In elke leeftijdscategorie kan je slagen voor je kinderen! Super tevreden

Het enige minpuntje dat ik kan zeggen is dat je soms een leuke aanbieding per mail krijgt en helaas er geen gebruik van kan maken omdat het item wat je kind heeft uitgekozen een extern product is waar de korting niet voor geldt. Verder een goede service en goed levering. Ga zo door zou ik zeggen!

Ronduit goed!

Al jaren klant bij kleertjes.com en zeer tevreden! Ruime keuze kinderkleding en goed zoeksysteem, zodat je makkelijk bij je favo artikelen komt. Klantenservice super, heel soepel retourbeleid en telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijk, prettig contact. Kortom, een fijne webwinkel.

Ik ben altijd super tevreden over kleertjes snelle levering en evt terug betaling. Deze keer had ik een jongens trui besteld van monkey helaas valt mij die kwaliteit heel erg tegen. Na 1x wassen zie ik de kleur al vaal worden en was strepen terwijl ik altijd alle kleding binnenstebuiten was. Mvg Joyce

jas die wind goed tegenhoudt

Mooie, donkere kleur, zoals op het plaatje Heel warm - vooral de kap. Die is echt leuk. De pels is niet afneembaar.

Top webshop

Fijne webshop met leuke acties. Vriendelijke klantenservice met snelle reactie. Ik ben zeer tevreden en bestel hier voortaan de kleding voor mijn kinderen!

Snelle levering, leuke items

Je items worden snel en netjes verpakt afgeleverd. Eventuele retouren zijn volgens een eenvoudige procedure uit te voeren. Leuke collectie, handig dat je op maat van je kind kunt filteren en zo meteen te zien krijgt wat er beschikbaar is in die maat. Betrouwbare webshop!

TOP webshop!

Zeer duidelijke webshop met aantrekkelijke prijzen! Wanneer iets terugbetaald moet worden, gebeurt dit ook snel en correct! Alleen maar lof voor jullie webshop!

Goed website, breed assortiment, snelle levering

Mooie website, veel keus in goede producten.

Duidelijke site, snelle levering, goed retourbeleid.

De website is duidelijk en de filters geven een goede weergave van mijn zoekopdracht weer. Voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Leuke webshop met mooie kinderkleding

Erg leuke webshop met mooie kinderkleding, ook voor pubers. Zowel jongen als meisje. Snelle verzending. Erg blij mee.

Top kleding, snelle levering, goede kwaliteit

Fijn! Goede service en we shoppen met veel plezier voor onze kids!

Weer super blij met de kleren voor mij zoon! Wat een leuke collectie hebben jullie weer. Prachtige kleuren van het merk retour. Kom de volgende keer weer snel shoppen

Altijd netjes en snel geleverd!

Voor mij is deze website perfect. Allwa is duidelijk te vinden. En alles is altijd netjes op tijd bezorgd.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum