Het was een gok, maar de schoenen passen perfect!

Mooie Adidas schoenen. Hele snelle levering. Mijn zoon is erg blij; de schoenen passen goed en hij voelt zich nu heel stoer! Een fabrieksfoutje is direct heel netjes opgelost. Dit was mijn eerste kennismaking met Kleertjes.com, en we zijn super tevreden! Hier gaan we vaker bestellen.

Duidelijk website ,ruim assortiment, super snelle levering, retour snel verwerkt,

Snelle levering en snelle retourafhandeling

Goede website met veel keus. Kleren zijn snel geleverd en ook bij retour afhandeling gaat het soepel en snel. Soms wel lastig de foto in te schatten of het een goede pasvorm heeft of niet. Mijn zoon is heel smal bij de billen, daar kan ik op de foto geen broek voor vinden.

Lekker makkelijk, aantrekkelijke prijzen en goede kwaliteit

Leuke kleding en snel geleverd!

Erg blij met mijn aankopen voor de kids! Snel geleverd en allemaal prachtige kleding!

Mooie kleding met leuke aanbieding

Leuk die midseason sale! Veel leuke longsleeves voor mijn 2 meiden kunnen scoren voor een schappelijke prijs en goede kwaliteit!

Mooie kleding

Mooie kleding voor een leuke prijs. Snelle levering

Hele fijne webshop

Gemakkelijk zoeken op merk, soort en maat. Gemakkelijk terugsturen.

Fijne, mooi broek voor mij dochter

Echt slim fit jeans, heel fijn voor mijn slanke dochter.

Geweldige schoen!

Super leuke schoenen maar wel voor een brede voet. Helaas te breed voor de smalle voeten van mijn dochter, dus toch retour

Super service, produkten van geweldig mooie kwaliteit!

Mooie jas

Het is een mooie jas zit lekker beetje strak bij het sluiten van de jas maar kan er wel mee door hoop dat ik 100 euro shoptegoed krijg

Kleregoed bij kleertjes.com

Erg mooie hoodi voor mijn zoontje pasvorm en stof erg super voelt lekker zacht en warm

Goed assortiment met goede service

Breed assortiment. Goede service. Website werkt goed. Verzending, retourneren, geld retour gaat allemaal makkelijk en vlot.

Nummer 1 in kinderkleding

Fijne webwinkel klantvriendelijk, makkelijk te bestellen en te retourneren. Leuke aanbiedingen

Op tijd geleverd en bij retour zending nooit geen problemen

Goed bedrijf, snelle levering en service!

Snelle levering, mooie prijs en de foto’s komen overeen met wat je krijgt.

Goede pasvorm

Binnen een dag op je deurmat

Ik heb claesens ondergoed gekocht en dat beviel zoals altijd heel goed. Ook de pyama was precies de kleur zoals op de foto

Overzichtelijke site, snelle levering, mooie korting en fijne klachtafhandeling

Mijn favoriete site voor kinderkleding

Goeie service

Top site!

Alles is altijd heel snel in huis. Meestal zit er ook nog een leuke verassing in de doos voor de kinderen.

Fijne, duidelijke, snelle en vooral eerlijke webshop

Alles gaat makkelijk bij kleertjes.com. De bestelling maken en voltooien, de verzending en als je contact legt met de klantenservice wordt je goed en zeer vriendelijk te woord gestaan en worden je problemen verholpen. Ik was nooit van het online bestellen maar met kleertjes.com is het ideaal!

Super website!

Bestel vaak kleertjes voor mijn dochter bij kleertjes.com en we zijn altijd tevreden, volgende dag al in huis en vaak een kortingscode die je voor korting kan gebruiken. Ga hier zeker vaker kleertjes kopen.

Bergweg 60

1217 SC Hilversum